Gönderen Konu: 13.05.2016 Phönix Hair Trans 3614 Graft/ 04.12.2017 Ikinci sac ekimi 3000 Graft  (Okunma sayısı 118962 defa)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
evet orantısız almışlar ama zaman içerisinde düzelir kardeş:) şaka şaka ...düzelir abi sıkıntı görünmüyor bence .
:) Sagol Abi

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bizim tepeyede ekildi, vertexe de ekildi, aralarada girlidi, kabuklarda söküldü, 13. günüde geride biraktik... genede yorum yok :)

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şu anki görüntü muazzam.InsaAllah sonucda böyle olur

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Seko arkadasin konusuna yorum attim... " Ayip olmasa yorum yapanlara kahve ismarlayacagim dedim" ilk yorumu yapan sen oldun :) ! Tesekkürler Rsknl

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün itibari ile 20. güne ayak bastik. Benim gibi ikinci ekimini gerceklestirmek isteyipte, ekimi gerceklestirmeden önce bilgi toplamak isteyenlere, yanlardan ( sag, sol ), üstten, önden ve arkadan birer adet Foto.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bunlarda önlerden.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bu liverpoolun hocası klopp var onun saçını eken de mi aynı firma ?o adamın saçlar çok güzel oldu. senin sıklık çok iyi olmuş bir de donör iyi toplamış

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bu liverpoolun hocası klopp var onun saçını eken de mi aynı firma ?o adamın saçlar çok güzel oldu. senin sıklık çok iyi olmuş bir de donör iyi toplamış
Jürgen Klopp Düsseldorf özel hastahanede ekimini gerceklestirmisti... sakaklari gerideydi... sagece orlari doldurdu!! Benim Ekim yeri Dortmund!

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam maşallah tüm piyasayı yakından takip ediyorsun.
Saçların da hiç Ekim gibi durmuyor.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam maşallah tüm piyasayı yakından takip ediyorsun.
Saçların da hiç Ekim gibi durmuyor.
Gazeteler Jürgen Klopp´un ekimini almanyada cayir cayir yayinladilar.... Bizde burada yasadigimiz icin haliyle haberdar olduk! Valla suan ben memnunum, bakalim ilerleyen zamanda neler olacak!!??

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
1. Foto Donör: sirtimi pencereye dayayip Donörü cektim.
2. Foto Donör: yüzümü pencereye dogru cevirip Donörü cektim.
Gün 23!

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Buda Vertex expertlerine. Türkiyede Vertexe, sadece birkac doktorun ekim yapabildigini bilen arkadaslara. Bugün itibariyla cekmis oldugum fotolar. Ekimden sonraki 23. Gün! Vertexe ekilen yeni saclarin renginden anlasiliyor.
Ortada seyrek gibi duran hafif bos bir alan var.... Fotoyu zoomlayin!

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
çok güzel görünüyor. sıklık çok iyi. şok dökülme evresi fazla etkilemez seni. mağlum 2.ekim ve mevcut saçlar baya vardı zaten. onlar uzamaya başladığında kötü bir görüntü olmayacaktır. ayrıca dönor sıkıntısı da hiç olmamış. 2.kez alım yapılmasına rağmen gayet temiz çalışmışlar..

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
çok güzel görünüyor. sıklık çok iyi. şok dökülme evresi fazla etkilemez seni. mağlum 2.ekim ve mevcut saçlar baya vardı zaten. onlar uzamaya başladığında kötü bir görüntü olmayacaktır. ayrıca dönor sıkıntısı da hiç olmamış. 2.kez alım yapılmasına rağmen gayet temiz çalışmışlar..
Yorumun icin tesekkürler Kadiköy. Ekimi yaptirdigim yere, ilk ekimimden dolayi olan güvenimin vermis oldugu rahatlikla, ikinci ekim icin icimde herhangi bir süphe yoktu. Aklimda kurcalanan tek bir soru vardi, o da, suan gördügüm kadariyla, insallah herhangi bir sorun yaratmaz diyorum. Donörden toplam olarak 6600 greft alindi ( iki seans 1,5 yil arayla ), iste donör ve kulak üstü bölgesi nasil bir izlenim birakacak... tereddüdüm sadace buydu!

Facebook Twitter Instagram