Gönderen Konu: 13.05.2016 Phönix Hair Trans 3614 Graft/ 04.12.2017 Ikinci sac ekimi 3000 Graft  (Okunma sayısı 118966 defa)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
ben bu konuyu ilk günden beri takip ediyorum. hataylı gayet şeffaf fotolarla, her gelişmeyi gayet açıklayıcı bir dille belirtmiş ve gayet de yardımcı olmuş olmaya da devam ediyor. 2.ekimden sonra bir takım spekülasyonlar oldu. şimdi geçmiş sayfalara dönüp tekrar baktım ve bu soru işaretlerine bir anlam veremedim. ruhi de gayet açıklayacı bir örnekle duruma açıklık getirmiş. tepe de bir sıkıntı bir açıklık var ise ön hatın mükemmel olması tepeyi örtbas ediyor. yani hataylı burda bizi ne amaçla yanıltabilir ki, kaldı ki adam almanyada ekim yaptırmış. reklam desen olmaz zaten.. hataylının 10.aylarda ön hat mükemmel oturmasına rağmen tepede belirgin bir açıklığın olduğu bariz belli. (konu biraz incelenirse görülecektir) yani sıkıntı olmuş ki 2.ekim olayına girmiş. umarım paylaşımlara devam edersin hocam. takipteyiz
Devam edecegim Kadiköy. Amacimiz sac ekimi yaptirmak isteyen genclerimizin, paylasmalarimizla, bazi sorularini cevaplamaktir, süphelerini paylasmaktir... örneklerle, fikirlerine fikir katmaktir!! Iyi sözlerin icin sagol!

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
tek kelimeyle mükemmel olmuş
Cok sagol arkadasim!!

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaslar, ikinci ekiminin gelismelerini birer hafta araliklarla, fotolu bir sekilde sizlerle paylasmayi düsünmüstüm. Ekim yapan diger arkadaslarin konularini izlerken, bazilarinda, ekim alaninda, kocaman kocaman kabuklar gördüm... bunlarin sikinti yapip yapmayacagini bilmem ama ( sikint yarattigini bazi arkadaslarda gördüm ), aklima su soru geldi " losyonu sürüp 45 dakika beklememiz gerektigini, daha sonra özel sampuanla nasil yikamamiz gerektigini biliyoruz. Peki kabuklarin nasil dökmemiz gerektigini göterdilermi?? Ben size benim yaptigim teknigi anlatiktan sonra, kafamin 8. veya 9. gününden birer adet foto yükleyecegim.... belki faydasi olur sizlere!

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Benim uyguladigim teknik su: Ekim bittikten 48 Saat sonra ilk yikama, ve 48 saaten sonraki yikamalar ayni sekilde olmak üzere. Losyonu sürüp 1 Saat bekliyorum. Losyonu ilik suda tazziksiz temizledikten sonra, özel Sampuanla dikkatlice, ovalamadan yikiyorum.... günde iki defa oniki saat araliklarla... sabah 06:00 aksam 18:00. Iki yikama arasinda kafa derisini, kafamda kuruluk hissi dogar dogmaz, kafa musluk altina...nemlendiriyorum...Bu nemlendirmeyi günde 3-4 defa tekrarliyorum. Losyonu söküp saclarimi yikadiktan hemen sora, kafamda olusan bulgurcuk tanelerini, yani kabuklari, ekimin ücüncü gününden itibaren yani bu ayin 7 sinden itibaren, yumusak bir havluyu, elime sigacak bir sekilde katlayip, cok hafif bir sekilde kafami masaj yapar seklinde, tepeden öne dogru, kesinlikle baskisiz ve tek yön olmak sartiyla... kendi rizasiyla dökülmek isteyenleri döküyorum. Cikmak istemeyenleri zorlamayin...yarina onlarda cikar. 7 veya 8. günde, kafamda kabuk naminda birsey kalmadi. Havluyu nasil katladigimin fotosu ve 7.+ 8. günden birer adet foto yüklüyorum.  Ekim gününü sayarsak bugün ekimimin 10. günü!! Not: Yazdiklarimi uygulayin diye yazmiyorum... her Insanin yapisi dokusu ayni degildir!! Sadece dökme taktigini bir alternatif olarak kaideye almakta fayda olabilir!! Ilk iki fotograf bu ayin 11 inden

