Hocam böyle bi olay yok açı farkı falan hiçbir şey denemez buna 12. sayfadaki uzun saçlı haline bak o saçla bu saç bir mi Allahını seversen ya. Toppikmi vardı öncekilerde ne vardı anlamadım gitti.
14. sayfadaki yüklemis oldugum fotograf, bircok eski takipcileri sasirtti. Olay, fotograftaki göründügü gibi degil sebebiyle, beni de rahat birkmadi... Simdi sizlerden hem ricam, hemde belkide ileride bakisinizi degistirecek, bir istegim olacak. Laptopunuz varsa, uygulama daha kolay olacak!!! Su 14. sayfadaki fotografi tikladiginizda, laptop kucaginizda, ekran 90 derecede, ekrani yavasca arkaya itin... itme isini klavye olan kismini hafifce yukariya kaldirarak yapabilirsiniz. Ekrani okadar indirin ki, nerdeyse dizinize gelecek sekilde. bu arada fotoyu takip edin, ve yavasca tekrar eski posisyona getirin!!! Gördügünüz olay sudur.... saclarin rengi koyudur, laptopu cevirince sacli olan yerler cok acik gri/ beyazimsi bir renk alir (zit/ters rengi), (röntgendeki renkler gibi ). Seyrek olan alanlar laptoun ekrani 90 dereceyken, keldir, daha dogrusu acik renklidir...yani cilt teni, isik vurmussa nebilyim, beyazimsi gibi birsey. Yani laptopu tekrar yatirdgimizda, kel olan bölge, sacsiz bölge ( beyazin zitti siyahtir ) siyahlar.... Siyah olan yerlerde, sac namina birsey yoktur! Normal tenimizin rengi ise, laptopu yatirdigimiz zaman ( bariz isik altinda cekilmemisse foto ), ten renginden ayrilip kirmizimsi bir tona giriyor!!!! Simdi bu deneyi bir uygulayin... görün bakin, birsürü seylerde olaylari daha iyi süzeceksiniz!!! Bunada emin olun.... sac olmayan yerde kesinlikle gri/beyaz bir renk tutturamazsiniz...gri olan yerler sacli yerlerdir!! Ben, kiyas olsun diye, Hintel arkadasimizin 1. sayfasindaki besinci ve altinci fotosunu ayni sekilde testten gecirdim...istediginiz fotoyu deneyebilirsiniz.. buyurun kendiniz görün.