abi konuyu baştan sona okudum ... tek kelimeyle süper maşallah diyorum ki konu arasında ikinci bir ekimden bahsetmişsin ne gereği var abicim
1 seneye kadar tepe tamamen kapacaktır . Kısaca bir ekim işte böyle başarılı olur
Cevabin icin tesekkür ederim tween. Senin söyledigin gibi, ekimden 1 sene sonra tepe bölgesi kapanirsa, ikinci bir ekimi düsünmüyorum, ama istedigim gibi kapanmazsa, ikinci bir ekimi kesinlikle ayni yerde yapacagim... nedeni ise.. kisaca aciklamada bulunayim. Donör bölgesinden ( 2 veya 3 seansta ) 6000 ila 9000 greftle, kocaman acik alani kapatmaya calisan arkadaslar var. Aralarinda yas olarak 30 larda olan kisiler, donör bölgesinin coook saglam olmayan kisiler bile 6000´i 9000´i gözden cikarip ektirenler var! Bu arkadaslar, hem daha yas olarak genc, hemde donör saglamligi pek güclü olmamasina ragmen, dolu görüntüye kavussunlar diye yaptiriyorlar!!! Simdi gelelim bana... Yasim 45. Benim bu yastan sonra, bulunan ana saclarimin dökülecegini zannetmiyorum... yani suan bulunan tüm saclar, aksilik olmazsa, kalici!! Donör bölgesine gelince... 3614 greft verdi.... Ve hala sapa saglam. Simdi kendi kendime soruyorum. Donör bölgesinde bulunan saclari, donör bölgesinde ne yapacan?

Yalnis yerde görev yapiyorlar kardesim

. Hakikaten söylüyorum, tarla gibi donör bölgesi.. ihtiyacim olmayan yerde bukadar saclari niye orada besleyim.... ordan kaldir, ihtiyacin olan yere ektir, hic olmazsa bir ise yarasinlar!!! Espirili bir aciklama oldu.. ama gercegi de bu!! Haa aranizda " yahu abi yasin 45, bu yastan sonra saclari ne yapacan?" sorusunu sormazsa bile ( yas itibariyle saygisizlik olmasin diye ), ama düsünenler olabilir!! Cevabim sudur.... Hos görünmek istemenin yasi yoktur. Anavatana sevgiler, selamlar!!