Gönderen Konu: 13.05.2016 Phönix Hair Trans 3614 Graft/ 04.12.2017 Ikinci sac ekimi 3000 Graft  (Okunma sayısı 120207 defa)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 13.05.2016 Phönix Hair Trans 3614 Graft
« Yanıtla #121 : 24 Aralık 2016, 14:48:35 »
Gördüğüm en iyi ekimlerden..
Sagol Staticx.

criminalminds12

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #122 : 24 Aralık 2016, 16:33:43 »
Dostum muazzam bir ekim gerçekten bütün forumu kendine imrendirdin şu sonuçla :) Hayırlısı olsun diyelim, güle güle tara saçlarını. Bu arada donör bölgesini ve verteks bölgeyi de gönderebilir misin acaba, teşekkürler ettim.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #123 : 24 Aralık 2016, 18:10:24 »
Dostum muazzam bir ekim gerçekten bütün forumu kendine imrendirdin şu sonuçla :) Hayırlısı olsun diyelim, güle güle tara saçlarını. Bu arada donör bölgesini ve verteks bölgeyi de gönderebilir misin acaba, teşekkürler ettim.
Ne diyeyim Dostum... Sizlerden aldigim yanitlarla, dileklerinizle ve bu sonucla yerden göge kadar mutluyum. Dilegim,darisi  bütün beklentisi olan arkadaslarin, dostlarin basina insallah! Senin istedigin verteks ve donör bölgeyi yüklüyorum. Donör ve yanlari dün kisalttim, ( donör 15 numara; yanlar 12 numara ).

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #124 : 24 Aralık 2016, 18:20:41 »
Normalde fotolari kesip yüklüyordum... Buda kesilmis hali!

criminalminds12

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #125 : 24 Aralık 2016, 23:54:20 »
Öncelikle paylaşımın için teşekkürler kardeşim nazar değmesin maşallah. Arka bölge baya güzel görünüyor hiç dökülme olmamış gibi, donör de çok iyi. Senin için çok mutlu oldum umarım herkes umduğu sonucu alabilir senin gibi. Sevgiler.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #126 : 14 Ocak 2017, 00:13:23 »
Bugün tam 8 ay oldu. Saclarimi kisalttim ve islak halinde fotograf cektim. Aslinda durumu cok daha iyi degerlendirebilmek icin, saclarimi 5 milimetreye kisaltsam, fark varmi yokmu daha iyi görebilirim. Saclar uzadikca bos alanimi örtüyor.. yoksa bosluklar, saclar uzadi diye degilde, ekilen saclar tarafindanmi kapaniyor?? Zamani gelince kisaltacam.. hepimiz görüp degerlendiririz! Tecrübeli olan arkadaslara soruyorum... üst bölgede, sizce saclar cikarmi?? yoksa cikis islemleri sizce sonami erdi??? Uzattikca kapaniyor da... hafiften kisaltinca yer yer bosluklar var...kalacakmi acaba? Yorumlar icin simdiden tesekkürler!

tween85

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #127 : 14 Ocak 2017, 10:41:33 »
abi  konuyu  baştan sona  okudum  ... tek kelimeyle süper maşallah diyorum ki konu arasında ikinci bir ekimden bahsetmişsin  ne gereği var abicim :D 1 seneye  kadar tepe tamamen kapacaktır . Kısaca bir ekim işte böyle başarılı  olur

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #128 : 15 Ocak 2017, 17:25:17 »
abi  konuyu  baştan sona  okudum  ... tek kelimeyle süper maşallah diyorum ki konu arasında ikinci bir ekimden bahsetmişsin  ne gereği var abicim :D 1 seneye  kadar tepe tamamen kapacaktır . Kısaca bir ekim işte böyle başarılı  olur
Cevabin icin tesekkür ederim tween. Senin söyledigin gibi, ekimden 1 sene sonra tepe bölgesi kapanirsa, ikinci bir ekimi düsünmüyorum, ama istedigim gibi kapanmazsa, ikinci bir ekimi kesinlikle ayni yerde yapacagim... nedeni ise.. kisaca aciklamada bulunayim. Donör bölgesinden ( 2 veya 3 seansta ) 6000 ila 9000 greftle, kocaman acik alani kapatmaya calisan arkadaslar var. Aralarinda yas olarak 30 larda olan kisiler, donör bölgesinin coook saglam olmayan kisiler bile 6000´i 9000´i gözden cikarip ektirenler var! Bu arkadaslar, hem daha yas olarak genc, hemde donör saglamligi pek güclü olmamasina ragmen, dolu görüntüye kavussunlar diye yaptiriyorlar!!! Simdi gelelim bana... Yasim 45. Benim bu yastan sonra, bulunan ana saclarimin dökülecegini zannetmiyorum... yani suan bulunan tüm saclar, aksilik olmazsa, kalici!! Donör bölgesine gelince... 3614 greft verdi.... Ve hala sapa saglam. Simdi kendi kendime soruyorum. Donör bölgesinde bulunan saclari, donör bölgesinde ne yapacan???? Yalnis yerde görev yapiyorlar kardesim :) . Hakikaten söylüyorum, tarla gibi donör bölgesi.. ihtiyacim olmayan yerde bukadar saclari niye orada besleyim.... ordan kaldir, ihtiyacin olan yere ektir, hic olmazsa bir ise yarasinlar!!! Espirili bir aciklama oldu.. ama gercegi de bu!! Haa aranizda " yahu abi yasin 45, bu yastan sonra saclari ne yapacan?" sorusunu sormazsa bile ( yas itibariyle saygisizlik olmasin diye ), ama düsünenler olabilir!! Cevabim sudur.... Hos görünmek istemenin yasi yoktur. Anavatana sevgiler, selamlar!!

