Gönderen Konu: 13.05.2016 Phönix Hair Trans 3614 Graft/ 04.12.2017 Ikinci sac ekimi 3000 Graft  (Okunma sayısı 118970 defa)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam böyle bi olay yok açı farkı falan hiçbir şey denemez buna 12. sayfadaki uzun saçlı haline bak o saçla bu saç bir mi Allahını seversen ya. Toppikmi vardı öncekilerde ne vardı anlamadım gitti.
14. sayfadaki yüklemis oldugum fotograf, bircok eski takipcileri sasirtti. Olay, fotograftaki göründügü gibi degil sebebiyle, beni de rahat birkmadi... Simdi sizlerden hem ricam, hemde belkide ileride bakisinizi degistirecek, bir istegim olacak. Laptopunuz varsa, uygulama daha kolay olacak!!! Su 14. sayfadaki fotografi tikladiginizda, laptop kucaginizda, ekran 90 derecede, ekrani yavasca arkaya itin... itme isini klavye olan kismini hafifce yukariya kaldirarak yapabilirsiniz. Ekrani okadar indirin ki, nerdeyse dizinize gelecek sekilde. bu arada fotoyu takip edin, ve yavasca tekrar eski posisyona getirin!!! Gördügünüz olay sudur.... saclarin rengi koyudur, laptopu cevirince sacli olan yerler cok acik gri/ beyazimsi bir renk alir (zit/ters rengi), (röntgendeki renkler gibi ). Seyrek olan alanlar laptoun ekrani 90 dereceyken, keldir, daha dogrusu acik renklidir...yani cilt teni, isik vurmussa nebilyim, beyazimsi gibi birsey. Yani laptopu tekrar yatirdgimizda, kel olan bölge, sacsiz bölge ( beyazin zitti siyahtir ) siyahlar.... Siyah olan yerlerde, sac namina birsey yoktur! Normal tenimizin rengi ise, laptopu yatirdigimiz zaman ( bariz isik altinda cekilmemisse foto ), ten renginden ayrilip kirmizimsi bir tona giriyor!!!! Simdi bu deneyi bir uygulayin... görün bakin, birsürü seylerde olaylari daha iyi süzeceksiniz!!! Bunada emin olun.... sac olmayan yerde kesinlikle gri/beyaz bir renk tutturamazsiniz...gri olan yerler sacli yerlerdir!! Ben, kiyas olsun diye, Hintel arkadasimizin 1. sayfasindaki besinci ve altinci fotosunu ayni sekilde testten gecirdim...istediginiz fotoyu deneyebilirsiniz.. buyurun kendiniz görün.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
sac ektiren herkesin yorum ve ilginizi beklemis olduklari gibi, ben de sizlerden azicik ta olsa bi ilgi bir yorum beklerdim. Anlasilan, su fotograf, benim inandiriciligimi tamamen yok etmis. 06.08.2017 Ikizlerimin 18. dogum günlerini kutladik, yani 4 ay önce... Size 4 ay önce cekilmis oldugum fotografi yüklüyorum.... Cocuklarim sarisindir, esim Polonyali. Fotoyu yükledikten sonra konuyu kapatiyorum... sac ekim sürecim aranizda olmadanda gececektir elbette. Hintel karesimden bir ricam ayni anda bir sorum var, acilmis olan bir konuyu, ilk gününden itibaren, silme gibi bir imkan varmi?? Aradim bulamadim!! Cevaplarsan sevinirim! Hepinizin umdugunuzu bulmaniz dilegigle, hoscakalin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hataylı kötü niyetli olmadığını biliyoruz yeni ekımını paylaşmaya devam et içinde rahat olsun.  söyle bisi yapabılırız bu konuyu kitler kapatırız sen yeni konu açarsın ve yeniden nasıl istersen o sekilde paylaşım yaparsın bunu istermisin ?
« Son Düzenleme: 13 Aralık 2017, 13:46:38 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
son attığın foto zaten direk güneş ortamı her şey net belli toppik olmadığı kabak gibi ortada demek ki açı ışık etkili .aslında çok önemli noktaları aydınlattın bizim için paylaşıma devam abi.. senin 2. ekim bir çok kişi için önemli çünkü sıklaştırma ..samimiyetine ben inanıyorum .devam süreci paylaşmaya ...çok aydınlatıcı fotolar attın forum adına..ışık vs fönle kapatma bunlar önemli bizim için sağol.
« Son Düzenleme: 13 Aralık 2017, 14:34:59 Gönderen: ruhi mücerret »

bahti34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
 Genel olarak Topikli gördüğüm görüntüleri referans alarak söylüyorum, bahsedilen fotolar da toppik olması pek mümkün değil toppik öyle gözükmez.
« Son Düzenleme: 13 Aralık 2017, 13:43:22 Gönderen: bahti34 »

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Peki tamam arkadaslar. 22 aydir sizleri takip ediyorum, sizlerle beraberim. Paylasmaya devam ederim!!

