Gönderen Konu: 13.05.2016 Phönix Hair Trans 3614 Graft/ 04.12.2017 Ikinci sac ekimi 3000 Graft  (Okunma sayısı 118980 defa)

dunya34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 13.05.2016 Phönix Hair Trans 3614 Graft
« Yanıtla #196 : 14 Ekim 2017, 22:21:19 »
Süper bir ekim olmuş , ben çok beğendim , maşallah .

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
evet arkadaslar bugünün itibariyle, ayni yerde ikinci bir ekimi gerceklestirdim.... busefer arka ve tepeyi siklastirdim!!! Fotograflari yükleyip aktaracagim....

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
saclar böyle güzel de...

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
yalniz bu acidan bakildigi zaman, moral bozucu...

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bugünün itibariyle de böyle....

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
donör bölgesi bugünkü ekimden önceki durumu....

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun. 2.ekim olayına girmişsiniz. aynı yerde mi yapıldı yine. gerçekten önden bakınca müthiş dolgun ve sık görünüyor, ekim yaptıranların en büyük problemi üst görünüm,yani tepe ve verteks. genelde ön hat herkesde süper oluyor, ancak tepe için 2.ekim gerekiyor ne yazikki

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
ön ve üst... ekimden önce

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi şimdiye kadar yaptıgın paylaşımlarla son paylaştıgın resimler arasında siyahla beyaz kadar fark var :)) saçların tepeden hiç böle açık gözükmüyodu daha önce bizimi yedin dicemde kafam karıştı hayırlı olsun 2.ekiminiz.
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun. 2.ekim olayına girmişsiniz. aynı yerde mi yapıldı yine. gerçekten önden bakınca müthiş dolgun ve sık görünüyor, ekim yaptıranların en büyük problemi üst görünüm,yani tepe ve verteks. genelde ön hat herkesde süper oluyor, ancak tepe için 2.ekim gerekiyor ne yazikki
Ilk ekimde öne agirlikli calisildi.... cok az da olsa üstlere biraz eklenmisti... yani üssten pek bisey beklemiyordum zaten.... bugün ise ( ayni yerde ) üst ve arka kisimi siklastirdim..... görüntü itibariyle, bence cok harika is cikarmislara benziyor!!!! Ki tereddüdüm yok... ilk ekimleri süperdi... buda insallah öyle olur!

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi şimdiye kadar yaptıgın paylaşımlarla son paylaştıgın resimler arasında siyahla beyaz kadar fark var :)) saçların tepeden hiç böle açık gözükmüyodu daha önce bizimi yedin dicemde kafam karıştı hayırlı olsun 2.ekiminiz.
sacsizkel, bastan sona kadar oku ilk konumu..... binlerce defa hem yazmisim, hemde fotolu görüntüleriyle üstlerin acikligini dile getirmisim... iyice bir bak, görürsün

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
sacsizkel, bastan sona kadar oku ilk konumu..... binlerce defa hem yazmisim, hemde fotolu görüntüleriyle üstlerin acikligini dile getirmisim... iyice bir bak, görürsün
Okudum konunu biliyorum ama fotoları karşılaştırınca insan sasırıyor
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

kemalbora

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaş bizimle kafa buluyor galiba. Önceki resimlerdeki saça bak burdaki saça bak. Senin ya ekilen saçların dökülmüş ya da önceki fotolardaki saçların protez saç. Açı farkı falan deme kardeş öyle bi açı farkı yok yani bildiğin saçlar gayet iyi önceki fotolarda ama protez gibi duruyor, protezde olabilir. Seni dinliyoruz hocam nedir bu olay ?

kemalbora

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
saçsızkel hocam fotolarıda atmış böyle bi dünya yok yani ekilenler döküldü mü ne oldu ?

Facebook Twitter Instagram