Gönderen Konu: 13.05.2016 Phönix Hair Trans 3614 Graft/ 04.12.2017 Ikinci sac ekimi 3000 Graft  (Okunma sayısı 118926 defa)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saclari 3 hafta önce kisaltmistim. 5 ayin dolmasina 2 gün kaldi. Bugün 148 inci gün. Üst, sag sakak, sol sakak, verteks.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
fotolar flasli cekilmistir... isik zikkim gibi aralara giriyor.

suedi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hatayli kardes, ekimi yapan doktor mu? Ilk ve ikinci ekimi yapan ayni kisilermi? Kac para ödedin?
Sorumlar eger baska bir yerde yaziyorsa kusura bakma.
Tesekkür ederim

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hatayli kardes, ekimi yapan doktor mu? Ilk ve ikinci ekimi yapan ayni kisilermi? Kac para ödedin?
Sorumlar eger baska bir yerde yaziyorsa kusura bakma.
Tesekkür ederim
Suedi Kardes. Biz seninle 5 Mart 2017 de, senin konunda yazismistik, senin ilk kounun 2. sayfasinda. Ben birinci ve ikinci ekimimi Dortmund´ta yaptirdim. Klinigin sahibi Türk doktoru, ekim isiyle ugrasan bayan isean ise 11- 12 yillik tecrübeli rus bir bayan. Egitimi ve ekim isini yillarca türkiyede yapmis, ve yanilmiyorsam 2- 3 yildir almanyada yani Dortmund´ta bu klinikte ekim yapiyor. Birinci ekimde rus bayan ( türkcesi bayagi düzgün ) ekimle ilgili herseyi kendi yapti, yani greftleri mikromotorla alma ve kanal acma islemi... ekenler ise iki genc bayandi. Ikinci ekimi ise, ilk ekimde saclari eken bayanlrdan bir, donörden saclari mikromotorla aldi. Hatta rus bayana dedim ki " ben sadece size aldirip kanal actirmak istiyorum, cünkü ilk ekimden size olan güvenim sonsuz". Bana dedi ki " inanin bana, benim elemanimin en azindan benim kadar temiz alamadigini bilsem, dokundurmam... hatta benden daha titiz" deyip güldü. Yani ikinci alimi yapan genc bir bayan, ama kanal isini rus bayan üstlendi. Fiyata gelince, suan 3400€ aliyorlar. Tabiki benden daha az aldilar ( ilk ekimde, olurda tepeyi siklastirma amacli bir ekim yaptirmak isterseniz, size indirim sunariz, demislerdi ).Anlayacagin durum böyle

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Eveet.... dün itibariyla 5. aya girdik... Gelelim degerlendirmege. Ben hem ekimden hemde saclarin durumu ve görüntüsünden %100 degilde, % birmilyon mutluyum. Sürecin tamamlanmasina daha 7 ay gibi bir zaman kalmasina ragmen, eger simdiden beni tatmin ediyorsa, 7 ay sonra hayda hayda tatmin eder. Bugün ilk defa, elimi sacimin üzerinde gezdirirken, 20 tel sac döküldü lavaboya.. dökülenler tepedendi...merak ettim, bakalim nedenmis??? Mevsimsel olabilir, yada alttan yeni gelenler, eskilerini atmis olabilir!
Gelelim ikinci degerlendirmege. Dünya capinda, degisik konulari iceren birsürü forumlar vardir. Güzel düzenlenmis, üyesi cok olan, sohbeti hos, hatta aile kavraminda olan bir forum bulmak, oralardan bilgi edinmek, ve bilgilerini sergilemek, zordur. Öyle bir forumun devam etmesini ve yasamasini sürdürebilmek icin, forum üyelerine bir nasihatim olacak. Hani bir sahis hapsirdiginda, taniyin yada tanimayin, nezaketten dolayi " cok yasa " dersiniz ya. Bu foruma üye olmus kisiler, adi, sani, ismi pek duyulmamis kisilerin yanlarinda sac ekimini gerceklestirmislerse, onlara da nezaketten dolayi bi " cok yasa" deyin ki, bu forum zengin kalsin. Forumun adminleri konulariniza ugrayip nezaketlerini gösteriyorlar... Onlar olmasa bu forum olmaz, bu forum olmasa havanizi alirsiniz diyecem, biraz kaba olacak ama gercegide bu. Onlar size bu imkani sunuyorlarsa, sizinde onlara tesekkürünüz, bu forumu canli tutmak olsun. Girin, zamaniniz el verdikce, tanidik tanimadik üyeleri varliginizla destekleyin. Diyecegim bukadar.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam cok iyi masallah diyelim sorum olacaktı size be tür spor yapıyorsunuz ekim sonrasi kac gün sonra başladınız önemli bir soru daha protein tozu falan kullaniyormusunuz bu kadar cabuk sonuca sporun etkisi var mı aceba

