arkadaslar, birinci sayfanin ikinci ve ücüncü fotograflarina bakin, seyrekligin nerede oldugunu, ve ilk ekimde daha co nerelere ekim yapildigini görün, bu bir! Ikincisi, ilk ekimde, saclari mümkün mertebede uzatip, gelismeleri izliyoruz... uzadikca, alan alan bosalan yerler sanki kapaniyormus gibi görnüyor olmasi, sanki saclarimizin, kelligimizin 100 de 100 ü gitmistir diye saniyoruz. Okuyun bakin neler yazmisim, demisim ki " saclarimi 5 mm ye kisaltip, olayi görüp, buna göre degerlendirmek isterim" Yukarida atmis oldugum fotograf, barizligi gösterebilsin diye, en uygunsuz sekil, aci ve isik ortamida attim ki, barizligi görünsün istedim. Cünkü llk ekimden almis oldugum bazi yorumlar, yorumcularin " abi benim böyle sacim olsa yemin billah bu foruma birdaha girmem" deyipte, benim ise " bak iste ben bundan dolayi girmek istedim" den dogup, en uygunsuz sartlar altinda cekip attim!!! Ben saclarimi gayet güzel sekilde fönleyip sekil verdigimde, bu barizligi kimse göremez, bukadar net....hemde toppik zopik diye birsey kullanmadan.... Bugün sabah cektigim fotoyu yükleyecegim, görün bakin.