Gönderen Konu: 13.05.2016 Phönix Hair Trans 3614 Graft/ 04.12.2017 Ikinci sac ekimi 3000 Graft  (Okunma sayısı 118825 defa)

HighOne

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Aynen. Hintell´e katiliyorum kesinlikle. Bikmadan üsenmeden iki senedir Burda hem millete yardim ediyorsun hem güzel sonuclarini paylasarak herkese bir umut günesi olyuorsun

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Haklisin tabii. Fakat isin ters yani su, millet ya izinde yada izinde olmayanlar calisiyor. Bende haliyle Persembeyi Cumaya bagliyan gecede yola koyulacagim. Esimide alamiyorum yanima, cocuklara bakacak kimse yok. Ama su var, ben zaten hep kisa ve derin uyurum. O yüzdendir bana 4-5 Saat uyku yetiyor. Ilk ekimimden biliyorum, ekim sonrasi derin bir uyku cekebildim yinede hat´ta ertesi günü Beykozdan otobüsle daha sonra Metroyla derken ta Taksim meydanina vardim ve geri döndüm. Onun ertesi günü Istanbuldan Stuttgart´a uctum üstüne esim beni almaya geldiginde arabayi ben geri sürdüm. Tamam 25 km´lik bir mesafeydi ama yinede o 3 günün icine az denilemiyecegi Kadar aktivite sigdirabildim. Klinik tarafindanda bir sikinti yok. Ertesi günü sürebilirsin diyorlar. Hani tecrübelerimi dayanarak yapacagim ben bunu. Trenle gelmeye kalksam Cuma sabahi Saat 3:30 da Dortmund´tayim. Saat sekize Kadar ne yapacagimi sasiririm. Git Otele yat dersen, ben uykumu parsellemeyi sevmem. Sersemlesiyorum. Geri dönüsüde bir o Kadar mesaketli. Pansumandan sonra en az 4 Saat beklemesi var tren garinda. Bütün varsayimlari hesapladim bile. Yani nerden bakarsan bak iki tarafi keskin bicak. Birde acik alanda o kafayla dolastinmi Alman milleti abestce bakiyor insana. Sana dememe gerek yok. Tabi en mantiklisi en sagliklisi iki kisi gitmek. Ertesi haftasina denk gelseydi sikinti yok´tu ama kampanyadan yararlana bilmek icin bir umutla ilk ekimdeki enerjiyi göz önüne alarak yapiyorum. Gecen sene bel fitigi ameliyati oldum, ameliyatin 3 gün sonrasi klinikten saldiklarinda yine kendim arabayla eve döndüm. Tabi hepsinde biraz deli sansi var.
Dikkatli ol dememe gerek yok, zaten dikkat edersin sen. Yanimda kalabilirsin diyecegim ama sana bir avantaji olmayacak, cünkü benim ile dortmund´un ekim merkezi arasi takriben 120km. Birde anlamadigim bir olay var. Benim ekim yaptirdigim zaman Ertugrul bey vardi bizlerle ilgilenen. Sen kampanyadan yararlanmak icin agustosta ödeyip, eylülde neden yaptirma firsatini tanimadilar ki??? Yani sorsaydin yok diyeceklerini zannetmem?? Sordunmu?? Bir hafta erteleme imkanlari vardir eminim.

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hataylı şuan gayet iyi gözüküyor bu açıda bu ışıkta gayet iyi ama insan içi boşmu diyor bu saçın, senin paylaştıgın bi foto vardı aylar önce  ışık altında aynı ışıkta aynı pozu paylaşırsan kafalarda bi soru işareti var o işaret kalkıcak.
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hataylı özenli ve detaylı  paylaşım yapıp insanlara yardı etmek için çabaladığın için emeklerin adına teşekür ederiz.
Cok sagol Hintel. Muhtac olan insanlara yardim etmek insanlik vazifesidir, birde zaten ayni geminin yolcusuyuz.

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hataylı abi merhaba yine saçlı halin ile havanı atıyorsun

HighOne

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dikkatli ol dememe gerek yok, zaten dikkat edersin sen. Yanimda kalabilirsin diyecegim ama sana bir avantaji olmayacak, cünkü benim ile dortmund´un ekim merkezi arasi takriben 120km. Birde anlamadigim bir olay var. Benim ekim yaptirdigim zaman Ertugrul bey vardi bizlerle ilgilenen. Sen kampanyadan yararlanmak icin agustosta ödeyip, eylülde neden yaptirma firsatini tanimadilar ki??? Yani sorsaydin yok diyeceklerini zannetmem?? Sordunmu?? Bir hafta erteleme imkanlari vardir eminim.