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
buda 12.12.2017

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Evet arkadaslar. En son gelismeleri Araligin 10´una kadar aktarmistim. Bugün 11-12-13-14´teki gelismeleri aktaracagim. Bundan sonra Tarih degilde, ekimden sonra kacinci gündür diye yazacagim ( ekimden sonraki günü 1. gün olarak beyan ediyorum! ).
Ekimden sonraki 7. gününde ilk defa deliksiz uyku. Ayni gün, kabuk dökme esnasinda, tepe bölgesinden, kan akti. Parmak ucuna hafiften bir igne batirinca orada olusan kan olur ya... bunun gibi birsey.. yani akintisiz. Korktugum bir tek sey oldu, oda iltihap tutarmi??? Cok  sükür sorun yaratmadi. O alani iki gün boyunca rahat biraktim. Etrafini, ve diger yerleri losyonladim yikadim, ama oraya losyon yada yikama yapmadim. Haliyle yikarken üzerinden sular akti. Bu olaydan böyle bir deneyim kazandim. Kafamizin en üst ve orta tepesi, diger yerlere nazaran daha etsiz. ( Daha etsiz tabiri cok dorgu oldumu bilmiyorum, ama umarim anlamissinizdir ne demek istedigimi). Orasi en odak noktasi oldugu icin, havluyu kafada gezdirirken, o yer en cok temas alan yerdir... ayrica uyusmus oldugu icin, hicbir hiss sinyali vermiyor... anlayacaginiz oraya cok dikkat!!! Iki gün rahat biraktiktan sonra, oranin cevresi kabuk tuttu, foto yükler gösteririm.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
ekim yavaştan belli ediyor kabuklar gidince başlamış,,,şuan  sık kanallar güzel senin saç zaten çıkıyor bence iyi sonuç alacaksın ..

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
ekim yavaştan belli ediyor kabuklar gidince başlamış,,,şuan  sık kanallar güzel senin saç zaten çıkıyor bence iyi sonuç alacaksın ..
Sagol ruhi.  8. gün, 9. gün ve 10. günün ( yani bugünün fotolarini da yükleyecegim birazdan ).

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kan akan bölgenin fotosu. Kare icerisinde isaretledim

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
8. Gün= Donör bölgesindeki kasintilardan baska bir olay yok.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
8. gün Foto. ( Fotolari ben düz atiyorum, cevirilmis haliyle gösteriliyor!!!?? )

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
9. gündede pek bir olay yok. Donördeki saclar uzadikca, firca teli gibi batiyor yatarken. Aklima gelmisken... su seyahat illet yastigini, uyurken ense altina koydugumuz yastigi sali gününden itibaren ( 12.Arlik ) kenara attim. Normal yastigima döndüm!!! Hala sirtüstü!! 9. Gününden, birkac fazla foto ekliyorum!

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
9. gün foto

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
9. gün son foto

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün onumcu gününde iki degisiklik yaptim. 1.)  Tirnaklarim, donör bölgesindeki ufak kabuklanmalara satasiyor... kasiyor! Enseyi ve kafayi, (fotoyu yükleyecegim) su bezle yikamaya basladim! 2.) Ensemi ve kulak üstünü bugün, uzunluklar esitlensin diye 2 numaraya vurdum. ( Ben yaptim diye, sakin ola siz de yapin demiyorum. Kendi yaralarinin nezaman iyilestigini en iyi bilen kisi, kendisidir!!!

Facebook Twitter Instagram