Benim uyguladigim teknik su: Ekim bittikten 48 Saat sonra ilk yikama, ve 48 saaten sonraki yikamalar ayni sekilde olmak üzere. Losyonu sürüp 1 Saat bekliyorum. Losyonu ilik suda tazziksiz temizledikten sonra, özel Sampuanla dikkatlice, ovalamadan yikiyorum.... günde iki defa oniki saat araliklarla... sabah 06:00 aksam 18:00. Iki yikama arasinda kafa derisini, kafamda kuruluk hissi dogar dogmaz, kafa musluk altina...nemlendiriyorum...Bu nemlendirmeyi günde 3-4 defa tekrarliyorum. Losyonu söküp saclarimi yikadiktan hemen sora, kafamda olusan bulgurcuk tanelerini, yani kabuklari, ekimin ücüncü gününden itibaren yani bu ayin 7 sinden itibaren, yumusak bir havluyu, elime sigacak bir sekilde katlayip, cok hafif bir sekilde kafami masaj yapar seklinde, tepeden öne dogru, kesinlikle baskisiz ve tek yön olmak sartiyla... kendi rizasiyla dökülmek isteyenleri döküyorum. Cikmak istemeyenleri zorlamayin...yarina onlarda cikar. 7 veya 8. günde, kafamda kabuk naminda birsey kalmadi. Havluyu nasil katladigimin fotosu ve 7.+ 8. günden birer adet foto yüklüyorum. Ekim gününü sayarsak bugün ekimimin 10. günü!! Not: Yazdiklarimi uygulayin diye yazmiyorum... her Insanin yapisi dokusu ayni degildir!! Sadece dökme taktigini bir alternatif olarak kaideye almakta fayda olabilir!! Ilk iki fotograf bu ayin 11 inden