Eveet.... dün itibariyla 5. aya girdik... Gelelim degerlendirmege. Ben hem ekimden hemde saclarin durumu ve görüntüsünden %100 degilde, % birmilyon mutluyum. Sürecin tamamlanmasina daha 7 ay gibi bir zaman kalmasina ragmen, eger simdiden beni tatmin ediyorsa, 7 ay sonra hayda hayda tatmin eder. Bugün ilk defa, elimi sacimin üzerinde gezdirirken, 20 tel sac döküldü lavaboya.. dökülenler tepedendi...merak ettim, bakalim nedenmis??? Mevsimsel olabilir, yada alttan yeni gelenler, eskilerini atmis olabilir!
Gelelim ikinci degerlendirmege. Dünya capinda, degisik konulari iceren birsürü forumlar vardir. Güzel düzenlenmis, üyesi cok olan, sohbeti hos, hatta aile kavraminda olan bir forum bulmak, oralardan bilgi edinmek, ve bilgilerini sergilemek, zordur. Öyle bir forumun devam etmesini ve yasamasini sürdürebilmek icin, forum üyelerine bir nasihatim olacak. Hani bir sahis hapsirdiginda, taniyin yada tanimayin, nezaketten dolayi " cok yasa " dersiniz ya. Bu foruma üye olmus kisiler, adi, sani, ismi pek duyulmamis kisilerin yanlarinda sac ekimini gerceklestirmislerse, onlara da nezaketten dolayi bi " cok yasa" deyin ki, bu forum zengin kalsin. Forumun adminleri konulariniza ugrayip nezaketlerini gösteriyorlar... Onlar olmasa bu forum olmaz, bu forum olmasa havanizi alirsiniz diyecem, biraz kaba olacak ama gercegide bu. Onlar size bu imkani sunuyorlarsa, sizinde onlara tesekkürünüz, bu forumu canli tutmak olsun. Girin, zamaniniz el verdikce, tanidik tanimadik üyeleri varliginizla destekleyin. Diyecegim bukadar.