Gönderen Konu: Baston Tipi Şok Dökülmeden Korkmayın!  (Okunma sayısı 2761 defa)

Kendime Keldim

• Yeni üye
  • *
Baston Tipi Şok Dökülmeden Korkmayın!
« : 09 Kasım 2019, 20:01:42 »
Arkadaşlar merhaba,
Ben de bir şok dökülme sürecindeyim ve ağırlıklı olarak baston tipi şok dökülme yaşamaktayım. Hepiniz gibi bunun bir sorun olup olmadığını araştırırken bir de kendim deney yaptım. Burnumdan bir kıl çekip kopardım ve şok dökülme yaşadığım baston tipi saç ile karşılaştırdım. Gördüğünüz üzere ikisi de birbirine çok benziyor. Hatta aynı diyebiliriz.

Bildiğiniz üzere çekip kopardığımız tellerin kökü hala içeridedir ve yeniden çıkacaktır. Şok dökülmeye de bu açıdan bakarsanız aynı mantık yürüyor. Yani baston tipi dökülme korkulacak bir dökülme değil gibi görünüyor. Bu benim kendi  basit deneysel yöntemim. Deneyip görebilirsiniz. :)

Roninn3

• Hero Member
Ynt: Baston Tipi Şok Dökülmeden Korkmayın!
« Yanıtla #1 : 09 Kasım 2019, 23:46:07 »
güzel bir deney yapmışsın ama bahsedilen baston tipi bu değil  :) baston tipi dedikleri bildiğin L şeklinde oluyor senin koyduğun uç kısmı yuvarlak kıl şekli .

Kendime Keldim

• Yeni üye
  • *
Ynt: Baston Tipi Şok Dökülmeden Korkmayın!
« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2019, 10:09:39 »
güzel bir deney yapmışsın ama bahsedilen baston tipi bu değil  :) baston tipi dedikleri bildiğin L şeklinde oluyor senin koyduğun uç kısmı yuvarlak kıl şekli .

Öyle mi ? :) hmm. O zaman dediğinden :D Benim içimi biraz rahatlattı bu durum. Çok bilimsel olmasa da tutarlı bir deney :D

Facebook Twitter Instagram