Gönderen Konu: 13.05.2016 Phönix Hair Trans 3614 Graft/ 04.12.2017 Ikinci sac ekimi 3000 Graft  (Okunma sayısı 118814 defa)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Günaydin HighOne. Eger su andan bile mutluysan, insallah ileriki zamandaki gelismelerden de mutlu olursun. Simdi ben bile pikolojik baski altindayim, hani benim ekimi ve sonuclari gördün, bundan heveslenerek oraya gittin, hadi benim gibi memnun kalmasa ne olacak?? Sen insallah memnun ol, bende derin bir nefes alayim :) .  Bu arada 6600 Greft alinmis donörümü, birde tepeden foto yüklüyorum. Donör bölgesinden az sonra birkac adet daha yüklerim... tam göz hizasindan cekmeye calisirim.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bu saclari kisaltirsam, tepeden görüntü nasil olur acaba diye merak edip, sac ekiminin 10. ayinda saclari kisaltmistim. Tepenin kisaltilmis halini merak edip görmek isteyenlere...

HighOne

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ya! Hataylı abi senin donör saçmı üretiyor? Abi ne o ya! Vallahi ne o ya!? Resmen gübrelenmiş tarla gibi! Resmen bir 6.000 daha çıkacak! MaşAllah. Cidden muhteşem :)
Yok yok. Hiç endişe içinde bulunma hakkımda, çünkü saç kalitem pek iyi değil artık malesef bunun ben kendimde farkındayım ama olduğunla memnunum :)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ya! Hataylı abi senin donör saçmı üretiyor? Abi ne o ya! Vallahi ne o ya!? Resmen gübrelenmiş tarla gibi! Resmen bir 6.000 daha çıkacak! MaşAllah. Cidden muhteşem :)
Yok yok. Hiç endişe içinde bulunma hakkımda, çünkü saç kalitem pek iyi değil artık malesef bunun ben kendimde farkındayım ama olduğunla memnunum :)
Sagol HighOne. Sen memnun ol, gerisi önemli degil. Senin ekilenlerin ciksin, saclarini jöleleyecek tarayacak haline gelsin insallah, ozaman beraber güleriz :)
Donörüme gelince... hep onu dile getiriyordum ya.... arka tarafta aylak aylak oturacaklarina, yukari ektireyim bari bi ise yarasinlar diye :). Ama dedigin gibi, hala tarla dolu, greft üretme makinesi donörüm benim :) :)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Selamin aleyküm Arkadaslar. Ikinci ekimin üzerinden 1,5 yil gecti. Hintel arkadasimin ricasi üzerine, son gelismelerle ilgili fotolar yüklüyorum. Bu vesile ile, zahnarzt+highone+fenerbahceli ve tüm isimlerini saymadigim arkadaslara selam ve sevgilerimi iletiyorum.

Genckel34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Foruma yeniden donup resim yukledigin icin tesekkurler abi bastan sona konunu okudum mukemmel bir surec gecirmissin ve asiri mutevazi bir insansin.
Saclarin yeniden hayirli olsun

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ooo hataylı abi saçlar süper nerelerdesin özledik seni
Global Moderator

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
04.12.2017 Ikinci sac ekimi 3000 Graft
« Yanıtla #637 : 18 Mayıs 2019, 10:10:32 »
Foruma yeniden donup resim yukledigin icin tesekkurler abi bastan sona konunu okudum mukemmel bir surec gecirmissin ve asiri mutevazi bir insansin.
Saclarin yeniden hayirli olsun
Cok sagol Genckel. Umarim sac ektiren tüm arkadaslar ayni verimi alir. Sunu tavsiye ederim tüm ektirenlere, ve ektirecek olan kisilere. Cikabilecek sonucu real bir gözle ve beklentiyle hayallerinizi kurun. Yani mesela dogal saclarin greft sayisini örnek olarak cm2 basina 70 ten hesaplasak. 150cm2 de 10500 greft eder. Siz 150cm2 lik alana 4000-5000 greft ektirirseniz, sakin ola yalnis hayaller kurmayin derim ona göre. Ben artik saglik veya Genetik unsurlari tabiki suan  bu örnege dahil etmedim... birsürü unsurlar da var tabiki, ama herseyin en iyi bir sekilde gittigini düsünsek... hayalleri ona göre kurun!!!

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
04.12.2017 Ikinci sac ekimi 3000 Graft
« Yanıtla #638 : 18 Mayıs 2019, 10:15:45 »
Ooo hataylı abi saçlar süper nerelerdesin özledik seni
Selam Hintel. Buralardayim... hatta nisanin sonunda bir haftaligina Istanbula ucmayi düsünüyordum.. burada halletmem gereken isler cogaldigi icin, maalesef gidemedim Istanbula. Ya kimse arayip sormayinca, yolu genclere birakalim dedim... hani yazip sorsalar, dönüp cevap veririm ama yazan yok. Bu yüzden bende pek girmez oldum. Ben iyiyim, saglik yerinde, insallah sende iyisindir! Türkiyeye ve hepinize selamlar!

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yükledigim fotolar, saclarimin genelde jöleli, islak, sekillendirilmis hali. Birde ekilen greftlerin dogal halini görmek isteyenler icin, bugün cektigim yeni fotolar yüklüyorum. Saclari yikadim ve havluyla kuruttum, fön cekmeden, kendiliginden kurumasini bekleyip fotolari cektim. Merak edipte dogal hali nasildir diye düsünenler icin.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Böyle ekim vardıda biz mi ektirmedik😂😂cok güzel olmuş gercekten ekim yapilmayan bölgelerden bile saç cıkmiş gibi o derece tabiki her bolgeye yapilmis ekim 1 tane bile cikmayan olmamis heralde hayirli olsun

brnsnl

• Full Member
maşallah ya bende bekliyorum şuan 3. aydayım inşallah  güzel olacak
brnsnl

samo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
 İlk sayfaya bakıp sonra son sayfaya bakınca insan şoka uğruyor şaka gibi gerçekten. Hayırlı olsun güle güle tarayın.

kanaexxx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Başkan saçlar at kılı gibi olmus maşallah acaip gür duruyor, ilk sayfalarda ışıklı ortamlarda çekimler mevcut,bu son doğal halini de ışıklı ortam da çekilip yükleyebilir misiniz tam karşılaştırma yapabilmek için?

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Başkan saçlar at kılı gibi olmus maşallah acaip gür duruyor, ilk sayfalarda ışıklı ortamlarda çekimler mevcut,bu son doğal halini de ışıklı ortam da çekilip yükleyebilir misiniz tam karşılaştırma yapabilmek için?
Sagolasin Baskan. Sen isik ortamini istersinde ben yüklemezmiyim. Su son yüklemis oldugum fotolari iki defa tikla, mikroskop altina alinmis gibi büyütülüyor fotolar... herseyi en ince noktasina kadar görürsün baskan. Ama ilk firsatta cekip atarim senin icin.

Facebook Twitter Instagram