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #129 : 15 Ocak 2017, 17:48:37 »
Öncelikle paylaşımın için teşekkürler kardeşim nazar değmesin maşallah. Arka bölge baya güzel görünüyor hiç dökülme olmamış gibi, donör de çok iyi. Senin için çok mutlu oldum umarım herkes umduğu sonucu alabilir senin gibi. Sevgiler.
crimilamminds. 24 Aralikta yorum yapmissin. Gözden kacirmisim, cevapladigimi zannediyordum... cevaplamamisim. Dileklerin icin tesekkür ederim. Dilegim, insallah, sac ektiren bütün arkadaslarin alacagi sonuclar güzel ve basarili olur!

Levent25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #130 : 15 Ocak 2017, 18:52:05 »
HATAYLI ABİ BENİM BÖYLE SAÇIM OLURSA FORUMA GİRMEM BU KADAR NET. SEN NİYE 2. EKİMDEN BAHSEDİYORSUN ANLAMADIM.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #131 : 15 Ocak 2017, 20:57:12 »
HATAYLI ABİ BENİM BÖYLE SAÇIM OLURSA FORUMA GİRMEM BU KADAR NET. SEN NİYE 2. EKİMDEN BAHSEDİYORSUN ANLAMADIM.
Anlasilmasi pek zor degil ki! Bak en son cektigim islak fotografa isaretler yaptim ve simdi yükleyip aciklamasini yapacagim.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #132 : 15 Ocak 2017, 21:10:57 »
isaret alaninin disinda kafa derisi görünmüyor....saclar alanin icinde ve disinda ayni uzunlukta. Alanin icinde kafa derisi görünüyor ya... Iste o alani kurulayip, sekillendirdigim zaman, sizin göremediginiz, ve yüz yüze geldigim kisilerin görmemesi beni tatmin etmiyor!!! Orasinin hafif acik kaldigini ben biliyorum ve görüyorum. Profesyonel fön cekip jöleliyorum ( önceki fotograflarda gördügünüz gibi ), anca farki öyle kapatiyorum. Eee zaten hayatimiz boyunca kamufle etmekten sinirlerimiz bozuldugu yetiyor!!! Benim donör bölgem saglamsa, niye kamufleyle ugrasayim??? Yalan mi?? Birde su olay var... benim boyum 175cm. Benden kisa olanlar " ah boyun nekadar güzel keske senin gibi boyum olsa yeter", ben ise " yahu benim boyum kisa, arkadasim 183 boyunda, keske onun gibi uzun olsam" vs....anlatabildimmi bilmiyorum?!

beyoglubeyi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #133 : 15 Ocak 2017, 23:01:46 »
Hatayli 15 ay dolmadan 2. Ekime gitme bir ekim 15 ay yada 18 ayda tam oturuyor.Örnek ben 😊😊 .Bütün sacların cıksın ondan sonra karar ver

tween85

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #134 : 16 Ocak 2017, 10:31:24 »
Cevabin icin tesekkür ederim tween. Senin söyledigin gibi, ekimden 1 sene sonra tepe bölgesi kapanirsa, ikinci bir ekimi düsünmüyorum, ama istedigim gibi kapanmazsa, ikinci bir ekimi kesinlikle ayni yerde yapacagim... nedeni ise.. kisaca aciklamada bulunayim. Donör bölgesinden ( 2 veya 3 seansta ) 6000 ila 9000 greftle, kocaman acik alani kapatmaya calisan arkadaslar var. Aralarinda yas olarak 30 larda olan kisiler, donör bölgesinin coook saglam olmayan kisiler bile 6000´i 9000´i gözden cikarip ektirenler var! Bu arkadaslar, hem daha yas olarak genc, hemde donör saglamligi pek güclü olmamasina ragmen, dolu görüntüye kavussunlar diye yaptiriyorlar!!! Simdi gelelim bana... Yasim 45. Benim bu yastan sonra, bulunan ana saclarimin dökülecegini zannetmiyorum... yani suan bulunan tüm saclar, aksilik olmazsa, kalici!! Donör bölgesine gelince... 3614 greft verdi.... Ve hala sapa saglam. Simdi kendi kendime soruyorum. Donör bölgesinde bulunan saclari, donör bölgesinde ne yapacan???? Yalnis yerde görev yapiyorlar kardesim :) . Hakikaten söylüyorum, tarla gibi donör bölgesi.. ihtiyacim olmayan yerde bukadar saclari niye orada besleyim.... ordan kaldir, ihtiyacin olan yere ektir, hic olmazsa bir ise yarasinlar!!! Espirili bir aciklama oldu.. ama gercegi de bu!! Haa aranizda " yahu abi yasin 45, bu yastan sonra saclari ne yapacan?" sorusunu sormazsa bile ( yas itibariyle saygisizlik olmasin diye ), ama düsünenler olabilir!! Cevabim sudur.... Hos görünmek istemenin yasi yoktur. Anavatana sevgiler, selamlar!!
Öncelikle Aleykümselam abicim .. yazdıklarına harfiyen katılıyorum   hoş görünmenin yaşı yoktur ayrıca söz konusu  saç olunca tamamen özgüven durumu  25 yaşında saçlarımı kaybetmeye başladım yaşım 31 son iki sene aynaya bakarken moralim bozuluyordu. şuan ekimden sonraki 150. günüm ve kendime güvenim geri geldi. Hee bi daah ekim  yaptırırmıyım orası muamma (ekim değilde ekimden sonra süreç zor geldi benim için ) gerçekten ekiminizi çok beğendim
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2017, 10:34:58 Gönderen: tween85 »

Facebook Twitter Instagram