Gönderen Konu: 13.05.2016 Phönix Hair Trans 3614 Graft/ 04.12.2017 Ikinci sac ekimi 3000 Graft  (Okunma sayısı 118894 defa)

Karaca

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
çok başarılı çok güzel ekmişler

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
çok başarılı çok güzel ekmişler
Sagol karaca.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
7,5 ay

Kaan1619

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Valla hocam süper saçlar olabileceğin en iyisi..

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Valla hocam süper saçlar olabileceğin en iyisi..
Sagol kaan hocam. Ilk ekimimde saclar 10. aydan itibaren kalibina girmisti. Bakalim önümde daha 3- 5 ay var, ki zaten bu durum bile eksiksiz. Darisi bütün ektirenlerin basina.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
güncel fotolar...

scofield

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hoaydaaaa
Almanya vize başvurusu enter.

scofield

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
burun hizasının altından bakıldığında dahi iç kısımlar görünmüyor.ortalamanın  üstünde bir sonuç

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi hayırlı olsun 18 yaş saçlarına kavuşmuşsun.
Bize de bol şanslar

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sonuç çok iyi keyifle kullanın saçlarınızı
The World is Yours

Korhan Yeniceli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bu forumda gördüğüm en iyi saç ekimi ve türkiye'de ekilmemiş bu da oluyorki bu şarlatan ülkede gerçekten işini yapan insan olmadığının bir göstergesi, ben youtube'da binlerce saç ekimi video'su izledim en berbat saç ekimi yapan ülkenin türkiye olduğuna karar verdim örnek ispanya hindistan Usa hatta Japon gerçekten adamlar 3 bin greft ile harikalar yaratıyorlar bizdekiler 5000 greft ile kafanın içine ediyorlar, bende bundan 45 gün önce ektirdim 4000 greft netice bu saç ekiminin yanına bile yaklaşmaz bize dayadılar ilacı ilac ile çıkan saçtan hayır gelmez

Fikir Alın

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bu forumda gördüğüm en iyi saç ekimi ve türkiye'de ekilmemiş bu da oluyorki bu şarlatan ülkede gerçekten işini yapan insan olmadığının bir göstergesi, ben youtube'da binlerce saç ekimi video'su izledim en berbat saç ekimi yapan ülkenin türkiye olduğuna karar verdim örnek ispanya hindistan Usa hatta Japon gerçekten adamlar 3 bin greft ile harikalar yaratıyorlar bizdekiler 5000 greft ile kafanın içine ediyorlar, bende bundan 45 gün önce ektirdim 4000 greft netice bu saç ekiminin yanına bile yaklaşmaz bize dayadılar ilacı ilac ile çıkan saçtan hayır gelmez
Kısaca paranın gözü kör olsun diyelim. Ancak bu arkadaş yanlış hatırlamıyorsam bu ekime 3000 euro vermişti. Bizdeki bazı ekim merkezlerine göre ucuz bile sayılır sonuçta bu kadar iyi hani biz gidemiyoruz peki yurtdışında yaşayanlar hala ekim için neden Türkiye'ye geliyorlar?

Fikir Alın

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bu paylaşımdan gaza gelip dünyadaki en iyi ekimcileri araştırdım https://www.hairtransplantnetwork.com/Consult-a-Physician/hair-transplant-surgeons.asp böyle bir liste buldum doğal olarak listedeki Türk Koray Erdoğan ama Resul Yaman' ı da eklemişler ...
« Son Düzenleme: 20 Temmuz 2018, 10:23:42 Gönderen: Fikir Alın »

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Selam arkadaslar, ilk önce güzel yorumlariniz icin hepinize tesekkür ederim. Suan is yerinde oldugum icin toplu cevap veriyorum, hepiniz sagolun, ve insallah hepiniz mutlu olabileceginiz sonucu almanizi dilerim. Sunu belirtmek isterim sizlere. Benim ekimimi yapan müessese, almanyada yasayan Türk bir doktora ait, elemanlari ise, türkiyede yillarca sac ekimi ile ugrasmis ve egitimi almis kisiler. Yani hakikaten, isinde uzman ve ustalik konusunda, aslinda bizim türkler cok ileride, bunun üzerine, almanya saglik, titizlikve  temizlik konusunu kanunlastirinca, ve bu kanun cercevesinde insanlara sunulan eksik bir hizmette, agir bir mahkeme/adliye cezasini üstlerine cekmemeleri icin, gösterilen özen degil 10 numara... 100 numaradir. Yani sallama is esnasinda, müesseseye gelecek olan ceza okadar agir ki, adamlar isini cok daha degisik mantikla yapmalarini gerektiriyor.... yani sac cikarmi cikmazmi orasindan bahsetmiyorum.... yapilan ise verilen emek, titizlik vs. Gelelim buradaki fiyat konusuna, normal sartlar altinda 7000€ dan baslar buradaki fiyatlar.... Benim ekim yaptirdigim yer Uygun fiyata yapmasinin bence iki nedeni vardir, birincisi: demek ki yldigi fiyat kurtariyormus, ikincisi: daha fazla fiyat istese, millet buradan ucup türkiyede yaptiracak.... neden bu agacin meyvesini biz yemeyelim düsüncesidir bence!!
Neyse aksama Dogru paydos yaptigimda, foruma tekrar girip yazisiriz. Hepiniz hoscakalin

Facebook Twitter Instagram