Selam Hataylı. O zaman ağabey demek bize düşer
çünkü benden 10 yaş ötedesin. Ama kaderimiz aynı
hem eski saç çizgin hem ikiz babası olman. Benimkilerde seninkilerden 10 yaş küçük. Demek tam bir paralel evren akrabasıyız. Bugün işte masabaşında hikayeni hızlıdan geçtim. O yüzdenkirdi bir sürü detayı atladım. Ama inan şimdi oturdum 2 saat boyunca tüm 30 küsur sayfayı tek tek okudum ve etkisinde kaldım. Cidden sağlam ve ciddi denilebilecek nitelikte iş çıkarmışlar. Şu var, ben Alopezie'de gerçi Phönix hakkında kötü birşey okumadım ama üç beş iyi yorumdan fazlasınıda görmedim. Işin aslı zaten nerde araştırdıysam üç beş iyi tavsiyeler gerisi yok. Nerde bu şirketin müşterileri? Ama şimdi işi tam ciddi anlamında kafaya yerleştirdim (im wahrsten Sinne des Wortes
) bu hafta arayıp Eylül ayına bir Randevu kararlaştırmaya bakacağım. Çünkü üç beş pozitiv yorumlara aldırış etmeden seni kendime referans edindim. Ben Stutgart çevresinden geliyorum. Oraya arabayla mesafem 3 bilemedin 4 saat. Eğer InşaAllah gerçekleşirse bende senin gibi bir dokumentasyon yapmaya niyetliyim. Bellimi olur! Belki bu sayfada beraber bir hikaye yürütürüz!?
Prim meselesi falan varsa senin adına senin için hat'ta adını bile vermeye yeyeylerim. Cidden diyorum, süt'ten ağzı yanmış biri olarak, yoğurdu üfliyerek höpürtetiyorum ya