Gönderen Konu: 13.05.2016 Phönix Hair Trans 3614 Graft/ 04.12.2017 Ikinci sac ekimi 3000 Graft  (Okunma sayısı 118837 defa)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Valla helal HighOne. 12 saat uyumussun. Ben ilk 10 gün icerisinde hic uyuyamadim desem yalan olmaz... aman zarar gelmesin diye, put gibi cakili kalmistim. Cok kisa bir süre icin gözlerimi kapayip, tekrar uyaniyordum. Neyse atlattik. Sen izin almissindir muhakkak??

HighOne

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Valla helal HighOne. 12 saat uyumussun. Ben ilk 10 gün icerisinde hic uyuyamadim desem yalan olmaz... aman zarar gelmesin diye, put gibi cakili kalmistim. Cok kisa bir süre icin gözlerimi kapayip, tekrar uyaniyordum. Neyse atlattik. Sen izin almissindir muhakkak??

Hehe! Sağol. Vallah ölü gibi yat'tım. 2 kere ayak yoluna kalktım o kadar. Ondan sonraki günlerde bugüne kadara öyle. Sırf sırt üstüde değil. Yana, sağa, sola. Ama hiç tepe bölgem yastığa değmedi. Bende 3 tane bel fıtığı var. Geçen sene ağır bir ameliyat geçirdim. Sağ bacağım felç oldu. His kayıp etmedim ama refleksler tamamen iptaldi. Ameliyat masasına yatmasam temel'li felç kalma riskim vardı. O yüzdendir iki yastıkla yatarım ve'de kontrollü yatarım. Uykumu fazla bölmeden. Rutin oldu bende. Bu rutin yatma sistemide işimi baya kolaylaştırdı.
Evet izinliyim. Komple Eylül ayı yan gelip yatacağım şimdi. Iş başı Ekimde

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gecmis olsun HighOne. Bilmek istedigin birsey olursa sorabilirsin. Kendi konunu acarsanda, diger arkadaslari bilgilendirmis olursun. Kendine iyi bak

HighOne

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sağol. Bugün sabah açtım konumu  8)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Selam arkadaslar. Benim gibi 9. ayda bulunup, veya ileride 9. aya giripte, acaba bundan sonra cikislar olurmu?? yoksa cikanlar cikmis sadece hacimlesmeleri mi bekliyecegiz?? sorusuna fotolu cevap. Ekleyecegim fotoyu 10 dakika önce cektim, büyütebildiginiz kadar büyütüp, en ön sirada olan uzun saclarin arasindaki kisa saclara bakin. En ön sirada enazindan 20-25 kisa saclar var.... bunlar ön sirada varsa, tepeye dogru ve vertekse dogru da vardir. Yani cikislar dokuzuncu ayda son haddini almamistir, takviyeler geliyor. Var olanlarin üzerine bunlarda eklenip hacimlesecek. Onuncu ayda ayni sekilde foto cekip, ozaman da bakacagiz yeni gelenler varmidir diye.

HighOne

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Evet. Takviyeler var gibi görünüyor. Hat'ta 12. ay'a kadar daha gelişmeler olabiliyor. Bazılarında 18. ay'a kadarda gelişmeler olduğunu duymuş ve görmüştüm. Ama şu andaki halin bile WOWW dedirtecek durumda. Sen artık yaşlanmazsın  8)

kemalbora

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şimdi önceki sayfalarda ki fotolara baktım da ilk ekimi önceki attığın fotolarla mükemmel sonuçlanmış zannedilen fakat 2. ekim öncesi attığın son foto ile aslında ilk ekim sonucunun hiçte iyi olmadığı arkadaş hatırladım seni :) şu andaki sonuçta öyle olmasın lütfen :) böyle iyi fotolar atıp atıp sonra daaannn diye aslında saçlarım böyle duruyor demezsin inşAllah :D

