Gönderen Konu: 13.05.2016 Phönix Hair Trans 3614 Graft/ 04.12.2017 Ikinci sac ekimi 3000 Graft  (Okunma sayısı 118867 defa)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba abi. Senin saç sorunun ömürlük sona ermiş. Saçlara bakıp yüzünü görmeyen 25 yaş kafası zanneder.
Merhaba Fenerlim. Sonunda sacsizlik sorununu cözdük cok sükür. Umarim günün birinde sende cözüp mutlu olursun. Hemen ilk defasinda bu sorununu cözemeyenler icin diyecegim sey... sabredin, gerekirse ikinci ekimi de sabredin, sabrin sonu selamettir. Allah hepinizin yüzünü güldürsün.

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi üstten de jöleli ıslak bir fotoğraf rica edebilir miyim?

Forumda gördüğüm en iyi ekim süreç boyunca bir tane defolu foto yok üstüne üstlük ıslak saçlı foto yüklemişsin çoğu zaman. Tâbi dönor kalitesi bu ekim için en önemli etken ama ekim merkezinin de hakkını teslim etmek lazım.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi üstten de jöleli ıslak bir fotoğraf rica edebilir miyim?

Forumda gördüğüm en iyi ekim süreç boyunca bir tane defolu foto yok üstüne üstlük ıslak saçlı foto yüklemişsin çoğu zaman. Tâbi dönor kalitesi bu ekim için en önemli etken ama ekim merkezinin de hakkını teslim etmek lazım.
Tabiki olur... defo ararsan heryerde bulursun... bendede var. Üstten simdi cektim islak, jöleli, arkaya tarali ve flashli. En son yükledigim foto ise, kiyas icin, saclari yikadim kuruttum hic sekil vermeden üstten flashli.

lorenzo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bu ne abi ya gözümüze sokar gibi cok güzel Masallah
👏👏👏

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu ne abi ya gözümüze sokar gibi cok güzel Masallah
👏👏👏
Cok sagol lorenzo. Iki ekimin emegi, sabri diyelim. Umarim hepinizin sonucu güzel olur.

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi çok teşekkür ederim ricamı kırmadığın için sitenin en iyi ekimi demiştim şimdi kesinlikle eminim. Güle güle tara, jolele vaksla hatta rastala:)

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
çok başarılı sonuç sizin adınıza çok sevindim  ;)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi çok teşekkür ederim ricamı kırmadığın için sitenin en iyi ekimi demiştim şimdi kesinlikle eminim. Güle güle tara, jolele vaksla hatta rastala:)
sagol robie. Birer ay arayla, ta bir yil dolana kadar yeni fotolar yükleyecegim.. olurda ektirenler arasinda acaba 1 yila kadar gelisimler oluyormu sorusunu cevaplamis olurum.  Tekrar cok sagol

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
çok başarılı sonuç sizin adınıza çok sevindim  ;)
Cok tesekkür ederim mert. Beklentisi olan tüm arkadaslara aynisini, hatta daha iyisini dilerim.

HighOne

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 13.05.2016 Phönix Hair Trans 3614 Graft
« Yanıtla #550 : 07 Ağustos 2018, 11:07:00 »
Evveeeet! Hatayli agabey randevular alindi. 31 Agustosta Dortmund yolcusu kalmasin. Aslinda Eylülün ilk günlerinde gidecektim fakat kampanya oldugundan Agustos´ta yaz kampanyasindan yararlanmak icin Agustosun son gününe aldim. Bakalim sen gibi muhtesem bir sonuc alabilecekmiyim. Sen haric www.Alopezie.de´de birkac elemanla görüstüm ve herkes memnun kaldigini söyledi. Safak 24 heyecan basti bile. Haydi hayirlisi

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 13.05.2016 Phönix Hair Trans 3614 Graft
« Yanıtla #551 : 07 Ağustos 2018, 18:53:48 »
Evveeeet! Hatayli agabey randevular alindi. 31 Agustosta Dortmund yolcusu kalmasin. Aslinda Eylülün ilk günlerinde gidecektim fakat kampanya oldugundan Agustos´ta yaz kampanyasindan yararlanmak icin Agustosun son gününe aldim. Bakalim sen gibi muhtesem bir sonuc alabilecekmiyim. Sen haric www.Alopezie.de´de birkac elemanla görüstüm ve herkes memnun kaldigini söyledi. Safak 24 heyecan basti bile. Haydi hayirlisi
31 Agustos cuma gününe denk geliyor. Sabah baslarsin, saat 17:30 civarlarinda bitirirsin olayi. Simdiden hayirli olsun. Normal sartlar altinda cuma günleri saat 17:00 ye kadar calisiyorum. Senin ekim yapacagin gün isi erken birakabilirsem, trene atlar gelirim... 1-1,5 saatlik mesafe. Dortmund´ta konaklayacakmisin? yoksa ayni gün geriyemi döneceksin?

