Gönderen Konu: 13.05.2016 Phönix Hair Trans 3614 Graft/ 04.12.2017 Ikinci sac ekimi 3000 Graft  (Okunma sayısı 118901 defa)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hataylı abi bu nasıl bir yoğunluk böyle? Hiç ekim gibi durmuyor. Saç sorunu bitmiş.
Bozkurt kardesim, allah razi olsun, sagol. Allah hepinize nasib etsin.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi yastan sebep sanırım... toprak verimli hale geliyır 40 dan sonra ekilen tutuyor.. maşalla gayet güzel .. özellikle net ve yeterli ışıkta yaptığın paylaşım İçin teşekkür etmek istedim .
Sen benim net ve yeterli isikta paylasim yaptigim icin tessekkür etmek istedin, benimde sana tesekkür etmek istememin nedeni ise, sen, nezaman, ve kimin konusu olursa olsun, yaptigin yorumlari, tarafsiz, aciklayici, aydinlatici, tatli kritiklerle, bu foruma bilgi zenginligi kattin.  Bazen, bazi üyeler seni, yorumlarindan dolayi bombardumana tuttu, buna ragmen , tavrini ve tarzini korudun. Diyebilecek tek sey " helal olsun ".

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi senin saçların ıslak hali benim kuru halimden yoğun maşallah on üzerinden on ekim.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi senin saçların ıslak hali benim kuru halimden yoğun maşallah on üzerinden on ekim.
Dogrusun ama bu benim ikinci ekimim oldugu icin, maca 1:0 önde baslamisim sana nazaran.

switch

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Çok iyi 👍 hayırlı olsun saçlar

Ayaz01

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Aynen çok başarılı olmuş güzel günlerde tarayın

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sagolun switch & Ayaz.

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ikinci ekimin de cok basarili Hatayli Abi; gule gule kullan 😊

Donorden 6600 alinmis ama tahmin ediyorum 1000-1500 daha cikar ileri de ihtiyacin olursa.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ikinci ekimin de cok basarili Hatayli Abi; gule gule kullan 😊

Donorden 6600 alinmis ama tahmin ediyorum 1000-1500 daha cikar ileri de ihtiyacin olursa.
Ileride ne olacak belli degil ama, yas itibariyla artik gerek kalmaz diye düsünüyorum. Tepedeki ana saclar sifirlansa bile, bu ekilen 6600 saclar tepeyi kurtarir diye düsünüyorum. Ama genede dedigin gibi bir ihtimal daha olabilir.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
7. ay

Tesla

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Süper hocam ben çok beğendim

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Süper hocam ben çok beğendim
Sagol hocam.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam masallah cok iyi konunu inceledim biraz goremedim dhi ekimmi oldu yoksa slit mi kanallari hangi teknikle açtı cok kücük nokta nokta olmuş cok güzel görünüyor 

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam masallah cok iyi konunu inceledim biraz goremedim dhi ekimmi oldu yoksa slit mi kanallari hangi teknikle açtı cok kücük nokta nokta olmuş cok güzel görünüyor
Sagol Hocam. Dhi degil. Makas ucuyla acildi kanallar. Slit teknigi.

Facebook Twitter Instagram