*Ethichair&plasticcerrahi merkezi*
"Değerli forum çalışanları ve üyeleri öncelikle hepinizi selamlarım.
Öncelikle yazımı yeni saç ekimi yaptıracak olanlar yada, yaptırmış olanlar dikkatle! okumasını tavsiye ederim.15 senedir bu işi gerek yurt içinde gerek yurt dışında ülkemizi layıkıyla temsil ediyoruz etmeye de devam edeceğiz inşallah.Ve 15 senedir hiç bir platformda reklam vermiyoruz!
Neden layıkıyla diyorum?
1_ insanlara yüksek vaatler vermiyoruz.
2_Doğru doktorlar ve ekipleriyle çalışıyoruz
3_ Ülkemizde ki insanlara verdiğimiz fiyatların aynısını yurt dışından gelecek olan kişilere de aynı fiyatları veriyoruz
4_ Herkese saç ekimi operasyonu yapmıyoruz
5_ alkol bağımlısı madde bağımlısı bulaşıcı rahatsızlıkları olan kişilere işlem hiç yapmıyoruz ve bunları herkese baştan söylüyoruz soruyoruz!
Ve bu kişilere de tavsiyem yaptırmamaları (bağımlılar için).
"Saç Ekimi Yaptırmış Olanlar Fakat Memnun Olmayanlar "
Öncelikle saçlarının yönünde ekilmiş ise
Donör alanı tahrip olmamışsa
Ekim sonrası nekroz yada enfeksiyon olmamışsa
Kanallar ince uç(silit) ile açılmış ise
2. Seansı yaptırmadan önce mutlaka demir, çinko,troid,magnezyum vs. Bu tahlilleri yaptırıp akabinde 2. Seansı yaptırmalarını öneriyorum aksi taktirde sonuç yine aynı olacaktır!
Şimdi gelelim Bizden memnun kalmayan Yunus bey'e
Yunus bey birilerine inanarak bizleri bulmuştur.
Dhı ekimi ile yapılmıştır.
Operasyonu, Oteli, karşılaması,
İlk yıkaması transferi sorunsuz geçmiştir.
Sonra ekim sürecini 1_2 ay bizimle hiç bir şekilde paylaşmamıştır. Sonra yine bizde saçlarını yaptıran ve son derece memnun olan müşterimiz le irtibata geçmiştir. Bizlerle, asıl şok dökülme zamanlarında bizden hiç bir destek almamıştır.
( Çünkü numarası değişmiştir.)
Bizler Yunus bey' de dahil olmak üzere her zaman müşterilerimizi aramaktan asla çekinmeyiz. Ve Yunus bey'in telefonu nu müşterimizden alıp Yunus bey'i bizzat ben aramışımdır hatta bundan dolayı da kendisine sitemde bulundum.
Senin beni bulacağın yerde ben seni buluyorum gibi
Ve en son konuşmamızda saçlarım seyrek memnun olmadığını söyledi. Bende operasyon olalı 7 ay oldu bunun 2 ay' ı zaten şok dökülmesi olduğunu ve bunun 5 aylık bir sonuç olduğunu 12 ay bekleyelim ve sonrasında yine memnun değilsen bütün tahlillerini demir eksikliği, çinko,anemi vs. yaptırmanı, sonuçların iyi çıkarsa sorunun bizden kaynaklandığını ve 2. seans için çağırdığımı söyledim.
Şimdi arkadaşlar insanlar saç ekimini yaptırıyor karşısında muhattap yok, memnun olmuyor, sizden kaynaklı diyor bunu yaşayan yaşamıştır.
Birde paylaşımını silmesinin istediğimin sebebi şudur ki ; çizgin ekimin çok başarılı geçti hatta burdaki paylaşımını sil öncesi ve hemen sonraki halini koy 1 kişi beğenmez ise paranı anında ben iade edicem sana, Sonra yine şikayetini yaz problem değil diyerek bilgilendirdim. Bizler hiç bşr şekilde müşterilerimiz ile yazışmalarımızı silmeyiz eğer kendisi konuşmalarımızı yalanlar ise ekran görüntüsü atarız problem değil.
Burada üzüldüğüm olay kendisiyle konuşmamız oluyor ve kendisi çok farklı yazıyor. Hatta en son yazıyı değiştircem problem değil diyerek whatsaptan mesajı da var .
Tam aksine arkadaşlar biz Yunus bey' in şikayetine tepki göstermiyoruz. Nedeni de şu, "insanlar sürekli herkesin az da olsa şikayeti var sizin neden yok"?Bu konuda çelişkiliyiz, Sorusuna artık cevap vermeyeceğiz çünkü 1 adet oldu.Önemli olan şikayeti olan kişilerin arkasında durmak destek vermektir.Vicdan bunu kabul eder!
Bu yüzden de kendisine teşekkür ederiz.
Ticarette, buna sağlıkta girer %100 müşteri memnuniyeti yoktur olamazda.Bugün en iyi öğrenci her zaman başarı getirmiyor,en iyi araç 15 yıl sonra bir kere bile olsa yolda kalabiliyor. 26 iş gününüzde her gün enerjiniz iyi olmayabiliyor.
En iyi bildiğiniz doktor yanlış ameliyst yapabiliyor.
Son olarak arkadaşlar şunu da bilin isterim ki ;saç ekimi sonrasında 1 _1.5 yıl saçlarınızın deriyle oturma sürecidir bundan öncesinde farkındaysanız birlikte uzamaz bile.Çok müşterilerimiz oldu 6.ay' da çıkmayıp daha sonrasında sonuç aldığımız. Hepimiz sabah kalktığımızda aynaya baktığımızda saçlarımızda seyrek se çim adam gibi görünürüz.
Arkadaşlar, dhı tekniğinde çim adam olayı %0 dır. Biraz görsellere bakın lütfen. Çim adam olayı çok aşşalayıcı olmuş:)
Bu bir süreçtir arkadaşlar 1 yıl geçmeyene kadar o saç zaten doğal durmaz. Resmi yakınlaştırın ve kanallara dikkatli bakın.
Son olarak 2 ay önce bir karar aldım 1 ay içerisinde ekim yapılan kişilere grup açarak birbirini takip etme bir soru var ise bunun cevabını herkesin duymasını sağlıyoruz. Açıkcası diğer firmalarada öneriyorum. TABİKİ EKİM SÜRECİNE GÜVENENLERE!!!
Okuduğunuz ve vaktinizi ayırdınız ufak da olsa katkım olduysa ne mutlu bana arkadaşlar.
Forum çalışanlarında eline emeğine sağlık.
GENEL KOORDİNATÖR
Ufuk Kaya