Gönderen Konu: 13.05.2016 Phönix Hair Trans 3614 Graft/ 04.12.2017 Ikinci sac ekimi 3000 Graft  (Okunma sayısı 118874 defa)

HighOne

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 13.05.2016 Phönix Hair Trans 3614 Graft
« Yanıtla #526 : 23 Temmuz 2018, 14:52:18 »
Selam Hatayli kardes. Bende Almanyada ikamet ediyorum ve Phönix´i daha önce bende kesfetmistim ama mevcut bilgiler malesef disboslugunu doldurmayacak kadardi. Birazda fiyat´tan teredütte girmisitim. Malum! Alman düsüncesi: Wenn es billig ist kann es nicht gut sein "yani" ucuzsa sayet iyi degildir zaten. Alman forumundanda (Alopezie.de) zaten herkesi yerden yere vuruyorlar (Keser, Bicer, Erdogan vs haric) ama insan iste 10-15000€yu ele alip gidemiyor. Dogru hatirliyorsam hep Sabit fiyat degilmi? 3000€. Ilk defa senin actigin konuda gördüm cidden bir eserlerini ve ne diyeyim. Hayran kaldim. Galiba bende kararimi verdim gibi. Cünkü artik Türkiye piyasasini arastirmaktan iyice aklim karisti. Bir hekim buluyorsun tam vay be diyorsun biraz gecmeden bir öyle bir böyle sonucla karsilasiyorsun Moral 0 keyfin kaciyor. Rus bayanin adini hatirliyormusun. Gidince bende onda yaptirma isteginde bulunayim bari. Bu arada Almanyada ajentasi olan bir sirketle Augustos 2015te bende 3750 Graftlik bir ekim yaptirdim. Bildigin fiyasko cikti. Graft israfindan baska birsey degil. Arkadaslar imla kurallari hakkinda affiniza siginarak alman klavyeme suc veriyorum

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi o kadar doğal görünüyor ki, sanki saçlar hiç dökülmemiş yaşla birlikte yalnızca ön çizgi gerilemiş gibi bir hava var. Bu en başarılı bulduğum ekimlerden oldu.
Sagol Bozkurt kardesim. Benim 29. sayfada ilk ekimden önceki halimden bir fotom var, oradan görebilirsin. Sac cizgim hic gerilemedi, tepe ve sakakar cok seyrelmisti, ama geriye dogru gitmedi cizgim. Yani bu cizgi, asker fotolarimdan bilirim, benim kendi dogal hizam... aralar epeyce dolduruldu ( tabiki sakaklar tarafi, ekimcinin, ana cizgime uygun yapmis olmasindaki ustalik cok büyük ). Sen ektirdinmi bilmiyorum ama ektirdiysen, veya ektireceksen darisi basina.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok güzel hataylı güle güle tara
Cok sagol Hintel.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 13.05.2016 Phönix Hair Trans 3614 Graft
« Yanıtla #529 : 23 Temmuz 2018, 19:43:10 »
Selam Hatayli kardes. Bende Almanyada ikamet ediyorum ve Phönix´i daha önce bende kesfetmistim ama mevcut bilgiler malesef disboslugunu doldurmayacak kadardi. Birazda fiyat´tan teredütte girmisitim. Malum! Alman düsüncesi: Wenn es billig ist kann es nicht gut sein "yani" ucuzsa sayet iyi degildir zaten. Alman forumundanda (Alopezie.de) zaten herkesi yerden yere vuruyorlar (Keser, Bicer, Erdogan vs haric) ama insan iste 10-15000€yu ele alip gidemiyor. Dogru hatirliyorsam hep Sabit fiyat degilmi? 3000€. Ilk defa senin actigin konuda gördüm cidden bir eserlerini ve ne diyeyim. Hayran kaldim. Galiba bende kararimi verdim gibi. Cünkü artik Türkiye piyasasini arastirmaktan iyice aklim karisti. Bir hekim buluyorsun tam vay be diyorsun biraz gecmeden bir öyle bir böyle sonucla karsilasiyorsun Moral 0 keyfin kaciyor. Rus bayanin adini hatirliyormusun. Gidince bende onda yaptirma isteginde bulunayim bari. Bu arada Almanyada ajentasi olan bir sirketle Augustos 2015te bende 3750 Graftlik bir ekim yaptirdim. Bildigin fiyasko cikti. Graft israfindan baska birsey degil. Arkadaslar imla kurallari hakkinda affiniza siginarak alman klavyeme suc veriyorum
Selam HighOne kardesmi diyeyim abimi... benim yas 46, ona göre sen karar ver artik. Simdi almanyada alopezi deki bilgiler günlük taze bilgiler degil... bende arastirmak istedim... 2014 ten bir iki adet geyik muhabbeti, 2015 ten keza ayni, falan filan. Simdi zamaninda bu ekim merkezine hangi vesile ile ektirdigimi ilk sayfalarda belirtmistim, aynisini yazip, okuyanlarin zamanini calmamak icin, girip okuyabilirsin. Bu ekim merkezinin, bütün ekimleri mi böyle, yoksa benmi sansliyim bilemem, cünkü benden baskasinin sonucunu görmedim. Sonbaharda yanlarina ugrayacagim, olurda benden ayri, diger ektirenlerden birkac adet foto verirlerse, aktaracagim foruma, yada ben orada ektiren birine rastlarsam, bir inceleyecegim, bakalim onlarinki nasil olmus??? Yalniz sunu belirtmek isterim: ben orada iki kere ekim yaptirdim, takip eden arkadaslar bilir... allah icin... iki ekimden de süper derecede memnunum... hani genclerin deyimiyle manyak memnunum :)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
@HighOne. Rus bayanin adi Luda. Zaten ekimi ondan baska kimse yapmiyor... yani ilk ekimde mikro motorla kendi almisti, ve kanallari kendi acmisti. Greftleri yerlestiren, kendi yetistirmis oldugu elemanlar. Ikinci ekimde, mikromotorla alimi yapan, yetistirmis oldugu eleman, kanallari ise kendi acmisti. Yani kanal acma isini baskalarina birakmiyordu. Suan ne durumda bilmiyorum??

bozkurt

• Hero Member
Sagol Bozkurt kardesim. Benim 29. sayfada ilk ekimden önceki halimden bir fotom var, oradan görebilirsin. Sac cizgim hic gerilemedi, tepe ve sakakar cok seyrelmisti, ama geriye dogru gitmedi cizgim. Yani bu cizgi, asker fotolarimdan bilirim, benim kendi dogal hizam... aralar epeyce dolduruldu ( tabiki sakaklar tarafi, ekimcinin, ana cizgime uygun yapmis olmasindaki ustalik cok büyük ). Sen ektirdinmi bilmiyorum ama ektirdiysen, veya ektireceksen darisi basina.
Sağolasın abi ben de yeni ektirdim. Daha işin başındayım :)

HighOne

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Selam Hataylı. O zaman ağabey demek bize düşer  :) çünkü benden 10 yaş ötedesin. Ama kaderimiz aynı  ;D hem eski saç çizgin hem ikiz babası olman. Benimkilerde seninkilerden 10 yaş küçük. Demek tam bir paralel evren akrabasıyız. Bugün işte masabaşında hikayeni hızlıdan geçtim. O yüzdenkirdi bir sürü detayı atladım. Ama inan şimdi oturdum 2 saat boyunca tüm 30 küsur sayfayı tek tek okudum ve etkisinde kaldım. Cidden sağlam  ve ciddi denilebilecek nitelikte iş çıkarmışlar. Şu var, ben Alopezie'de gerçi Phönix hakkında kötü birşey okumadım ama üç beş iyi yorumdan fazlasınıda görmedim. Işin aslı zaten nerde araştırdıysam üç beş iyi tavsiyeler gerisi yok. Nerde bu şirketin müşterileri? Ama şimdi işi tam ciddi anlamında kafaya yerleştirdim (im wahrsten Sinne des Wortes  ;D) bu hafta arayıp Eylül ayına bir Randevu kararlaştırmaya bakacağım. Çünkü üç beş pozitiv yorumlara aldırış etmeden seni kendime referans edindim. Ben Stutgart çevresinden geliyorum. Oraya arabayla mesafem 3 bilemedin 4 saat. Eğer InşaAllah gerçekleşirse bende senin gibi bir dokumentasyon yapmaya niyetliyim. Bellimi olur! Belki bu sayfada beraber bir hikaye yürütürüz!?
Prim meselesi falan varsa senin adına senin için hat'ta adını bile vermeye yeyeylerim. Cidden diyorum, süt'ten ağzı yanmış biri olarak, yoğurdu üfliyerek höpürtetiyorum ya

