Gönderen Konu: 13.05.2016 Phönix Hair Trans 3614 Graft/ 04.12.2017 Ikinci sac ekimi 3000 Graft  (Okunma sayısı 118956 defa)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
10.  gün  Fotosu. Bu biraz daha net cikmis!

legolas

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
hakikaten çok sık bir ekim olmuş sonuç çok güzel olacak bence

2pac

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bu sefer baya memnun kalacaksıniz sanirim.Hayirli olsun.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hakikaten çok sık bir ekim olmuş sonuç çok güzel olacak bence
Tesekkür ederim legolas.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu sefer baya memnun kalacaksıniz sanirim.Hayirli olsun.
Cok sagol 2pac. Yalniz ilk ekimimden de memnundum!

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sac ekiminden sonraki dönem icin, üc adet, su tür sapka cinsi satin almistim... Temas ettigi bölge sadece alin, ense ve kulak üstleri! Yani ekim yapilan alana baski yok. Bugün ilk defa taktim ve alisverise ciktim.... davayi cakan yok :)

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
aynen bu tarz hafif bereler çok işe yarar ...çok mantıklı diğer arkadaşlar da kullanabilir 10 günden sonra..bu arada bayerni siz yendiniz de işte şu heinkens çok kurt hoca çok zor oldu bu eşleşme

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
aynen bu tarz hafif bereler çok işe yarar ...çok mantıklı diğer arkadaşlar da kullanabilir 10 günden sonra..bu arada bayerni siz yendiniz de işte şu heinkens çok kurt hoca çok zor oldu bu eşleşme
Orta saha, ve hücumlari saglam, defans yüksek toplari armut gibi toplar ama yavaslar. Kalecileri dünya klasi ama suan sakat! Yani BJK hucum oyunculari kivrak ve hizliysa, defansi dagitirlar!

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Günaydin arkadaslar. Birinci ekimimde, ilk iki hafta icerisinde, deri gerginliginden dogan kasima hissi, ikinci ekimde hic olusmadi... yani ikinci ekimde hicbir deri gerginligi yasamadim. Ayrica ilk ekimimdeki sivilcelenmeden olan kasintilari biliyor ve hatirliyorum da, hangi haftalarda hangi aralarda basladigini hatirlamiyorum. Kendi ekiminden hatirinda kalan arkadaslara soruyorum... aranizda bilen veya hatirlayan varmi???  Sualimin nedeni. Dün, yani ekimden 11 gün sonra, ekilen bölgede, sivilcelenmeden dolayi bayagi bir kasinma tuttu.... hani deri üstüne cikan sivilceler görünür ya.... benimkileri pek göremiyorum, derinin üstüne cikmaya hazir sivilceler olsa gerek!!! 11. günde öyle sivilcelenmelerle karsilasan arkadaslar varmidir???

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Cevap yok, paylasima devam! 12. Gün

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Günaydin arkadaslar. Birinci ekimimde, ilk iki hafta icerisinde, deri gerginliginden dogan kasima hissi, ikinci ekimde hic olusmadi... yani ikinci ekimde hicbir deri gerginligi yasamadim. Ayrica ilk ekimimdeki sivilcelenmeden olan kasintilari biliyor ve hatirliyorum da, hangi haftalarda hangi aralarda basladigini hatirlamiyorum. Kendi ekiminden hatirinda kalan arkadaslara soruyorum... aranizda bilen veya hatirlayan varmi???  Sualimin nedeni. Dün, yani ekimden 11 gün sonra, ekilen bölgede, sivilcelenmeden dolayi bayagi bir kasinma tuttu.... hani deri üstüne cikan sivilceler görünür ya.... benimkileri pek göremiyorum, derinin üstüne cikmaya hazir sivilceler olsa gerek!!! 11. günde öyle sivilcelenmelerle karsilasan arkadaslar varmidir???

Ben 70.günden sonra 70-100 arası sivilcelenme yaşadım,şuan 117.gündeyim sivilce falan kalmadı bende.Tavsiyem sivilcelerle asla oynamayın kaşımayın dahada kötü olabilir sonra,daha önce dermatolog tarafından ergenlik dönemlerimde tedavi gördüğüm için biliyorum.Kendi kendine geçiyor merak etmeyin.Özellikle fıstık,cips türü şeyler sivilceleri çok azdırıyor yememeye çalışın
« Son Düzenleme: 17 Aralık 2017, 00:37:31 Gönderen: Mert35 »

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Ben 70.günden sonra 70-100 arası sivilcelenme yaşadım,şuan 117.gündeyim sivilce falan kalmadı bende.Tavsiyem sivilcelerle asla oynamayın kaşımayın dahada kötü olabilir sonra,daha önce dermatolog tarafından ergenlik dönemlerimde tedavi gördüğüm için biliyorum.Kendi kendine geçiyor merak etmeyin.Özellikle fıstık,cips türü şeyler sivilceleri çok azdırıyor yememeye çalışın
Bende pek anlam veremedim?? Ilk ekimimde hayal meyal hatirliyorum 3. aylar civarinda baslamisti sivilcelenmeler??? Neyse ileriki günlerde görecez.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Konuma 297 yanit verilmis diyo!!!! La %90´ni kendi yanitim zaten!!
Soru soracam, gene cevapsiz kalacak... Foruma bilgi alisverisi amaciyla girdik... veriyoz da, aldigimiz yok???
Cevabi bilemiyorsaniz, ekimci doktorlarinza sorup yanitlarsaniz, bir gidim sevap etmis olursunz. Ben bizim ekimciye sordum, yapariz dedi ama yapmadi.
Soru: Kulak üstünden aldiklarinda, yandan olan görüntüyü ikiye bölüyorlar. 1 kulaküstünün sol tarafi ve sag tarafi. Kardes yanlari kisalltigimiz zaman, bu görüntü nebicim bi görüntü???? "Siz lütfen su görüntü bicimsiz durmasin diye, graft sayisini arttirmam amacinda degilim, kulak üstünden alacaksaniz, heryerinden esit olarak alin... cünkü, bu görüntü sinirimi bozuyor" dedim!!! Almamislar! Ya türkcem bozuk, anlatma kabiliyetim sifir, yada anlama kabiliyetlerinde bi sikinti var!!!Olayi, benim bicimsiz gördügüm gibi görenler varmi??? Simdi zaten almissin.... zaten alinan yerlerdeki seyreklikler görülecek.... kulagin ön kismindan esit bir sekilde alsana... hic olmazsa yanlari kisalttigim zaman siritmasin!!!   

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
fotolu örnek

Facebook Twitter Instagram