Gönderen Konu: 13.05.2016 Phönix Hair Trans 3614 Graft/ 04.12.2017 Ikinci sac ekimi 3000 Graft  (Okunma sayısı 118789 defa)

son gohan

• Hero Member
valla mükemmel  sonuç abi hayırlı olsun saçların:)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
maşallah ya bende bekliyorum şuan 3. aydayım inşallah  güzel olacak
Selam brnsnl. Öncelikle masallah gözüyle bakmana tesekkür ederim. Az önce konuna girip baktim. Greftleri alirken ve yerlestirirken, hasara ugratmamislarsa, senin bünyen de ahim sahim kötü bir durumda degilse, bu ekilen greftlerle güzel bir görüntüye sahip olursun allahin izniyle. Iki defa ekim yaptirmis biri olarak diyebilirim ki, 8. aya, ayak bastiktan sonra, olayin tadini cikarmaya baslarsin. Kimileri daha da gec verim alabilir, bünye, ortam, yasam tarzi vs....  Her gelen ve gecen günü selamla karsila... cünkü gecen bu gün, yeni ekilen saclarinin güclenmesini ve uzamasini saglamistir.... aman nezaman uzayacak deme...cünkü zaten hergün beslenip uzuyorlar!!

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
İlk sayfaya bakıp sonra son sayfaya bakınca insan şoka uğruyor şaka gibi gerçekten. Hayırlı olsun güle güle tarayın.
Tesekkürler samo. Daha iyisi senin olsun.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yuh ya bu nasıl ekim sonucu instagram da görsem inanmazdım harika !
Gencadam, " yuh ya" yazmanla güldürdün beni... yeni nesil " masallahin" karsiligi olarak kullandigi bir terimdir gibi?? Neyse, begendigine sevindim. Daha iyisi senin olsun.

Gençadam

• Full Member
İnşallah abi umarım seninki gibi olur gaza gelip beklentiyi yükseltiyorum

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
İnşallah abi umarım seninki gibi olur gaza gelip beklentiyi yükseltiyorum
Allahin izniyle olur insallah. Kalbini ferah tut. Böyle olaylar sabir ister, birazcik sabret!

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
kanaexxx. Senin talebin üzerine, yarim saat önce, disarida terasta cektim fotolari.

kanaexxx

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Başkan teşekkür ederim fotoğraflar için, bu işe hiç başlamadan çekilen resimlerle şimdi arasında ki fark zaten muazzam, 2 yıl önceki ilk  ekimden sonra takviye düşündüğün tepe bölgesi ikinci ekim ile olayı bitirmiş,çok doğru bir karar almışsın ikinci ekimi yaptirarak, ben sonucu pek bir beğendim hem de senin adına sevindim, maşallah,arasında boşluk bile yok saçın.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Başkan teşekkür ederim fotoğraflar için, bu işe hiç başlamadan çekilen resimlerle şimdi arasında ki fark zaten muazzam, 2 yıl önceki ilk  ekimden sonra takviye düşündüğün tepe bölgesi ikinci ekim ile olayı bitirmiş,çok doğru bir karar almışsın ikinci ekimi yaptirarak, ben sonucu pek bir beğendim hem de senin adına sevindim, maşallah,arasında boşluk bile yok saçın.
Rica ederim Baskan. Güzel dileklerin icin bende tesekkür ederim.

Facebook Twitter Instagram