Gönderen Konu: 13.05.2016 Phönix Hair Trans 3614 Graft/ 04.12.2017 Ikinci sac ekimi 3000 Graft  (Okunma sayısı 118859 defa)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ayni kafa ayni saclar, spot altinda, birde günisigi altinda, degisik görüntüler..... eline spotu alip dolasani görmedim suana kadar!

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
...

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
donörden 6600 greft alinmis...

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
islak kuru farki... kurudukca daha dolgun...

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
buda son 29. foto!

HighOne

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Selamlar HighOne. Ilk önce ekimin hayirli olsun. Cuma günü seni saat 16:15 civarlarinda aradim. Daha 1,5 saatlik isleri kalmis dediler... Is cikis saati oldugu icin Autobahn doludur, yetisemem diye gelemedim. Ama sana benden selam iletmelerini rica ettim... umarim selamlarimi almissindir.. Tüm samimiyetimle, hersey gönlünce olmasini dilerim... ilk günlerde kafani cok dikkatlice koru, hicbiryere carpmamaya bak. Kendine iyi bak!

Sağol Hataylı. Evet söylediler sağolsunlar ama kimmiş onu bir türlü çıkartamadılar. Ben anladım yanlız. Evet. Benim iş biraz uzun sürdü. Kafa derim çok sert olduğundan Luda hanım epey uğraştı. Ilk saç ekimimde başarısız olduğunu görünce bir o kadar daha özen göstermeye baktı çok sağolsun. Sanada bu arada büyük teşekkürlerimi iletirim. Çünkü orayı bir kaç senedir tanısamda bir referansa ulaşamadığımdan sen orası için bana en büyük referans oldun. Bu arada, senin saç problemin artık bitmiş. 40lık bir beyefendinin tecrübesiyle 20lik delikanlılara taş çıkartıyorsun maşAllah.

HighOne

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ha birde! Gelemesende düşünmen yeterli  :)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ha birde! Gelemesende düşünmen yeterli  :)
Cok sagol. Yazilarimda iletmistim, Luda hanim uzaya gitse, ektirmek icin uzaya bile giderim diye. Cok kaliteli ve özenli is yapiyor. Eminim senin ekilen greftler de güzel bir sonuc verecek. Yalniz bir zahmet sunu unutma, senin ekim alaninin büyüklügünü görmedim, ekilecek olan alanda nekadar sacin var onuda bilmiyorum... ekilenlerin sayisini ve ekim alaninin cm2´sini orana vur... beklentini, belirlemis oldugun orana göre ayarla, oldumu?? Yani kisacasi diyelimki 4300 gefti 130cm2´lik alana yaymislar... buda cm2 basina 33 greft eder.... hic sacin yoksa o alanda.... seyregin bir tik üstündedir cikacak sonuc.... kendi ana sacin cm2 basina mesela 10 greft var ise, ekilenle beraber cm2 basina 43 grefttir...ozaman sonucun daha güzel olabilecegine ayarlayabilirsin kendini. Insallah ilerleyen zamanda görüsme imkanimiz olur, oturur sohbet ederiz. Eger Futbol izlemeyi benim gibi seviyorsan..... en gec senin sehrin takimiyla, benim sehrin takimi karsi karsiya oynadiklari zaman, ayarlayip görüsürüz.

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba abi,
Valla kıskanıyorum saçlarını bana bir haftalığına ödünç versen ne hava atarım.
Şaka bi yana maşallah Allah nazarlardan korusun.
Senin kadar net foto atan da yok.
Millet on metre uzaktan profil fotosunu çekiyor.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba abi,
Valla kıskanıyorum saçlarını bana bir haftalığına ödünç versen ne hava atarım.
Şaka bi yana maşallah Allah nazarlardan korusun.
Senin kadar net foto atan da yok.
Millet on metre uzaktan profil fotosunu çekiyor.
:) Sagol fenerlim. Benim donörden herhalde bir 5000 greft daha cikar... Teknoloji ilerleyip, benim donörden senin kafaya greft ekleyebilirlerse, borcum olsun :)

HighOne

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Cok sagol. Yazilarimda iletmistim, Luda hanim uzaya gitse, ektirmek icin uzaya bile giderim diye. Cok kaliteli ve özenli is yapiyor. Eminim senin ekilen greftler de güzel bir sonuc verecek. Yalniz bir zahmet sunu unutma, senin ekim alaninin büyüklügünü görmedim, ekilecek olan alanda nekadar sacin var onuda bilmiyorum... ekilenlerin sayisini ve ekim alaninin cm2´sini orana vur... beklentini, belirlemis oldugun orana göre ayarla, oldumu?? Yani kisacasi diyelimki 4300 gefti 130cm2´lik alana yaymislar... buda cm2 basina 33 greft eder.... hic sacin yoksa o alanda.... seyregin bir tik üstündedir cikacak sonuc.... kendi ana sacin cm2 basina mesela 10 greft var ise, ekilenle beraber cm2 basina 43 grefttir...ozaman sonucun daha güzel olabilecegine ayarlayabilirsin kendini. Insallah ilerleyen zamanda görüsme imkanimiz olur, oturur sohbet ederiz. Eger Futbol izlemeyi benim gibi seviyorsan..... en gec senin sehrin takimiyla, benim sehrin takimi karsi karsiya oynadiklari zaman, ayarlayip görüsürüz.

