Araligin 4 ünden itibaren, ta 2 ocaka kadar izin almisim. Ekimimin günlük gelismelerini, tatli ve tasiz bilgileri, yakinda sac ekimi yaptirmak isteyen arkdaslara güzel bir kilavuz olsun, arada bir fotograflar da ekleyerek, sergileyecegim. "Benim uyguladiklarim dogrudur, sizde böyle uygulayin!" amacli degil sergilemem. Bazi uyguladiklarim seylerin, dorgu olup olmadigini ben bile bilmiyorum ki!!! Arastirip, cevap bulamayinca da, kendi mantigimi yürütüp, hareket ediyorum anlayacaginiz!!! Uygulamis oldugum seylerin sonucunu, muhtemelen 8 ila 12. aylarda, konuyu takip etmek isteyen arkadaslarla beraber görürüz nasip ise! Hemen bastan sunu da belirteyim, gecirmem gerekli olan süreyi, kati bir sekilde, hicbir takviye ( ilac vb ) almadan, toppik veya benzeri seyleri kullanmadan gecirecegimden emin olabilirsiniz! Sigaraya gelince, hic birakmadim, birakmayi da düsünmüyorum!!! Ekim bitisinden hemen sonra ilk yaptigim sey sigara yakmak oldu ( övünecek bir durum degil de... ama yaptik yani!). Günde 8.. enfazla 10 sigara! Alkola gelince...yok denilecek kadar az... yani yilda iki kere ya icmisim yada icmemisimdir! Haa... yasimi merak edenler. ilk ekimimi okuyanlar biliyor da, aramiza yeni katilanlar icin... 46 ya üc ay kaldi! Simdi gelelim faaliyete!! Ekim gününden, bu güne kadar, günlük cekmis oldugum fotograflar var... Her bir günün dosyasi ayri. Her bir günden ikiser veya ücer Foto yükleyip, her fotografa da kisa bir özet/bilgi yazacagim. Amac, sac ekiminde, günlük hayatta karsilastiklarimizi, bizleri nelerin bekleyebileceklerini yansitmak....ekimi nerde yaptirmis oldugunuzu veya olacaginizi göz ardi etmeden!