HighOne

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gönderdikleri ajendaya göre sabah saat 8de planlamalar yapıldıktan sonra saat 9da iş başına geçilecekmiş. Saat akşam 5-6 suları gibi biteceğini belirtiyor. 1 konaklama şart dedi. Çünkü ertesi günü pansuman yapılıyormuş. Muaynehane gerçi Cumartesileri açık değilmiş ama pansumanı yapan yakında kaldığından zaman ayırır dedi Murat bey. Yani Cumartesi sabhı anca yola koyulacağım. Umarım 450km'yi daha sonra o halde kendim geriye dönenilirim arabayla. Sıkma kendini illa çıkıp gelmek için  :)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gönderdikleri ajendaya göre sabah saat 8de planlamalar yapıldıktan sonra saat 9da iş başına geçilecekmiş. Saat akşam 5-6 suları gibi biteceğini belirtiyor. 1 konaklama şart dedi. Çünkü ertesi günü pansuman yapılıyormuş. Muaynehane gerçi Cumartesileri açık değilmiş ama pansumanı yapan yakında kaldığından zaman ayırır dedi Murat bey. Yani Cumartesi sabhı anca yola koyulacağım. Umarım 450km'yi daha sonra o halde kendim geriye dönenilirim arabayla. Sıkma kendini illa çıkıp gelmek için  :)
Sana tavsiyem, kesinlikle 450Km araba kullanma. Yapilan sac ekimi seni sersemlestirmesinden öte, birde gece kesinlikle yatamayacaksin... iki kere ektirdim, rahatlikla garantilerim, yatamazsin. Ekilen saclarina zarar gelmesin diye zombie gibi, put gibi cakili kalacaksin. Senin yol 45Km degil ki, ufak bir riske giresin. Yanina beraberinde birini al, aksam arkadas uyur, sabah arabayi o kullanir... uykusuzluk, ustalik tanimaz!

HighOne

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sana tavsiyem, kesinlikle 450Km araba kullanma. Yapilan sac ekimi seni sersemlestirmesinden öte, birde gece kesinlikle yatamayacaksin... iki kere ektirdim, rahatlikla garantilerim, yatamazsin. Ekilen saclarina zarar gelmesin diye zombie gibi, put gibi cakili kalacaksin. Senin yol 45Km degil ki, ufak bir riske giresin. Yanina beraberinde birini al, aksam arkadas uyur, sabah arabayi o kullanir... uykusuzluk, ustalik tanimaz!

Haklisin tabii. Fakat isin ters yani su, millet ya izinde yada izinde olmayanlar calisiyor. Bende haliyle Persembeyi Cumaya bagliyan gecede yola koyulacagim. Esimide alamiyorum yanima, cocuklara bakacak kimse yok. Ama su var, ben zaten hep kisa ve derin uyurum. O yüzdendir bana 4-5 Saat uyku yetiyor. Ilk ekimimden biliyorum, ekim sonrasi derin bir uyku cekebildim yinede hat´ta ertesi günü Beykozdan otobüsle daha sonra Metroyla derken ta Taksim meydanina vardim ve geri döndüm. Onun ertesi günü Istanbuldan Stuttgart´a uctum üstüne esim beni almaya geldiginde arabayi ben geri sürdüm. Tamam 25 km´lik bir mesafeydi ama yinede o 3 günün icine az denilemiyecegi Kadar aktivite sigdirabildim. Klinik tarafindanda bir sikinti yok. Ertesi günü sürebilirsin diyorlar. Hani tecrübelerimi dayanarak yapacagim ben bunu. Trenle gelmeye kalksam Cuma sabahi Saat 3:30 da Dortmund´tayim. Saat sekize Kadar ne yapacagimi sasiririm. Git Otele yat dersen, ben uykumu parsellemeyi sevmem. Sersemlesiyorum. Geri dönüsüde bir o Kadar mesaketli. Pansumandan sonra en az 4 Saat beklemesi var tren garinda. Bütün varsayimlari hesapladim bile. Yani nerden bakarsan bak iki tarafi keskin bicak. Birde acik alanda o kafayla dolastinmi Alman milleti abestce bakiyor insana. Sana dememe gerek yok. Tabi en mantiklisi en sagliklisi iki kisi gitmek. Ertesi haftasina denk gelseydi sikinti yok´tu ama kampanyadan yararlana bilmek icin bir umutla ilk ekimdeki enerjiyi göz önüne alarak yapiyorum. Gecen sene bel fitigi ameliyati oldum, ameliyatin 3 gün sonrasi klinikten saldiklarinda yine kendim arabayla eve döndüm. Tabi hepsinde biraz deli sansi var.

Facebook Twitter Instagram