Tam olarak hesaplamadım ama tahminen cm2 başı 40 graft kadar gerektiğini düşünüyorum. Üst tarafın tamami açıklığı ve patlak vermiş ilk ekimimden ve ince saç tellerimden dolayı fazla lüksümün olmadığınında farkındayım. O yüzden Luda hanımdan ilk olarak ön tarafı sıklaştırmak oldu. Üst tarafı bir türlü kamüfle ederim dedim sağolsun oda bana hak verdi. Zaten resimleri yakında paylaşmaya başlayacağım.  Hepsini. Yani ilk ekimi. Ilk ekimin patlaklığını, toppikle nasıl profsyonellce kamufle ettiğimi ve şimdikini. Futbol'la malesef uzaktan yakından alakam yok ama  tahmim edebildiğim şu BMG VFB'ye karşı kesin çok can sıkıcı olması olabilirmi? VFB'nin son yıllardaki performansı belli  ;D
MG Rheydt'ta akrabalarım var. Olurda bir gün ziyarete gidersem bir kahveni içerim. Aynısı senin içinde geçerli. Her zaman beklerim

HighOne

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şunu unuttum. Benim donör zatrn artık iptal tahminen. Luda'da söyledi zaten. Yanları hep makina ucuyla kısalttırdığımdan Luda hanıma acıma dedim. Allah ne verdiyse çek çıkar. Yani kendimi tamamiyle onun tecrübesine bıraktım

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tam olarak hesaplamadım ama tahminen cm2 başı 40 graft kadar gerektiğini düşünüyorum. Üst tarafın tamami açıklığı ve patlak vermiş ilk ekimimden ve ince saç tellerimden dolayı fazla lüksümün olmadığınında farkındayım. O yüzden Luda hanımdan ilk olarak ön tarafı sıklaştırmak oldu. Üst tarafı bir türlü kamüfle ederim dedim sağolsun oda bana hak verdi. Zaten resimleri yakında paylaşmaya başlayacağım.  Hepsini. Yani ilk ekimi. Ilk ekimin patlaklığını, toppikle nasıl profsyonellce kamufle ettiğimi ve şimdikini. Futbol'la malesef uzaktan yakından alakam yok ama  tahmim edebildiğim şu BMG VFB'ye karşı kesin çok can sıkıcı olması olabilirmi? VFB'nin son yıllardaki performansı belli  ;D
MG Rheydt'ta akrabalarım var. Olurda bir gün ziyarete gidersem bir kahveni içerim. Aynısı senin içinde geçerli. Her zaman beklerim
Dogrusun, ben BMG taraftariyim, yalniz sessiz taraftar, yani öyle fanatigi degilim. Futbol vesilesiyle görüsmek mecburiyetinde degiliz, öylesine de görüsebiliriz. Gelirsen yakinlara, haber verebilirsin, görüsmek isterim. Bende senin yakinlarina gelirsem sana bildiririm.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şunu unuttum. Benim donör zatrn artık iptal tahminen. Luda'da söyledi zaten. Yanları hep makina ucuyla kısalttırdığımdan Luda hanıma acıma dedim. Allah ne verdiyse çek çıkar. Yani kendimi tamamiyle onun tecrübesine bıraktım
Cümleni anlayamadim?? "Donör iptal tahminen" derken ne demek istedin??? Yani donörden pek fazla greft alamadilar, sen de "kulak üstünden alabildiklerini alsinlar, zaten yanlari makineyle kisaltiyorum, belli olmaz" mi demek istedin??

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
HighOne, bir tavsiyem daha olacak sana. Benim ilk ekimimden, kendim icin cekmis oldugum fotolari 1 yil sonra, oturup bakmak istedigimde, hangisinin hangi döneme, hangi tarihe ait oldugunu cikartamadim... hepsi birbirine karismisti. Ikinci ekimde ise, her cektigim gün icin ayri bir dosya actim tarihledim ve o dosyaya yükledim. Bence sende öyle yap, dann hast du den Überblick!!

Facebook Twitter Instagram