Gönderen Konu: 13.05.2016 Phönix Hair Trans 3614 Graft/ 04.12.2017 Ikinci sac ekimi 3000 Graft  (Okunma sayısı 118907 defa)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaslar. Konumda dikkatimi ceken bir hatami yakaladim. Konumun basindan beri, su ana kadar, saclarimi her kestirdigimde, sizlere saclarimi kac numaraya vurdugumu yazmisim. Yazmis oldugum rakamlar hatalidir. En son 14 Nisan 2018 de yazmisim üstleri 17 numaraya, yanlari 6 numara vs. kisalttim demisim. Sac makinasinin dilinde 1 numara 0,31cm ediyormus. Yani 17 numara X 0,31cm eder 5,21cm. Ben saclarimi kesinlikle 5,21 cm´ye uzatmadim. Yani benim  17mm´ye kestirdim demem gerekli. Kisacasi 17mm eder 1,7cm . 1,7cm/0,31cm = 5,5 Numara!!!
Abi valla saçı ektirip herkese yardımcı olup süreç bittikten sonra bi daha bu siteye uğramıcam yoksa hepimiz kafayı yicez:)
Kafayi neden yicen diye bi aciklama yapta anlayalim. Eger yukaridaki yazdigim yaziya dayali olarak kafayi yicez den kastediyorsan, aciklamasi basit.

gokhanxxx

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaslar. Konumda dikkatimi ceken bir hatami yakaladim. Konumun basindan beri, su ana kadar, saclarimi her kestirdigimde, sizlere saclarimi kac numaraya vurdugumu yazmisim. Yazmis oldugum rakamlar hatalidir. En son 14 Nisan 2018 de yazmisim üstleri 17 numaraya, yanlari 6 numara vs. kisalttim demisim. Sac makinasinin dilinde 1 numara 0,31cm ediyormus. Yani 17 numara X 0,31cm eder 5,21cm. Ben saclarimi kesinlikle 5,21 cm´ye uzatmadim. Yani benim  17mm´ye kestirdim demem gerekli. Kisacasi 17mm eder 1,7cm . 1,7cm/0,31cm = 5,5 Numara!!!
Abi valla saçı ektirip herkese yardımcı olup süreç bittikten sonra bi daha bu siteye uğramıcam yoksa hepimiz kafayı yicez:)
Kafayi neden yicen diye bi aciklama yapta anlayalim. Eger yukaridaki yazdigim yaziya dayali olarak kafayi yicez den kastediyorsan, aciklamasi basit

Haha mesela bak şaka yapıyorum onu bile ciddi algılıyoruz.kel olmamız aslında kimsenin umrunda değil.çünkü insan doğasında olan doğal bi olay biz burda çok fazla kafaya takıyoruz.yani aslında bi 400 500 yıl sonra saç evrimsel olarak ortadan kalkar diye düşünüyoruz.çünkü doğada işe yaramayan şey yok olur diyip yorumumu burda noktalıyorum.(şaka yaptım hocam kişisel algılama )

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kafayi neden yicen diye bi aciklama yapta anlayalim. Eger yukaridaki yazdigim yaziya dayali olarak kafayi yicez den kastediyorsan, aciklamasi basit

Haha mesela bak şaka yapıyorum onu bile ciddi algılıyoruz.kel olmamız aslında kimsenin umrunda değil.çünkü insan doğasında olan doğal bi olay biz burda çok fazla kafaya takıyoruz.yani aslında bi 400 500 yıl sonra saç evrimsel olarak ortadan kalkar diye düşünüyoruz.çünkü doğada işe yaramayan şey yok olur diyip yorumumu burda noktalıyorum.(şaka yaptım hocam kişisel algılama )
Kisisel algilamanin yasini gectik, icin rahat olsun. Yazdiklarina cevap veriyorsam, onlari ciddiye aliyorum diye degil de, senin sahsini ciddiye aldigimdan dolayidir. Senin hayat felsefen güzelmis, olaylara takintisiz bakmak iyi bisey, de bi amasi var. Para da aslinda kimsenin umrunda degil, ama rahatlatici bir özellige sahip oldugu icin, herkes takinti yapiyor... olmazsa bi sekilde yasamini sürdürürsünde... olsa daha güzel olur. Sac gibi bisey iste. Ben noktali virgül atayim, icabinda dialog devam eder :)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Günaydin arkadaslar. Saclarimiz cikmismi cikmamismi diye hepimiz kuskulu merakla bekliyoruz. Saga tariyoruz, sola, öne arkaya... acikligi uzayan saclar mi kapatiyor, yoksa gürlestigi icinmi kapaticilik olmus, falan filan...
Kendi saclarim suan uzadiktan sonra, kurutulmus hali ile, kafa derisini bayagi örtmüs bir durumda..buna ragmen " uzadigi icinmi??? cogaldigi icinmi??" sorusunu soruyorum!!! En güzel cevap... saclarinizi yikayin...hic havlu vurmadan, kurutmadan, islak haliyle tepeden foto cekin... nerede cikislar var, nerede seyreklikler var göreceksiniz! Yalniz cok önemli olan.... kesinlikle nemli degilde, bildiginiz sirilsiklam olmali. Iki adet foto yüklüyorum ( fotolari tiklayarak büyütürseniz, farki cok daha ayrintili görebilirsiniz ).

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu durumda da bazı saçlar birbirine yapışıyor arada boşluk var gibi duruyor. Tam kurumaya yakın daha net olmaz mı

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
zaten bende aralari gözetlemek istiyorum ya. Bide, birbirlerine sarilmis olan saclardaki kalinlik farkinida görebiliyorum...

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Masallah hatayli abi saclar 10 numara aksam bende islatip atacam bi foto senin konuna gor aciklik nasil oluyormus  😂😂😂😂

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Masallah hatayli abi saclar 10 numara aksam bende islatip atacam bi foto senin konuna gor aciklik nasil oluyormus  😂😂😂😂
At LaTent kardes at... görmek istedigimiz acikliklar degilde, arlarinda haberciler varmidir. Benim islak fotom uzaktan aralikli görünüyor ya, yakinlastirip büyüttügümde, ince telli saclar görünüyor.. bunlarda gelecegin habercisidir! Kurutulmus hali, "sac uzadi diye kapaticilik saglamistir" kuruntumu, islatiktan sonra degerlendirebiliyorum.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Guzel yontem mantikli   :)

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saçlarının kuru hali orman gibi. Öyle saçlarım olsun üstüne 5 milyon param da olsun. Parasız hatun gelmez:)
Islak halinde ise yeni ekrirdiğin saçlar bariz belli oluyor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
iş bitmiş maşallah cok guzel :)
Global Moderator

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saçlarının kuru hali orman gibi. Öyle saçlarım olsun üstüne 5 milyon param da olsun. Parasız hatun gelmez:)
Allah sana her ücünü birden nasib etsin :) Hem saci, hem 5 Milyonu hemde hatunu ;)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
iş bitmiş maşallah cok guzel :)
Cok sagol Hintel. Birde bu forum sayesinde Türkiyeden arkadaslar da edinmis olduk. Yani sosyal iliskileri de pozitif olarak etkiliyormus sizin forumunuz! Umarim hep öyle basarili kalir!

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Allah sana her ücünü birden nasib etsin :) Hem saci, hem 5 Milyonu hemde hatunu ;)
Sağol Allah razı olsun para gelsin de hatun her türlü düşer :)

bozkurt

• Hero Member
Hataylı abi bu nasıl bir yoğunluk böyle? Hiç ekim gibi durmuyor. Saç sorunu bitmiş.

Facebook Twitter Instagram