Selam Arkadaslar! Selam dert ortaklari!
Yurtdisinda yasiyorum, ve sac ektirme konusu aklimin ucundan gecmezken, iki yil görmemis oldugum uzaktan tanidik bir arkadasi, alisveris merkezinde gördügümde, onda olan degisikligi fark ettikten sonra, sac ekimi konusu, hem aklima yatti, hemde icime sindi! Onu canli olarak görüp süzebildigim icin, süphesiz olarak, yaptirdigi yere gidip yaptirasim geldi, ve arkadastan adres Telefon no. sunu istedim. Gereken islemlerin hepsini hallettikten sonra randevu verildi ve mental olarak hazirlanmistim. Söylemeyi unutmadan önce, arkadas ekimini Istanbulda yaptirmisti... Ekim gününe takriben iki hafta kala, benimle yedi hafta boyunca irtibatta olan arkadas, bana, oradan istifa ettigini, deyince... kala kaldim!!! Arkadas istifa edecek baska zaman bulamadinmi... Hayaller suya düstü, cünkü ondan baska kimse benimle irtibata girmemisti...o da gitse, ben nereye giderim??? Neyse uzun lafin kisasi, busefer burada arastirmaya girdim... Ve sonunda ekimimi 13.05.2016 da burada gerceklestirdim. Ekimi Almanyada yaptirdigim icin, türkiyede yasayan Arkadaslar vede dert ortaklari, " bizim kalkipta Almanyaya gidecek durumumuz yok ki" düsüneceklerini tahmin ettigim icin, suan, ekimle ilgili, hicbir fotograf ve hicbir bilgi yüklemek istemiyorum. Olurda benim gibi ayni sikintiyi yasamis bir arkadas, yaptirdigim yer hakkinda ve gelismeler hakkinda bilgi isterse, yardimci olurum.