Gönderen Konu: 13.05.2016 Phönix Hair Trans 3614 Graft/ 04.12.2017 Ikinci sac ekimi 3000 Graft  (Okunma sayısı 118799 defa)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
saçlarınız çok güzel olmuş güle güle kullanın
Sagol Gohan. Umarim sende istedigine kavusursun.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hataylı abi öncelikle kusura bakma 1 seneni doldurdun yeni yazıyorum saçların efsane oldu doğallık konusunda hayran olduğum bir sonuç güle güle tara inşallah paylaşımların foruma örnek olucak derecede zaten saç ekimi konusunda bilgin ve deneyimin tartışılmaz hem bu kadar harika bir konu hazırlayıp dürüst net paylaşımlar yaptığın için teşekür ederim hemde forum da bir çok insana yol gösterici deneyimlerini aktardığın için iyiki varsın seviliyorsun abi.
Global Moderator

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hataylı abi öncelikle kusura bakma 1 seneni doldurdun yeni yazıyorum saçların efsane oldu doğallık konusunda hayran olduğum bir sonuç güle güle tara inşallah paylaşımların foruma örnek olucak derecede zaten saç ekimi konusunda bilgin ve deneyimin tartışılmaz hem bu kadar harika bir konu hazırlayıp dürüst net paylaşımlar yaptığın için teşekür ederim hemde forum da bir çok insana yol gösterici deneyimlerini aktardığın için iyiki varsın seviliyorsun abi.
Iyi dileklerin icin tesekkür ederim Hintell. Sizede, bu forumun sayesinde, bir sürü genclerimize yol gösterip, aydinlatip örneklerle dogru yolu göstermeye calistiginiz icin candan tesekkür ederim. Yurticinden yada yurtdisindan, celiskisi olan kisiler, bu forumun sayesinde bilgilenip, korkusunu yenip, sac ekimine daha cok bilgi ve mantikla giriyor olmasi, sizin kurmus oldugunuz bu forumun meyvesidir. Hoscakalin.

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sagol Gohan. Umarim sende istedigine kavusursun.
Abi fiyat neydi ektiğin yerin?

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Suanki ekim fiyatlarini 3400 € ya cikarmislar. Ben ektirdigimde 3000 € idi. Yaz sezonunda, millet izin amacli almanyayi terk edip gittikleri icin, yaz kampanyasi yapip 2800 € indirim yaptiklarini duydum.

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi saçlarınız harika olmuş maşallah

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Iyi dileklerin icin tesekkür ederim Hintell. Sizede, bu forumun sayesinde, bir sürü genclerimize yol gösterip, aydinlatip örneklerle dogru yolu göstermeye calistiginiz icin candan tesekkür ederim. Yurticinden yada yurtdisindan, celiskisi olan kisiler, bu forumun sayesinde bilgilenip, korkusunu yenip, sac ekimine daha cok bilgi ve mantikla giriyor olmasi, sizin kurmus oldugunuz bu forumun meyvesidir. Hoscakalin.

Eyvallah abi teşekür ederiz
Global Moderator

Kao

• Yeni üye
  • *
Hatayli abi , bana telefon numarani verebilirmisin ?
Bende ekim icin bu cumartesi istanbula ucuyorum ama senin ekimin benim kafami karistirdi hem düsseldorf‘ta kalmam nedeniyle ki dortmund bana 40 km var yok hemde olurda bir aksilik olursa almanya kanunlarina güvenmek adina burda yaptirmaya karar verdim gibi . Benimde 2. ekimim olacak ilk ekimim 22 yasinda cahillikle yaptik ozaman saclarim vardi ama seyrekti hafiften ektirdiktwn sonra baya bi sklasti ama simdide olan saclarm 5 sene icinde döküldü baya bi seyreklik var suan.  Senin yaptigin hastaneyle telefonda görüstüm ocak 24. üne randevu verdiler bende istanbulda yapacam diye bugünden itibaren 4 hafta izine ayrilmistim ama okadar cok arastirdimdi güvenilecek hicbir yer yok resmen abi var olanlarda 50-60 bin tl istiyorlar sanki beyin ameliyati yapacakmisiz gibi . Yok yani 50-60 bini versek niye türkiyede yaptiralim. Abi sana zahmet bi numarani yolla bi telefonda görüsek
Benim bilet hotel hersey hazir planda öyleydi abi.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi saçlarınız harika olmuş maşallah
Tesekkürler Kardesim. Darisi tüm ektirenlerin basina.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hatayli abi , bana telefon numarani verebilirmisin ?
Bende ekim icin bu cumartesi istanbula ucuyorum ama senin ekimin benim kafami karistirdi hem düsseldorf‘ta kalmam nedeniyle ki dortmund bana 40 km var yok hemde olurda bir aksilik olursa almanya kanunlarina güvenmek adina burda yaptirmaya karar verdim gibi . Benimde 2. ekimim olacak ilk ekimim 22 yasinda cahillikle yaptik ozaman saclarim vardi ama seyrekti hafiften ektirdiktwn sonra baya bi sklasti ama simdide olan saclarm 5 sene icinde döküldü baya bi seyreklik var suan.  Senin yaptigin hastaneyle telefonda görüstüm ocak 24. üne randevu verdiler bende istanbulda yapacam diye bugünden itibaren 4 hafta izine ayrilmistim ama okadar cok arastirdimdi güvenilecek hicbir yer yok resmen abi var olanlarda 50-60 bin tl istiyorlar sanki beyin ameliyati yapacakmisiz gibi . Yok yani 50-60 bini versek niye türkiyede yaptiralim. Abi sana zahmet bi numarani yolla bi telefonda görüsek
Benim bilet hotel hersey hazir planda öyleydi abi.
Kao kardesim, benim ekim senin kafani nasil karistirdiysa, senin yazdiklarin da bi okadar benim kafami karistirdi. Bu cumartesi, yani yarindan bahsediyorsun, türkiyeye, hem bilet hem hotel hazir planda, sac ektirmeye gitmeyi planlamis biri olarak, bugün saat 16:38 de bu foruma kayit oluyorsun, benim konumu görüp, bir anda herseyi iptal edip, dortmundtaki klinikle konusup randevu alip ayrica benden telefon numarami istemen, benim kafami seninkinden daha fazla karistirdi. Telefon numarami isteyen okadar cok üyeler var ki, hepsine versem sekreter tutmam lazim allah inandirsin :). Yani bilmek yada ögrenmek icin istedigin seyler varsa, buyur burada sor, en detayli sekilde aciklarim.

