Gönderen Konu: 13.05.2016 Phönix Hair Trans 3614 Graft/ 04.12.2017 Ikinci sac ekimi 3000 Graft  (Okunma sayısı 118919 defa)

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi maşallah saçların da gayet kaliteli ve tamahkâr olduğundan ekim seni mutlu ediyor. Tabi yaşın getirdiği bir olgunluk galiba bu biz gençler mesela çok fazla beklenti içerisine giriyoruz sanki 18 yaşındaki saç yoğunluğuna ulaşabilmek çok mümkün zannediyoruz ama ekimden beklenen doğal ve diğer insanların ayırt edemeyeceği saç yoğunluğu olmalı.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi maşallah saçların da gayet kaliteli ve tamahkâr olduğundan ekim seni mutlu ediyor. Tabi yaşın getirdiği bir olgunluk galiba bu biz gençler mesela çok fazla beklenti içerisine giriyoruz sanki 18 yaşındaki saç yoğunluğuna ulaşabilmek çok mümkün zannediyoruz ama ekimden beklenen doğal ve diğer insanların ayırt edemeyeceği saç yoğunluğu olmalı.
Güzel yorumun icin tesekkür ederim robie. Ekilecek olan saclarin seyrekligi, donörün miktar ve sagligi yerindeyse, bunun yaninda eken kisiler de kaliteli calisirlarsa, cok güzel bir yogunluk yakalayabilirsin. Yani hakikaten absürt birsey degil. Yalniz bence bu yogunlugu en azindan ikiye bölmek cok daha mantikli, gerekirse üce bile bölerim. Yani ben bu süreci bidaha kaldiramam düsüncesiyle 6600 grefti birden ektirip, tutma olasiligini düsürmemi, ve donörden alinan greftlerin kaybini da riske atmami mi feda edeyim?? Yoksa zamani ikiye bölüp, zamanimimi feda edeyim. Sizler daha gencsiniz, allahin izniyle önünüzde daha cok uzun yillar var. Birden 6000-7000 ektirip, muazzam sonuc almis olan arkadaslar vardir muhakkak. Yalniz ben riski ve fireyi en minimum seviyede tutmayi tercih edenlerdenim.

by-kaplan

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
30 sayfa yorum olduğu için her sayfayı okuyamadım, yazdıysanız maruz görün.

Takviye birşey kullandınız mı? xpecia gibi proscar gibi?

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
30 sayfa yorum olduğu için her sayfayı okuyamadım, yazdıysanız maruz görün.

Takviye birşey kullandınız mı? xpecia gibi proscar gibi?
Hayir kullanmadim... ilk ekimimde, cok kisa bir süreligine biotin kullanmistim. Sayfalari okuyup bakmam lazim...

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Firca gibi masallah  ;D

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Firca gibi masallah  ;D
Allah sanada nasib etsin LaTenT. Insallah sende güzel verim alirsin ekiminden.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
İns hatayli saolasin ama benim pek umudum kalmadi artik bakalim bekleyip gorcez sonucu  :)

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Senin süreç devam etmekle beraber; iş bitmiş Hataylı... Maşallah şimdiden güzel günlerde tara saçlarını... ben ikinci bir ekime cesaret edemem herhalde...
Ekim sonrası saçlar korunmalı😔

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Senin süreç devam etmekle beraber; iş bitmiş Hataylı... Maşallah şimdiden güzel günlerde tara saçlarını... ben ikinci bir ekime cesaret edemem herhalde...
Sagol Zahnarzt arkadasim. Senin konunu uzun zamandir görmüyorum, bir önceki sayfalardadir, oraya bir bakayim. Ikinci ekime neden cesaret edemezsinki?? Korkun nedir?

Orwell

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sizin ekiminizi de uzun süre takip ettim bence sonuç başarılı, gayet güzel bir görüntü yakalamışsınız yakından görmek isterdim...

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sizin ekiminizi de uzun süre takip ettim bence sonuç başarılı, gayet güzel bir görüntü yakalamışsınız yakından görmek isterdim...
Yakindan demekle, canli olarak mi kastediyorsun??? Cünkü fotolari daha da yakindan cekmege kalksam, bulanik cikar!!

Orwell

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yakindan demekle, canli olarak mi kastediyorsun??? Cünkü fotolari daha da yakindan cekmege kalksam, bulanik cikar!!

Canlı anlamında söyledim fotoğraflar gayet güzel çekilmiş ve yeterli bence

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Haziranin 20 sinde Hataya ucuyorum. 27 Haziran sabahi ucakla tekrar gurbete. Sen nerelisin Orwell Kardesim?? Buyur gel, sana Hatayin künefesini de yediririm.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Orwell reis türkiyenin kızlarının en güzel olduğu memleketten :)
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram