Gönderen Konu: 13.05.2016 Phönix Hair Trans 3614 Graft/ 04.12.2017 Ikinci sac ekimi 3000 Graft  (Okunma sayısı 118991 defa)

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben topik olduğuna inanmıyorum... bence bu denli farkın 2 sebebi var;
-1.si ışık ve çekim açısı
-2.si devam eden saç kaybı...
Bu konu aslında kafalardaki bir çok soru işaretine ışık tutar nitelikte. Herkez biliyor fakat yulesmekten çekiniyor, saç hususunda sadece ufak açı farkları ve ışık ile ciddi dolgun görüntüler yakalayabilirsiniz.

Umarım 2. Ekimin ilkinden çok daha iyi olur 👌🏻
Tamamina yine katiliyorum.

45 yasinda devam eden sac kaybi olabiliyormus demek; hepimize kupe olsun. Depoda 2-3 bin yedek birakmak iste bu gibi durumlarda muthis ise yariyor. Ozellikle yogunluk problemi yasayan arkadaslarimizin buna dikkat etmesi lazim.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Usta ben senin ekimininden birsey anlayamadım biraz okudum konunu ama ışık altında cekilmiş fotona baktım ekim yapilmadan oncede aynı gibiymiş önden bakiyoraun farklı bir durum kafam karıştı valla😀😀

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben topik olduğuna inanmıyorum... bence bu denli farkın 2 sebebi var;
-1.si ışık ve çekim açısı
-2.si devam eden saç kaybı...
Bu konu aslında kafalardaki bir çok soru işaretine ışık tutar nitelikte. Herkez biliyor fakat yulesmekten çekiniyor, saç hususunda sadece ufak açı farkları ve ışık ile ciddi dolgun görüntüler yakalayabilirsiniz.

Umarım 2. Ekimin ilkinden çok daha iyi olur 👌🏻
Sagol Kaya... ben ama zaten birinci ekimimden bile memnunum... Ilk ekimde tepeye ve arkaya pek ekim yapilmad ki.... belkide ücer beser tane serpistirilmisti!!! Ikinci ekimim birinci ekimim gibi tutarsa....gayet memnun kalirim
Tamamina yine katiliyorum.

45 yasinda devam eden sac kaybi olabiliyormus demek; hepimize kupe olsun. Depoda 2-3 bin yedek birakmak iste bu gibi durumlarda muthis ise yariyor. Ozellikle yogunluk problemi yasayan arkadaslarimizin buna dikkat etmesi lazim.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Usta ben senin ekimininden birsey anlayamadım biraz okudum konunu ama ışık altında cekilmiş fotona baktım ekim yapilmadan oncede aynı gibiymiş önden bakiyoraun farklı bir durum kafam karıştı valla😀😀
Ne diyeyim ki 3838... Tekrarliyorum.... kisaltip, spot altinda, hafif nemli saclari fotosunu cektigim zaman.... gördügün netice budur!!!! Hangimiz bu sekilde dolasiyor ki??? Ben normalde fönleyip taradigim zaman, bu görüntüyü kimse göremez..... Ama ben kendim görüp bildigim icin, hep siklastirmadan yani ikinci ekimden bahsediyordum!!

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaslar birinci ekime bakin.... ekilen saclar öne agirlikli bir ekim. Benim ilk ekimden önceki zayif alanim hem önler hemde tepedendi... bakin inceleyin!!!! Tepe bölgesine ekim yapilmadan, tepe bölgesinin sirma sacli olabilecegine hangibirimiz inaniyor???? Simdi ise ikinci bir ekimi tepeye ve arkaya yaptirdim!!!! Yani simdi ikinci ekimin sürecinimi paylasayim, yoksa ilk ekiminde "yok toppikli fotoraf....yok ekilen saclarin dökülmüs....yok var olan saclarin dökülmüs´le mi ugrasayim??? Ha size komik yada inandirici gelmiyorsa... benim kimseye paylasma borcum yoktur arkadaslar.... Ilk ekimden sonra, paylasmis oldugum ön cepheden cekilen fotoraflar, memnunuiyetimin ifadesidir..... öne yapilan ekim, kendi kanimca gayet güzel bir ekim.... Tepenin memnuniyetsizligini de dün ortaya getirmedim... okuyanlar biliyor!

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Çok ilginç şaşırdım açıkcası Topik yok ama fotolarda bi ters ışık yada saç kaybı yaşanmış
Global Moderator

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok ilginç şaşırdım açıkcası Topik yok ama fotolarda bi ters ışık yada saç kaybı yaşanmış
Hintel üc ay sonra yas 46!!! Belki 44 ümde 45 imde sac kaybina ugramisimdir.... ama moral bozan sey nedir biliyormusun? " sen kafami buluyon bizle " yorumlari!!!! Sunu herkes bilsin, sizi yalnis yönlendirme gibi bir niyetim yok... olsaydi..... Su üssten, sinirimi bozan, görüntüsü pek hos olmayan fotoyu neden aktarayim ki??? Siz beni, o güzelim saclarla bilin... gerisi hava hos... olarak terkederdim forumu!!! Biz tepeye ektirdik diye seviniyoruz.... Gelismeleri beraber görelim....