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şimdi önceki sayfalarda ki fotolara baktım da ilk ekimi önceki attığın fotolarla mükemmel sonuçlanmış zannedilen fakat 2. ekim öncesi attığın son foto ile aslında ilk ekim sonucunun hiçte iyi olmadığı arkadaş hatırladım seni :) şu andaki sonuçta öyle olmasın lütfen :) böyle iyi fotolar atıp atıp sonra daaannn diye aslında saçlarım böyle duruyor demezsin inşAllah :D
Hafiften de olsa, hayal gücüne sahip olamayan herkes icin gecerli olan bir gercek var kemalbora arkadasim. Tepeden saclari seyrek olan herkes icin gecerli olan birsey. Saclari uzat, güzelce fönle, sekillendirici malzemelerle güzel bir görünüm elde edebilirsin. O saclari tepeden kisalttinmi, islattinmi, spot altina girip foto cektinmi... Bob marleyi bile kel sanarsin arkadasim. Simdi bu yükledigim, gözünüzle gördügünüz fotolar varya, var olan saclari gösteriyor... yani baska birilerinden alip, sirf foto cekip yüklemem icin ödünc aldigim saclar degilde, donörümden ekilen saclar bunlar. Simdi bu saclarida 1,5- 2 cm ye kisaltip, islatip tepeye spot isigi tutsam, ayni olmazsada, o fotoya benzer bir görüntü sergileyebilecegimi garantileyebilirim. Ilk ekimimi dikkatlice okuyan kisiler, öne agirlikli greftlerin ekildigini ve benim tepede olan seyrekliklerin oldugunu, gerekirse ikinci bir ekim düsündügümü bircok kez belirtmisim...sahilde, tatilde cekildigim fotolar da yüklemisim... onlar kafada kalmiyor da, kisaltip, islatip spot altinda cektigim kaliyor??? Hayretsiniz diyecem ama, dedigim gibi hayal gücü ister öyle vakalar. Su hayretle izlediginiz, agzinizin acik kaldigi, iyi sonuc olark görüp degerlendirdiginiz sahislarin ekimlerine bir bakin, benim cekmis oldugum o fotonun aynisini ceksinler, kisaltip islatip spot isigin altina girsinler, cekip yüklesinler de, ozaman görün hayretlerti. Hatayli arkdas aciklayicilik, aydinlaticilik adina bunlari yapti deyip, cok sagol arkadas, belkide sac ekim olayini, bize görmedigimiz yönden gösterdigin icin tesekkür ederiz, diyeceklerine.... " kardas bizi kazikliyonmu??" olayina dönmesin. Yanilmiyorsam Senol53 arkadasimizin sac ekimini cogumuz begenip imrenmistik... bir gün bu arkadas berberden ciktiktan hemen sonra foto yüklemisti tepeden görünümlü... o güne kadar saclarini kuru haliyle cekmis ve öylece yüklemis bir arkadas. Saclari üstten islak, jöleli olunca, bayagi seyrek görünmüstü... ardindan aldigi yorumlar, sinir bozucu. Sac ektiren arkadaslara ve ektirmek isteyen arkadaslara zimba gibi bir tavsiyem. Birincisi kel iseniz, veya saclariniz bayagi seyrekse.... ne yaparsaniz yapin, ekimden sonra, kafa deriniz her halükarda görünecektir. Ikincisi, saclar kuruyken ayri, islakken ayri, isik altinda ayri, tepeden ayri, yanlardan ayri, degisik acilardan daha ayri görüntülere sahip olacaktir. Son olarakta sunu belirteyim, olurda sac ekiminden yada fotolardan pek anlamayan arkadaslar var ise, benim yüklemis oldugum fotolarin, saclarima olan mesafesi 10cm ile 30 cm arasidir... elimden geldigince her acidan ve her haliyle yükledigim fotolardir. Yani bulanik yada 15 metreden cekipte yükledigim fotolar degildir. Bu yakinliktan var olan saclari veyahut var olan seyreklikleri göremeyen arkadaslara canli görüsme tavsiye ederim. Eski fotoya dayali hala sorusu olan arkadaslar, soruyu sormadan önce, ayni sartlar altinda, ayni benim yükledigim gibi, siz de cekip yükleyin, daha sonra soruyu sorun...anlastikmi?

HighOne

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence Hataylının ilk ekimide gayet başarılıydı. Nedenmi? Çünkü her zaman göz boyamayan fotolarla bizi beslediği için.  Ilk sayfadaki fotolarına bakıp ikinci ekimin öncesi fotolarına bakıldığında başarı oranı ne kadar yüksek bir ekim geçirdiği görülmekte. Hat'ta kamyon farı misali spotun altında çekip attığı fotosu bir o kadar takdire şayan'ki ben orda bile ekiminin patlak vermediğinin kanatindeyim. O bize sadece gerçek olanları gösterdi. O yüzden ikinci ekimini sıklaştırmak için yaptı. Ilk ekiminin sonucunu ben elde etsem inan o sıkıntıyı bir daha çekmezdim. Bana göre o yüzden ilk ekimide gayet başarılıdır. Olayı subjektiv değil objektiv değerlendirmek lazım. 1+1=2. Bu kadar basit

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yorumun icin cok sagol HighOne. Keske kismet olsaydi da, senin ekiminde görüsebilseydik. Canli görüsme yapabilseydik, orada ektirdigine daha da fazla sevinecektin... Ama en yakin zamanda görüsebiliriz insallah

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Buyur... Bu saclari 1,5 cm ye kisaltip, islatip, havaya dikip, spot isiginda foto cekersem.... "Abi o muydu bu saclar?? " dersiniz. He onlardi.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
...

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
ekim tepeye agirlikli olmustu... Flasli, flassiz.

bozkurt

• Hero Member
Abi saçların o kadar iyi oldu ki, tekrar tekrar bakıyorum. Muhteşem :)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi saçların o kadar iyi oldu ki, tekrar tekrar bakıyorum. Muhteşem :)
Sagol bozkurt.

Facebook Twitter Instagram