Hatayli sac ekimi yaptigim yer 2 gunde bir yika dedigi icin oylw yapiyorum ve yikamadigim gun cok yaglaniyor sence bu ekilen sacin cikmasini engellermi?
Lebron, sana ben, benim yaptiklarimi anca söyleyebilirim... hani bu ne derecede dogrudur veya ne derece yalnistir söyleyemem ama, benim aldigim sonucu göz önünde bulundurursak, benim icin, uygulamis oldugum metod dogrudur!! Ilk önce: 10. günden itibaren, en yumusak dis fircasiyla, saclarimi sebamed losyonuyla ( nemlendirici ), 45 dakika beklettikten sonra, sebamed sampuaniyla köpürtüp, cok hafif daire seklinde, var olan kabuklari, zorlamadan kafa derisinden ayikliyordum!
Duydugum kadariyla, kabuklar nekadar cabuk deriden ayirilirsa, kafa derisi icin okadar daha iyiymis! Ayrica yine bir üc ay kadar her gün kafa derimi nemlendirici ile nemli tutmaya baktim... cildim kurumasin diye... buda tabiki her aksam saclarimi yikamama sebep oldu!! Aksamlari yatarken hic birsey sürmedim ki, deri havalansin diye!! Sabahlari nemlendirici...aksamlari yikama isi!!! Bukadar... Sigara desen hep ayni miktarda... ekimden önce günde 10 sigarayi gemiyordu...ekimden sonrada aynen... ne azalttim, ne cogalltim, nede biraktim!