Gönderen Konu: 13.05.2016 Phönix Hair Trans 3614 Graft/ 04.12.2017 Ikinci sac ekimi 3000 Graft  (Okunma sayısı 118969 defa)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
04.12.2017 alim ve ekim isinin bitmis sekli. Saat 09:00 dan 17:00 ye kadar süren bir ekim. Sol kulagin üstündeki alima dikkat edin, orasinin kanamasi daha fazla, sanki diger yerlere nazaran biraz daha fazla hirpalanmis.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
05.12.2017. Ekimin ertesi günü. 1,5 Saat ya uyumusum ya uyumamisim! Agri yada yorgunluk yok! Doktorlarin tavsiye ettikleri ilaclari almayi ihmal etmeyin!

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
06.12.2017. Ekimin uygulandigi klinik uzak oldugu icin, bandaji evde kendim cözdüm. Deliksiz uyku uyuyamiyorum... agri falan yok! Bandaji kaldirdiktan sonra, sol üst tarafta olan kan pihtisini, kuruyup ta, cildime zarar vermesin diye, dikkatlice temizledim... uzun sürdü, hafif acidi... dogrumu yalnismi bilmiyorum ama yaptim!

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
07.12.2017. Sol üst/arka tarafini temizledigim yer su durumda! Birde bugün bir yalnislik yaptim. Bu gece donör öyle kasindi ki... Yumusatici ve yikama isini yaptiktan sonra, donör bölgesi nemlensin diye, en zararsiz bebe yagi sürdüm hafiften.... Takriben iki saat sonra kirmizi pancara döndü ensem :). Bidaha yapmam yemin billah! Ha sunu belirtmeyi unutmusum... ilk yikamayi ayin altisinda aksama dogru kendim yaptim.... talimatlara uyarak tabi!!

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
08.12.2017. Deliksiz uyku hala yok...sirtüstü yatmak ne pismis! Kurumus kan pihtilarini yikadikca... bulgura su dökülmüs, bulgur taneleri gibi, su cekip kabariyor!! Kulaküstü ve ensenin durumu bu sekilde. Kasintilar var ama, katlanilir seviyede!

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
ilk ekilenler çıktığına göre bu ekimde çıkacak diye düşünüyorum.senin ekim vaoov dediğim ekimlerden di ama şu son fotoların cidden şaşırtıcıydı ..tek sorum minox kullandın mı daha önceden mesela ilk ekimi yapmadan 1 2 sene önce ve bıraktın mı ?

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
09.12.2017. Günde maksimum 6 saat uyku... bide keske deliksiz olsa... 1,5 saat yat, kasintidan dönememezlikten uyan, nöbet tut.... 1,5 x 4! Herneyse... Bugünki yikamada, bu sekilde dökülmeler oldu... herkeste oldugu ve olacagi gibi!!

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
09.12.2017 den fotolar

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
ilk ekilenler çıktığına göre bu ekimde çıkacak diye düşünüyorum.senin ekim vaoov dediğim ekimlerden di ama şu son fotoların cidden şaşırtıcıydı ..tek sorum minox kullandın mı daha önceden mesela ilk ekimi yapmadan 1 2 sene önce ve bıraktın mı ?
Selam ruhi. Ilac namina bisey almadim. Ben size nekadar desemde, haliyle gördüklerinize inanacaksiniz. Normal gün isigi, veya oda isiginda, yeminle gözünle görebilecegin bir olay degil... yani sen kafa derisini imkansiz göremesin... O son fotografta, herseyin en uygunsuz haliyle cektim diyorum... tabiki orada bayagi bir seyreklik var... zaten bu yüzden ikinci ekimi yaptirdim ya :)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Neyse arkadaslar... ilk ekimimin son fotografini görüpte... gördügünüzün büyük bölümü isiktan olabilecegini inanamayan ve tahmin edemeyenler, ikinci ekimimde, hazirlik icin kafayi kazdiklari ve üstten cektikleri fotografa baksinlar ( 04.12.2017 tarihli foto )... Bakin bakalim, hakikaten göründügü gibi bir kellik, yada dökülemiymis.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bugün kabuk dökme günü!!!

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
buda kabuklari, hafifce parmak uclariyla ovalayarak, döktükten sonraki hali,

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
dökerken zorlamak yok!!!! Kendi rizasiyla dökülenler döküldü.... digerleri yarina ve daha sonrasina!!! Son olarak donör bölgesinin son durumunu cekip ekliyorum!!

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
iki önemli noktalara deginmegi unutmusum! Carsmba gününden itibaren alnim sisti... yavasca asagi dogru inerek, bugün itibariyla, kaybolmak üzereler... Boks macindan cikmisa benzer bir hal!!! Birde, ilk yikamadan sonra, bugüne kadar, her yikama yaglama isinden sonra, kafa derimin nezaman kurulandigini, cildin gerildigini hisettiysem... kafa musluk altina istikametni uyguladim!!! Tarlaya ekim ekersin, sulamazsin olmaz...catlakliklar olmasin düsüncesiyle!!! Ne derecede yalnis bir düsünce???? Bekleyip görecez!!! Saclarin günde ortalama 0,4 mm uzadigini düsüerek... kurumus bir tarladan, saclar, bu 0,4mm yi nasil katedebilir, düsüncesinden... nemlendir yumusat... ki, saclar kabuklari rahatca harekete gecirebilsin!!! Dedigim gibi...dogrumu yalnismi...Görecez!!! " Studieren geht über probieren "... anlami : " Tecrübe, deney üzerinden kazanilan birseydir"

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Göremedigimden dolayi, cesaret edipte, kabuklari dökmek istemedigim tek yer Vertex in tepeye bakan kismi.. enseye bakan kismini aynalardan görebildigim kadar temizlemeye calitim!!

Facebook Twitter Instagram