Hatayli abi , bana telefon numarani verebilirmisin ?
Bende ekim icin bu cumartesi istanbula ucuyorum ama senin ekimin benim kafami karistirdi hem düsseldorf‘ta kalmam nedeniyle ki dortmund bana 40 km var yok hemde olurda bir aksilik olursa almanya kanunlarina güvenmek adina burda yaptirmaya karar verdim gibi . Benimde 2. ekimim olacak ilk ekimim 22 yasinda cahillikle yaptik ozaman saclarim vardi ama seyrekti hafiften ektirdiktwn sonra baya bi sklasti ama simdide olan saclarm 5 sene icinde döküldü baya bi seyreklik var suan. Senin yaptigin hastaneyle telefonda görüstüm ocak 24. üne randevu verdiler bende istanbulda yapacam diye bugünden itibaren 4 hafta izine ayrilmistim ama okadar cok arastirdimdi güvenilecek hicbir yer yok resmen abi var olanlarda 50-60 bin tl istiyorlar sanki beyin ameliyati yapacakmisiz gibi . Yok yani 50-60 bini versek niye türkiyede yaptiralim. Abi sana zahmet bi numarani yolla bi telefonda görüsek
Benim bilet hotel hersey hazir planda öyleydi abi.
Kao kardesim, benim ekim senin kafani nasil karistirdiysa, senin yazdiklarin da bi okadar benim kafami karistirdi. Bu cumartesi, yani yarindan bahsediyorsun, türkiyeye, hem bilet hem hotel hazir planda, sac ektirmeye gitmeyi planlamis biri olarak, bugün saat 16:38 de bu foruma kayit oluyorsun, benim konumu görüp, bir anda herseyi iptal edip, dortmundtaki klinikle konusup randevu alip ayrica benden telefon numarami istemen, benim kafami seninkinden daha fazla karistirdi. Telefon numarami isteyen okadar cok üyeler var ki, hepsine versem sekreter tutmam lazim allah inandirsin
. Yani bilmek yada ögrenmek icin istedigin seyler varsa, buyur burada sor, en detayli sekilde aciklarim.