Değerli kardeşim bende böyle saç çıksın yemin ederim 10.000 avro veririm gerçekten bir sürü video resime baktım bu saç ekimini yakalayan olmaz ya arkadaşın bünyesi saç kalitesi süperdi yada ekim yapan bayan bu işi gerçekten süper yapıyor valla o rus bayana helal olsun aldığı parada kat kat helaldir.
Korhan, güzel yorumun icin cok sagol. Imkanim olsa, ayni müessesede sac ekimi yaptiran arkadaslari görme firsatim olsa, acaba benim ekimden ayri, diger arkadaslarin ekimleri de ayni sekilde basarili mi olmus, yoksa sadece benim sansima mi böyle bir ekim denk gelmis, sorusunu cözmek isterdim. Iki defa ayni yerde sac ektirdim, ikisinin sonucundan yerden göge kadar memnunum. Almanyada sac ekim forumlari, türkiyedeki gibi pek popüler degil, olsa, orada ekim yaptirmis olanlari arar bulurum ve sorarim. Her iki seferinde, ekime girmis ve ekimden cikmis olan arkadaslari gördüm... gayet temiz....
Bildigim tek birsey var... O rus kadini uzaya tasinsa.... uzaya yanina gidip sadece ona ekim yaptiririm. Sonbaharda Dortmund´a gidip onlara bir görünecegim...bakalim taniyacaklarmi.