Gönderen Konu: 13.05.2016 Phönix Hair Trans 3614 Graft/ 04.12.2017 Ikinci sac ekimi 3000 Graft  (Okunma sayısı 118904 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
ahha bak nasıl anlıyosun hemen izmiri :D
Global Moderator

Zahnarzt

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sagol Zahnarzt arkadasim. Senin konunu uzun zamandir görmüyorum, bir önceki sayfalardadir, oraya bir bakayim. Ikinci ekime neden cesaret edemezsinki?? Korkun nedir?

Korkum yok Hataylı ama süreç meşakkatli... Bir de bizim meslek Face to face hergün konuşmaktan açıklama yapmaktan sıkılıyor insan...
Ekim sonrası saçlar korunmalı😔

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bizim izmirli insanlarimizin güzelligi dünyaca meshurdur. Git Srilankaya, kap oradan birini, sor bakalim "dünyanin en güzel kizlari neredendir" diye... Sap diye " Izmir´lidir"  cevap alirsin :)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
4 günde bir foto atmak mantikli degil ama, bugün saclari yikarken, sampuanin sayesinde, saclarin arkaya sekillendirilmis halini cektim.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
10 numareye  😉

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
10 numareye  😉
Sen konunda bahsettin ya sekil almiyor diye. Benimkilerde ne kuruyken nede islakken bu sekili almiyorlar ki... nekadar sekil versende hep öne dogru yöneliyorlar. Jöle sürmek istemiyorum, daha erkendir diye... Sampuanla öyle durdular iste.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi benim demek istedigim benim sac diplerine bak duz yukariya cikmiyo yamulup cukari ciktigi icin islatsamda sapmuanlasamda soldan saga taradigim zaman sag sakaktaki saclar sola yatmiyor sagdan sola taradigmda sol sakaktakiler sola yatmiyor mecburen  cok tuhaf tarayamiyorum sadece havaya dikiyorum o da duz sekilde dikilmiyor bunu demek istiyorum  :)

Dyt.adamsss

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi hatayın neresinden ben Antakyalıyım
Yedikleriniz ilacınız , ilacınız yedikleriniz olsun.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi hatayın neresinden ben Antakyalıyım
Bende Antakyaliyim Dyt.adamsss.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ön sıra hep tekli... çok başarılı bir ekim

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ön sıra hep tekli... çok başarılı bir ekim
Cok sagol sloocer. Bu ekimi yapan bayan isin ehliymis.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaslar. Konumda dikkatimi ceken bir hatami yakaladim. Konumun basindan beri, su ana kadar, saclarimi her kestirdigimde, sizlere saclarimi kac numaraya vurdugumu yazmisim. Yazmis oldugum rakamlar hatalidir. En son 14 Nisan 2018 de yazmisim üstleri 17 numaraya, yanlari 6 numara vs. kisalttim demisim. Sac makinasinin dilinde 1 numara 0,31cm ediyormus. Yani 17 numara X 0,31cm eder 5,21cm. Ben saclarimi kesinlikle 5,21 cm´ye uzatmadim. Yani benim  17mm´ye kestirdim demem gerekli. Kisacasi 17mm eder 1,7cm . 1,7cm/0,31cm = 5,5 Numara!!!

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaslar. Konumda dikkatimi ceken bir hatami yakaladim. Konumun basindan beri, su ana kadar, saclarimi her kestirdigimde, sizlere saclarimi kac numaraya vurdugumu yazmisim. Yazmis oldugum rakamlar hatalidir. En son 14 Nisan 2018 de yazmisim üstleri 17 numaraya, yanlari 6 numara vs. kisalttim demisim. Sac makinasinin dilinde 1 numara 0,31cm ediyormus. Yani 17 numara X 0,31cm eder 5,21cm. Ben saclarimi kesinlikle 5,21 cm´ye uzatmadim. Yani benim  17mm´ye kestirdim demem gerekli. Kisacasi 17mm eder 1,7cm . 1,7cm/0,31cm = 5,5 Numara!!!

Haydaaa , nasıl boyle bir hata yaparsın abi, şimdi sil baştan konuyu ilk sayfadan itibaren tekrar değerlendirmemiz gerekecek:)
Takılma abi ufak detaylar

gokhanxxx

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi valla saçı ektirip herkese yardımcı olup süreç bittikten sonra bi daha bu siteye uğramıcam yoksa hepimiz kafayı yicez:)

Facebook Twitter Instagram