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben beceriksiz sporcuyum hocam. 70 li yillarinda Bruce Lee sevdasina kapilarak, askere kadar Karatede siyah kusagi hakettik. Askerden sonra almanya, okul üniversite derken...Disiplinli bir sekilde spor yapamadim. Bizimki artik, hobby olarak futbol voleybol...amac sadece harakette kalmak. Yani protein yada buna benzer maddeler yok. Benim avantajim, sac ektirdigim zaman, tam anlamiyla kel degildim. Bak 2015 senesinden bir foto yüklüyorum, ozaman yas 43. Iyi verimim belkide bundan kaynakli.

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben beceriksiz sporcuyum hocam. 70 li yillarinda Bruce Lee sevdasina kapilarak, askere kadar Karatede siyah kusagi hakettik. Askerden sonra almanya, okul üniversite derken...Disiplinli bir sekilde spor yapamadim. Bizimki artik, hobby olarak futbol voleybol...amac sadece harakette kalmak. Yani protein yada buna benzer maddeler yok. Benim avantajim, sac ektirdigim zaman, tam anlamiyla kel degildim. Bak 2015 senesinden bir foto yüklüyorum, ozaman yas 43. Iyi verimim belkide bundan kaynakli.
Abi sen ektirmesen de o saçlar seni idare edermiş.
Birde o son fotodaki bakışlar Antalya'da plajda turist kızları kesen yurdum insanı gibi olmuş :)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bir besiktasli olarak " fenerlim iyiki varsin" dedirttirebiliyorsan bana, demekki sende seytan tüyü varmis arkadas :)
O son fotodaki bakislar, antalyada turist kizlari kestiriyor gibi görünsede, öyle amacli bir bakis degil. Gözüm dalmis okadar. Sac ektirmeseydim, o saclar beni götürürdü dogru. 35 - 36 yasina kadar, kellikle, seyreklikle hic alakam olmayan saclarim vardi. 36 yasinda, piskolojimi cok kötü etkileyen durum yasadim. 1 Sene zarfinda okadar döküldü ki, okadar seyreldi ki...ta 43 lük fotoda gördügünüz duruma geldim. Seyreklige veya kellige, hangi yasta olursan ol, alisamazsin ama, 36 yil boyunca aynada hep sacli halini gördüysen...kabullenmek mantiga sigmiyor. Zaten ilk ekimim tesadüftü... iyiki de bu tesadüfe rastlamsim diyorum simdi.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
anladim hocam benim de ekim yapilmadan once buna benzer di dokulmem 122 gun oldu kendi saclarım toparlamadı yarisi biraz surecim gec ilerliyor bende spor kendi capimda yapiyorum protein tozu daha once kullanmıştım simdi ekimden sonra sahin hoca kullanma dedi kesinlikle diye onun icin sana sorayım dedim kullandin mi diye

kemalbora

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Niye kullanma dedi onu da sorsaydın hocam. Protein tozunun ekimle ne ilgisi olabilir ki ? O zaman yumurta, tavuk falan da yemesin ekim yaptıran kişi, içinde protein var, mazAllah ekimi falan etkiler :D

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Niye kullanma dedi onu da sorsaydın hocam. Protein tozunun ekimle ne ilgisi olabilir ki ? O zaman yumurta, tavuk falan da yemesin ekim yaptıran kişi, içinde protein var, mazAllah ekimi falan etkiler :D
sebebini sormadim ama tahmin ediyorum kardesim protein tozu yapay oldugundan direk kana karışıyor hizli bir sekilde insülini yükseltiyor diye biliyorum asil olarak icinde katkilar var buda testostereni yukseltigi icin saclara zarar verebilir diye demis olabilir

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bugün itibariyla 152 gün oldu. Dünden iki adet bugün sabahtan üc adet foto yüklüyorum

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bunlarda bugün flasli, sakaklari cektim, ve önden cekim.

Facebook Twitter Instagram