Gönderen Konu: 13.05.2016 Phönix Hair Trans 3614 Graft/ 04.12.2017 Ikinci sac ekimi 3000 Graft  (Okunma sayısı 118876 defa)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
burun hizasının altından bakıldığında dahi iç kısımlar görünmüyor.ortalamanın  üstünde bir sonuç
En net cekebildigim fotolari yüklüyorum, demin cektim.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
verteks ve donörün fotolari... donörden 6600 greft alinmis hali.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Masallah hocam süper.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Masallah hocam süper.
Sagol Parabellum, hic kimseye bir katkida bulunamadiysak, en azindan türkiyedekiler, bu fiyata böyle sonuclarin alinabilecegini gördüklerinde, hem fiyat hem titzlik anlamini, ekim yaptirmak isteyen arkadaslarimizin lehine kullanirlar... belkide ufaktan bir katkimiz dokunur insallah.

Korhan Yeniceli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kısaca paranın gözü kör olsun diyelim. Ancak bu arkadaş yanlış hatırlamıyorsam bu ekime 3000 euro vermişti. Bizdeki bazı ekim merkezlerine göre ucuz bile sayılır sonuçta bu kadar iyi hani biz gidemiyoruz peki yurtdışında yaşayanlar hala ekim için neden Türkiye'ye geliyorlar?

Değerli kardeşim bende böyle saç çıksın yemin ederim 10.000 avro veririm gerçekten bir sürü video resime baktım bu saç ekimini yakalayan olmaz ya arkadaşın bünyesi saç kalitesi süperdi yada ekim yapan bayan bu işi gerçekten süper yapıyor valla o rus bayana helal olsun aldığı parada kat kat helaldir.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Değerli kardeşim bende böyle saç çıksın yemin ederim 10.000 avro veririm gerçekten bir sürü video resime baktım bu saç ekimini yakalayan olmaz ya arkadaşın bünyesi saç kalitesi süperdi yada ekim yapan bayan bu işi gerçekten süper yapıyor valla o rus bayana helal olsun aldığı parada kat kat helaldir.
Korhan, güzel yorumun icin cok sagol. Imkanim olsa, ayni müessesede sac ekimi yaptiran arkadaslari görme firsatim olsa, acaba benim ekimden ayri, diger arkadaslarin ekimleri de ayni sekilde basarili mi olmus, yoksa sadece benim sansima mi böyle bir ekim denk gelmis, sorusunu cözmek isterdim. Iki defa ayni yerde sac ektirdim, ikisinin sonucundan yerden göge kadar memnunum. Almanyada sac ekim forumlari, türkiyedeki gibi pek popüler degil, olsa, orada ekim yaptirmis olanlari arar bulurum ve sorarim. Her iki seferinde, ekime girmis ve ekimden cikmis olan arkadaslari gördüm... gayet temiz....
Bildigim tek birsey var... O rus kadini uzaya tasinsa.... uzaya yanina gidip sadece ona ekim yaptiririm. Sonbaharda Dortmund´a gidip onlara bir görünecegim...bakalim taniyacaklarmi.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sagol Parabellum, hic kimseye bir katkida bulunamadiysak, en azindan türkiyedekiler, bu fiyata böyle sonuclarin alinabilecegini gördüklerinde, hem fiyat hem titzlik anlamini, ekim yaptirmak isteyen arkadaslarimizin lehine kullanirlar... belkide ufaktan bir katkimiz dokunur insallah.
belki değil emin olun cok kişiye yol göstermiş oldunuz paylaşımların ile cok net fotolar açıklayıcı detaylı yorumlarınızla.tekrardan hayırlı olsun.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
belki değil emin olun cok kişiye yol göstermiş oldunuz paylaşımların ile cok net fotolar açıklayıcı detaylı yorumlarınızla.tekrardan hayırlı olsun.
Cok sagol. Sen en son 14 Haziranda konuna girmissin. Bir ayi gecmis bir süre. Seni tatmin edecek gelismeler olmustur umarim bu arada.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Almanya'ya uçak var mı

Çok şahane beğendim
Gule güle tarayın

Bu saçlar öpülür

Fikir Alın

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Açıp açıp konuya bakıyoruz arkadaşım bence sen kurşun falan döktür nazarımız değecek ;) güle güle tara ...

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Almanya'ya uçak var mı

Çok şahane beğendim
Gule güle tarayın

Bu saçlar öpülür
Almanyaya hergün ucak var :)
Sonbaharda, ekim yapan yere gidip, beraberimde bir tepsi baklava götürecegim. Onlardan, benim gibi ekim yaptirmis olan arkadaslarin fotolarini görme gibi bir imkanin olup olmadigini örgrenirim, olurda birkac adet örnek verirlerse, yada canli görebilecegim birine denk gelirsem, size bu forumda, benden baska örnek olsun diye, yüklerim.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Açıp açıp konuya bakıyoruz arkadaşım bence sen kurşun falan döktür nazarımız değecek ;) güle güle tara ...
Cok sagol Fikir Alin. Sizin gözlerden nazar gelmez... gelse gelse, benim adima sevinirsiniz... geldigimiz yer hep ayni... gidecegimiz yerde ayni. Umarim hepinizin istedigi en az benimki kadar olur.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ikinci ekimi tepeye yaptigim icin, tepeden foto... birde birtane ön cepheden...

bozkurt

• Hero Member
Abi o kadar doğal görünüyor ki, sanki saçlar hiç dökülmemiş yaşla birlikte yalnızca ön çizgi gerilemiş gibi bir hava var. Bu en başarılı bulduğum ekimlerden oldu.

Facebook Twitter Instagram