Gönderen Konu: Saç ekimi sonrası sigara  (Okunma sayısı 20645 defa)

kararsizadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi sonrası sigara
« Yanıtla #15 : 16 Ocak 2018, 21:22:25 »
3 hafta içmemişsin ne güzel, bence bırak gitsin.

15 yıl içtim ben. Zatürre olunca 1 hafta hastanede yattım. Hiç içemedim. Taburcu olunca da bir hafta bırakabildiysem hepten bırakabilirim dedim ve bıraktım. 4 yıl oldu. İnan bana ben bırakabildiysem sen havada karada bırakabilirsin. Tütünü yer gibi içerdim. Günde 2 paket.

zlate1982

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 18 Ocak 2018, 08:46:36 »
Daha dün TRT'ye çıkan doktordan dinledim. Ekim yaptıranlar kesinlikle sigara kullanmasın dedi. Ya sigarayı zaten için diyen bir aptal çıkmaz ama bu size bir fırsat olsun bırakın. Ben bıraktım. Hayattan acayip tat alıyorum. Uykudan yeme içmeden, spordan. 13 yıl oldu bırakalı.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 18 Ocak 2018, 09:54:16 »
sigara etkiler diolar saç ekimini çıkıcaksa sigara içindede çıkıo saçlar içmeyendede ben o sigara olayına inanmıom bende çok uzun seneler içtim 10 sene oluo bırakalıo mantıklı davrandım bırakınca boğaz açılıo bırakanlar kilo alıo ama ben boğaz açılsada yemedim fazla dikat et yiyeceklere fazla saldırma saçı halledersin bide kilo sorunu çıkmasın basına
saçları ekmeydi dersin

luckystrike

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 22 Temmuz 2018, 18:02:07 »
bence elktronik sigara icilebilir tabi onu da abrtmayarak belki gunde 10-15 firt :D

sinan1924

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 16 Ocak 2021, 19:20:18 »
Ben bir senedir hiç içmedim saç ekiminden önce biraz tedirgin oldum strese girdim ekimden bir gün önce başladım keş gibi içiyorum. Ekimden sonra da içiyorum bir sakıncası olur mu .içmesem yine strese giriyorum benim her işim böyle terstir zaten

Farques

• Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : 16 Ocak 2021, 19:27:11 »
Ben bir senedir hiç içmedim saç ekiminden önce biraz tedirgin oldum strese girdim ekimden bir gün önce başladım keş gibi içiyorum. Ekimden sonra da içiyorum bir sakıncası olur mu .içmesem yine strese giriyorum benim her işim böyle terstir zaten
İçmeseniz daha iyi ama hiç içmeyip stres yapmak daha zararlı, az için, hatta canınız istediğinde bi iki duman alıp söndürün, istek gidecektir. Bende içiyorum ama ekimden iki gün önce bırakıp ekimin 15. günü tekrar başladım.

ALİ37

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 24 Şubat 2021, 23:38:29 »
Ben 10 yil once sigara icerken ekim yaptirmistim on bolgelere.Ekim gunu de dahil olmak uzere hep ictim.Hicbir zarari olmamisti.Cok guzel cikmisti saclar.Ama tepe ve arka bolgelerde kan akisi zaten yavas dolasimi bozarmi bilmiyorum.Ekimden bagimsiz olarak soylemek gerekirse kilcal damarlarda dolasimi sigara bozdugundan herturlu zararli.18 yil ictim.Son 1 yil da gece tuvalete kalksam sigara icip oyle geri uyurdum.2 Yil once biraktim. ALLAH herkesi kurtarsin bu illetten

şakakadam

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 29 Nisan 2021, 03:26:30 »
Arkadaşlar elektronik sigara kullan diyenler olmuş ancak kan akışını yavaşlatan şey direkt olarak nikotin zaten. Deneylerle ortaya konmuştur. Sigara için direkt daha iyi bence.En azından keyfinden mahrum kalmamış olursunuz.

Plasticsurgeon

• Full Member
« Yanıtla #23 : 02 Mayıs 2021, 16:51:34 »
Allen carr diye bir metod var kitap online video veya seminer seçenekleri var kendinize göre seçebilirsiniz. Bende çok etkili oldu sanki hayatımda hiç sigara içmemiş gibiyim.
Dr.Serkan aygın Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi sonuçları forum

Facebook Twitter Instagram