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Selam hataylı daha önce böyle bir görüntüyü senin saçında görmediğimiz için herkes gibi bende şaşırdım onlarda şaşırdı dogal olarak akla başka soru işaretleri takıldı o konuda haklısın neden paylaşasın ama daha önce gayet sıktı o bölgeler paylaştığın fotolarda sende hak verirsin neyse yeni ekimin hayırlı olsun bakalım nasıl olucak sonuç.
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2017, 22:26:16 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Üstlerde doğru uzunluk sağlanırsa seyrekliği kamufle etmek çok kolay. Senelerce yaptım kendimden biliyorum. Bunu söylemekle birlikte konu sahibi belli ki biraz saç dökülmesi de yaşamış. Gayet normal şeyler. Niye böyle tartışma yaşanmış anlamadım.

Geçmiş olsun hocam.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Selam hataylı daha önce böyle bir görüntüyü senin saçında görmediğimiz için herkes gibi bende şaşırdım onlarda şaşırdı dogal olarak akla başka soru işaretleri takıldı o konuda haklısın neden paylaşasın ama daha önce gayet sıktı o bölgeler paylaştığın fotolarda sende hak verirsin neyse yeni ekimin hayırlı olsun bakalım nasıl olucak sonuç.
Yalniz sunu herkes bilsin arkadasim.... O görüntüsü tatsiz olan fotografi öyle bir isik spotunun altinda cektim ki, ayni arabanin uzun farlarinin carptigi gibi  kafama tuttum... amacim yaniltmak degil.. tam tersi!! Diger bütün fotograflar normal isiklarda cekilmis, kesinlikle öyle bariz görünmüyorlar... ben sirf onlari göstermis olup, ikinci bir ekimi yaptirdim dedigimde, millet " abi sen kafayimi yedin?" deyip, kafalari karisacak!! O yüzden, acikligim o zikkim gibi isik spotunun altinda görüntüye gelsin diye cekip yükledim!! Neyse ben kimseye darilmis degilim.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Üstlerde doğru uzunluk sağlanırsa seyrekliği kamufle etmek çok kolay. Senelerce yaptım kendimden biliyorum. Bunu söylemekle birlikte konu sahibi belli ki biraz saç dökülmesi de yaşamış. Gayet normal şeyler. Niye böyle tartışma yaşanmış anlamadım.

Geçmiş olsun hocam.
Sagol kilian... Bide su var..... bütün paylasmis oldugum fotograflar arasinda, ya gün isigini, yada odanin isikligini kullanmisim, yani güncel dogal bir durumun fotolari.... su görüntüsü cirkin olanini ise, bariz bir sekilde en kuvvetli spot, hafif nemli sac!!! Yani cok güclü isik spotunu kimin kafasina tutarsan tut, illaki normalin disinda bir görüntü verir!!

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Araligin 4 ünden itibaren, ta 2 ocaka kadar izin almisim. Ekimimin günlük gelismelerini, tatli ve tasiz bilgileri, yakinda sac ekimi yaptirmak isteyen arkdaslara güzel bir kilavuz olsun, arada bir fotograflar da ekleyerek, sergileyecegim. "Benim uyguladiklarim dogrudur, sizde böyle uygulayin!" amacli degil sergilemem. Bazi uyguladiklarim seylerin, dorgu olup olmadigini ben bile bilmiyorum ki!!! Arastirip, cevap bulamayinca da, kendi mantigimi yürütüp, hareket ediyorum anlayacaginiz!!! Uygulamis oldugum seylerin sonucunu, muhtemelen 8 ila 12. aylarda, konuyu takip etmek isteyen arkadaslarla beraber görürüz nasip ise! Hemen bastan sunu da belirteyim, gecirmem gerekli olan süreyi, kati bir sekilde, hicbir takviye ( ilac vb ) almadan, toppik veya benzeri seyleri kullanmadan gecirecegimden emin olabilirsiniz! Sigaraya gelince, hic birakmadim, birakmayi da düsünmüyorum!!! Ekim bitisinden hemen sonra ilk yaptigim sey sigara yakmak oldu ( övünecek bir durum degil de... ama yaptik yani!). Günde 8.. enfazla 10 sigara! Alkola gelince...yok denilecek kadar az... yani yilda iki kere ya icmisim yada icmemisimdir! Haa... yasimi merak edenler. ilk ekimimi okuyanlar biliyor da, aramiza yeni katilanlar icin... 46 ya üc ay kaldi! Simdi gelelim faaliyete!! Ekim gününden, bu güne kadar, günlük cekmis oldugum fotograflar var... Her bir günün dosyasi ayri. Her bir günden ikiser veya ücer Foto yükleyip, her fotografa da kisa bir özet/bilgi yazacagim. Amac, sac ekiminde, günlük hayatta karsilastiklarimizi, bizleri nelerin bekleyebileceklerini yansitmak....ekimi nerde yaptirmis oldugunuzu veya olacaginizi göz ardi etmeden!

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
4 Aralik 2017. Ekim icin saclar kisaltildi!!

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
sag taraf...

Facebook Twitter Instagram