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Selam Hataylı. O zaman ağabey demek bize düşer  :) çünkü benden 10 yaş ötedesin. Ama kaderimiz aynı  ;D hem eski saç çizgin hem ikiz babası olman. Benimkilerde seninkilerden 10 yaş küçük. Demek tam bir paralel evren akrabasıyız. Bugün işte masabaşında hikayeni hızlıdan geçtim. O yüzdenkirdi bir sürü detayı atladım. Ama inan şimdi oturdum 2 saat boyunca tüm 30 küsur sayfayı tek tek okudum ve etkisinde kaldım. Cidden sağlam  ve ciddi denilebilecek nitelikte iş çıkarmışlar. Şu var, ben Alopezie'de gerçi Phönix hakkında kötü birşey okumadım ama üç beş iyi yorumdan fazlasınıda görmedim. Işin aslı zaten nerde araştırdıysam üç beş iyi tavsiyeler gerisi yok. Nerde bu şirketin müşterileri? Ama şimdi işi tam ciddi anlamında kafaya yerleştirdim (im wahrsten Sinne des Wortes  ;D) bu hafta arayıp Eylül ayına bir Randevu kararlaştırmaya bakacağım. Çünkü üç beş pozitiv yorumlara aldırış etmeden seni kendime referans edindim. Ben Stutgart çevresinden geliyorum. Oraya arabayla mesafem 3 bilemedin 4 saat. Eğer InşaAllah gerçekleşirse bende senin gibi bir dokumentasyon yapmaya niyetliyim. Bellimi olur! Belki bu sayfada beraber bir hikaye yürütürüz!?
Prim meselesi falan varsa senin adına senin için hat'ta adını bile vermeye yeyeylerim. Cidden diyorum, süt'ten ağzı yanmış biri olarak, yoğurdu üfliyerek höpürtetiyorum ya
HighOne, Ben Sac ektirdigim zaman, ayni senin gibi, sac ektirmek isteyen bir vatandas olarak gittim oraya, hala da sadece sac ektiren bir vatandasim. Söylemek istedigim budur: ne prim nede buna benzer bir cikarim icin buradayim, yani adimi versen bile, ne senin adina nede benim adima ne artimiz nede eksimiz olur. Hatta ikinci ekimimde ben bütün sekreterleri tekrar tanimis, onlar ise benim kim oldugumu unutmuslardi.... ben 2016 senesinin mayis ayinda sizde ilk ekimimi yaptirmistim dedigimde " zaten soyadiniz bana bir yerden tanidik geldi " demislerdi :) .  Eylülün ilk haftasi, bir haftaligina izinliyim, zaten onlara görünmeyi, ve onlara bizzat tesekkürlerimi sunmayi istiyordum. Denk getirebilirsek benim saclarimi canli bir sekilde görme imkanini da sunabilirim sana istiyorsan.

maslan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Slm hatayli saclarin guzel olmus tatmin edici. Benimkiler de senin gibi olabilir mi

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sağolasın abi ben de yeni ektirdim. Daha işin başındayım :)
Tüm kalbimden, en iyi sonucu almani dilerim. Hayirli olsun sac ekimin.

HighOne

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hataylı beni yanlış anlama. Ben sana burda kendine prim sağladığının kanısında değilim. Hani olur ya, müşteri müşteriyi tavsiye ediyorlar diye prim meselesi vardır. Ondan dile getirmiştim. Bu hafta bakayım. Eğer Eylülün ilk günlerinde randevu ayarlıyabilirsem gidip yaptıriyim. Eylülde 4 hafta izinliyim çünkü. Süper olur. Fırsat olursa belki senide bizzat görebilirim. Ilk ekimimden biliyorum. Insan ilk günler hasta gibi geziyor. 4 hafta iyi bir iyileşme süreci. Ich halte dich auf dem Laufendem

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Slm hatayli saclarin guzel olmus tatmin edici. Benimkiler de senin gibi olabilir mi
Selam maslan. Senin greftleri alirkende, kanallara yerlestirirkende zarar verilmemisse, ayrica bünyen iyi ise, ve sac ekimini negatif etkileyecek faktörler minimumda ise, neden olmasin?? Görünürde bayagi iyi ekilmis.. iste göremedigimiz birsey varsa, oda, alirken ve ekerken köklere zarar verilp verilmedigi. Hayirli olsun.

bozkurt

• Hero Member
Tüm kalbimden, en iyi sonucu almani dilerim. Hayirli olsun sac ekimin.
Çok teşekkür ederim :)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
8 ay gecti. Jöleli, islak, Flashli fotolar.

Facebook Twitter Instagram