Dikkatli olmaya mecburum. Gerekirse 4 saatlik yolu dinlene dinlene 8 saat'te alırım ama dikkatli olurum. Evde bekleyen çocuklar var. Insan biraz kendini tanımalı. Ben emin olmayacağım adımları zaten atmam. En kötü ihtimal hiç olmadı arabanın firenlerini bozar adac'ye kendimi çektirirm eve kadar  ;D (şaka şaka)
Teklifin için çok sağol, ama bencede bir faydası olmaz. Bir an önce eve sağlıklı varmak en sağlıklısı olur açımdan.
Yok, bende Murat Dengiz diye bir arkadaş ilgileniyor ve Ağustos'ta gelirsen kampanyadan faydalanabilirsin dedi. Ha bu arada, kampanyadan yararım 600 avro. Yani az birşeyde değil. Şu an fiyatlar bariz 3.400 olmuş kampanyada gelirsen 2.800 diyorlar. Kesin millet sıla hasreti giderdiğinden işler kesat'tır ondan?
Belki Ertuğrul beyde izinli ve eleman yeni.
« Son Düzenleme: 09 Ağustos 2018, 11:18:07 Gönderen: HighOne »

HighOne

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Selam Hataylı. Durumlar nasıl. Umarım daha memnunsundur. Dün herşey oldu bitti ve bugün planladığım gibi dönebildim. Hemde gayet fit bir şekilde. Sadece dün kendimi kamyon altında kalmış Urfalı Apti gibi hissettim :D ama 450km rahat aldım ertesi günü yani bugün. Luda hanım ve ekibi iyi iş çıkardı. Tam 4270 graft. Ben dahil Luda hanımda baya hayret etti. Gerçekten işinin ehli diyebilirim Luda hanım için. Sağolsun çok emek verdi. Kulaklarınıda çınlat'tık bu arada. Ona forumu'da gösterdim. Ilerleyen zamanlarda bende gelişmeleri paylaşmaya başlıyacağım. Kal sağlıcakla

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Selam Hataylı. Durumlar nasıl. Umarım daha memnunsundur. Dün herşey oldu bitti ve bugün planladığım gibi dönebildim. Hemde gayet fit bir şekilde. Sadece dün kendimi kamyon altında kalmış Urfalı Apti gibi hissettim :D ama 450km rahat aldım ertesi günü yani bugün. Luda hanım ve ekibi iyi iş çıkardı. Tam 4270 graft. Ben dahil Luda hanımda baya hayret etti. Gerçekten işinin ehli diyebilirim Luda hanım için. Sağolsun çok emek verdi. Kulaklarınıda çınlat'tık bu arada. Ona forumu'da gösterdim. Ilerleyen zamanlarda bende gelişmeleri paylaşmaya başlıyacağım. Kal sağlıcakla
Hayırlı olsun ekiminiz. Ekim için ayrı bir sayfada paylaşım yapmayı düşünmüyor musunuz

HighOne

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun ekiminiz. Ekim için ayrı bir sayfada paylaşım yapmayı düşünmüyor musunuz

Sağol Fenerlim. Evet. En uygun zamanda ekstra bir sayfa açıp bende gelişmeleri paylaşacağım

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Selamlar HighOne. Ilk önce ekimin hayirli olsun. Cuma günü seni saat 16:15 civarlarinda aradim. Daha 1,5 saatlik isleri kalmis dediler... Is cikis saati oldugu icin Autobahn doludur, yetisemem diye gelemedim. Ama sana benden selam iletmelerini rica ettim... umarim selamlarimi almissindir.. Tüm samimiyetimle, hersey gönlünce olmasini dilerim... ilk günlerde kafani cok dikkatlice koru, hicbiryere carpmamaya bak. Kendine iyi bak!

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hataylı şuan gayet iyi gözüküyor bu açıda bu ışıkta gayet iyi ama insan içi boşmu diyor bu saçın, senin paylaştıgın bi foto vardı aylar önce  ışık altında aynı ışıkta aynı pozu paylaşırsan kafalarda bi soru işareti var o işaret kalkıcak.
Günaydin sacsizkel arkadasim. Mesajini gözden kacirmis olmaliyim ki suan cevapliyorum. Senin kafandaki soru kalksin diye video cektim, buraya yüklemek istedim, olmadi. Hintele danistim, o da dediki, youtuba ekle, linki paylas...kendi de öyle yapmis. Youtuba ekleyip 7,6 milyar insana görünmek istemedigimi anlayisla karsilarsiniz herhalde. Youtub ta özele ekleyebiliyormusuz... sadece müsade ettigim kisiler bakabiliyormus.... youtube özele yükledim, arkadasimin e-mail adresini verip onun izlemesinin müsadesini verdim... izleyemiyor!! Ya ben yanlislik yaptim, yada kendisi??? Sorunu cözer cözmez bildiririm... ona göre isteyenler bana e-mail adresini yollar, bende youtube´ta onlari kaydedip, izlemelerini saglarim.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Simdi bu youtube isini cözünceye kadar, merak icinde kalmaman icin ( eski fotodan kafalarinda hala soru isareti kalan tüm sahislar icin ), 1 saat önce cektigim 29 adet fotolari yüklüyorum.... fotolarin numarasindan anlarsiniz.... kesiksiz!! yani bunu begenmedim kel göründü, bunu atlayim fiyakamiz ortaya cikiyor.... numaralar seri halinde... bir iki numara atlamisim, ama onlarda cok bulanik cok titresim oldugundan, veyahut verteksi cekmek isterken isabet ettirmemisim sirtimi cekmisim... Saclar sirasiyla, sirilsiklam, isik altinda, binbir degisik aci, yari kuru, evin icinde, bahcede, gün isigi, kuru... artik bundan iyisini yüklemek olmaz bence??? Istanbulda Hintelle cay icmeye bulusurum... özlemisim zaten kahvaltisini türkiyenin... siyah zeytin, peynir, simit ve cay... Hintelle canli görüsürüz, o size bire bir aktarir artik.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
2 gün sonra 9 ay oluyor...

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
devami...

Facebook Twitter Instagram