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bakın aktör uğur polat yıllardır ön saçlarıyla arkayı kamufle ediyordu önden iyi duruyordu ama arka keldi  çok güzel kamufle ediyordu öndeki sıklıkla şimdi buda arkayı ektirmiş iyi olmuş eski fotosuna bakıp kimse kel demez seninde durum buymuş aslında eski fotosunu paylaşıyorum
« Son Düzenleme: 13 Aralık 2017, 14:02:29 Gönderen: ruhi mücerret »

bahti34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hataylı abi inşallah 2.ekiminde çok başarılı geçer,Allah evlatlarınızı da size bağışlasın.2.ekimde başarılı geçerse evlatlarınızın saçından pek bir eksiği kalmicak gibi 😊

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hataylı kötü niyetli olmadığını biliyoruz yeni ekımını paylaşmaya devam et içinde rahat olsun.  söyle bisi yapabılırız bu konuyu kitler kapatırız sen yeni konu açarsın ve yeniden nasıl istersen o sekilde paylaşım yaparsın bunu istermisin ?
Hintel, cay+sigara icerken düsündüm... Kitlemeye kapatmaya gerek yok. Iyisiyle kötüsüyle kalsin ki, yeni okuyucular, sac ekimi yaptirmak isteyen kardeslerimizin, bunlardan bile kendilerine pay cikarabilme sahipligi olsun. Sana, beni rahat olmam amacinda, bu konuyu kitleme teklifini ettigin icin, cok tesekkür ederim!

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hataylı abi inşallah 2.ekiminde çok başarılı geçer,Allah evlatlarınızı da size bağışlasın.2.ekimde başarılı geçerse evlatlarınızın saçından pek bir eksiği kalmicak gibi 😊
Sagol bahti. Allah bütün cocuklari ana ve babalarina bagislasin. Tabi sizler gibi bende merak icerisindeyim. Ama acikcasi merak ettigim yer busefer Ekilen bölge degil de, donör bölgesi.... Toplamda takriben 6600 greft alinmis durumda!!!! Ön Zaten malum... ilk ekimimden son derece memnunum... ikinciside buna yakin birsey olur rahatligiyla....daha cok arkasi ( Donör ) ne diyecek????

legolas

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
abi geçmiş olsun. bencede toppik falan yok ışık açısı diyelim.Her şeyi detaylı paylaşmanız ayrıca beni memnun etti tebrik ederim.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
abi geçmiş olsun. bencede toppik falan yok ışık açısı diyelim.Her şeyi detaylı paylaşmanız ayrıca beni memnun etti tebrik ederim.
Sagol logolas. Iyi sonuclarin darisi hepimizin basina!

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu senenin yaz ayinda, denizde cekildigim, gayet natürel seklinde bir foto buldum.. Saclar jölesiz fönsüz hemde arkaya tarali degil, üstten bir cekim. Ikici ekimin sonucunu, bu fotograftan baz alarak degerlendirmeyi yapariz ileride.... bende dahi olmak üzere ( kendi kendimi degerlendirmem ).

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
ben bu konuyu ilk günden beri takip ediyorum. hataylı gayet şeffaf fotolarla, her gelişmeyi gayet açıklayıcı bir dille belirtmiş ve gayet de yardımcı olmuş olmaya da devam ediyor. 2.ekimden sonra bir takım spekülasyonlar oldu. şimdi geçmiş sayfalara dönüp tekrar baktım ve bu soru işaretlerine bir anlam veremedim. ruhi de gayet açıklayacı bir örnekle duruma açıklık getirmiş. tepe de bir sıkıntı bir açıklık var ise ön hatın mükemmel olması tepeyi örtbas ediyor. yani hataylı burda bizi ne amaçla yanıltabilir ki, kaldı ki adam almanyada ekim yaptırmış. reklam desen olmaz zaten.. hataylının 10.aylarda ön hat mükemmel oturmasına rağmen tepede belirgin bir açıklığın olduğu bariz belli. (konu biraz incelenirse görülecektir) yani sıkıntı olmuş ki 2.ekim olayına girmiş. umarım paylaşımlara devam edersin hocam. takipteyiz

gelirsenekime

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
tek kelimeyle mükemmel olmuş

Facebook Twitter Instagram