Selam arkadaslar, ilk önce güzel yorumlariniz icin hepinize tesekkür ederim. Suan is yerinde oldugum icin toplu cevap veriyorum, hepiniz sagolun, ve insallah hepiniz mutlu olabileceginiz sonucu almanizi dilerim. Sunu belirtmek isterim sizlere. Benim ekimimi yapan müessese, almanyada yasayan Türk bir doktora ait, elemanlari ise, türkiyede yillarca sac ekimi ile ugrasmis ve egitimi almis kisiler. Yani hakikaten, isinde uzman ve ustalik konusunda, aslinda bizim türkler cok ileride, bunun üzerine, almanya saglik, titizlikve temizlik konusunu kanunlastirinca, ve bu kanun cercevesinde insanlara sunulan eksik bir hizmette, agir bir mahkeme/adliye cezasini üstlerine cekmemeleri icin, gösterilen özen degil 10 numara... 100 numaradir. Yani sallama is esnasinda, müesseseye gelecek olan ceza okadar agir ki, adamlar isini cok daha degisik mantikla yapmalarini gerektiriyor.... yani sac cikarmi cikmazmi orasindan bahsetmiyorum.... yapilan ise verilen emek, titizlik vs. Gelelim buradaki fiyat konusuna, normal sartlar altinda 7000€ dan baslar buradaki fiyatlar.... Benim ekim yaptirdigim yer Uygun fiyata yapmasinin bence iki nedeni vardir, birincisi: demek ki yldigi fiyat kurtariyormus, ikincisi: daha fazla fiyat istese, millet buradan ucup türkiyede yaptiracak.... neden bu agacin meyvesini biz yemeyelim düsüncesidir bence!!
Neyse aksama Dogru paydos yaptigimda, foruma tekrar girip yazisiriz. Hepiniz hoscakalin