Kao

• Yeni üye
  • *
Abi bu forumu 2-3 aydir takip ediyom ama yeni üye oldum sirf sana yazip numarani almak icin .
Abi istanbula zaten gidecektim giderkende sacimi ektirim diyordum öyle plan yapip 4 hafta izin aldim bu kisin ortasinda
Ama senin dortmunda biyer bulup ektirmen kafami karistirdi neden bu adam istanbula gidip ektirmededi burda yaptirdi vs.
Ya abi istanbulda okadar yer varki adimini nereye atsan ekimciye degecek hepside öyle güzel konusuyorlarki normal degil abe :D
Benim yogun oldugun hastaneler almanlarin özellikle tercih ettigi yerler elitehair serkan aygin medical exclusive gibi yerler . Cünkp youtubeda gördügüm videolarla ekim yapan almanlarin videolari baya bi insani cekiyor buralara . Bide almanlar seninde bildigin gibi olmamissa memnun degilse degilim diyor yani bazen türk forumlarinda  bazu doktorlarin ekimi iyi degilse bile iyi deniliyor . Ama almanlar öyle biseye sans tanimiyorlar biliyorsun sende abi .

Kafami bulandirdin abe ver  su numarani bi whatsappde biraz info degis tokus yapalim :D

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hatayli Ağbi hayırlı olsun saçların çok güzel oldu harika bir sonuç

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hatayli Ağbi hayırlı olsun saçların çok güzel oldu harika bir sonuç
Sagol Drarda. Tesekkür ederim

HighOne

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Valla KAO kardeş aklın karıştıysa kendine biraz zaman tanı. Bendede tam tersine oldu. Bende 2. ekimi yapmaya planlıyordum ama daha henüz değil. Benim birincisi tamamen vasat'tı. Graft israfı anlıyacağın. Daha ne zaman ektireceğim netleşmeden araştırmalar yaparken bu sayfayla tanıştım ve Hataylı abinin on'larca sayfasını saatlerce inceledim hooop derken kendimi Dortmund'ta buldum. Phönix'i yıllar öncesinden duymuşluğum vardı ama hiç bir sonucuna rastlayamadım taki burda Hataylı abiyi bulana dek. O saaten sonra fazla düşünmedim çünkü benim için bir karardı. Demem o'ki ben sana şimdi Phönixi tavsiye etmiyeceğim ama diyebileceğim şu kendi hissini dinle ve zamanı değil gibi yada kararsız kaldım gibi bir hisse kapılmışsan biraz daha ertele. Ben sırf kendi deneyimlerimi anlattım burda. Yanlız söyleyebileceğim şu, benim açımdan Phönix'te sağlam bir ekip çalışıyor ve iş'lerini titiz bir şekilde yapıyorlar. Ben daha yolun 1/4 geriledim çıkışlar daha yeni başladı. Ama sonuç ne olursa olsun beni gayet memnun bırakacak gibi görünüyor şimdiden. Birde almanlara aldırış etme fazla. Para verdikleri zaman mükemmeliyetci oluyorlar. Sanki o parayı verdim arkadaş benim kafa 18indeki gibi olacak, olmazsa vay haline! Mesela bu sayfada arkadaşlar var adam o kadar memnunki, yeterki tarak vurabiliyorum artık kafaya düşüncesinde! Alman öyle değil işte. Neyse uzun oldu ama çorbada tuzum olsun istedim. Hisslerini dinle. Ben Hataylı abiyle burda tanıştığımda benim için düşünecek birşey kalmamıştı. Beni yönlerdime amacında değil, hislerim konusunda. Neyse daha öncede yazdım uzun oldu :) ben kaçar. Eyvallah

Facebook Twitter Instagram