baştan sona yazdıkların yanlış fehmi bey doktor değil oğlu doktormu bilmiyorum ama büyük ihtimal o da doktor değil siz ailecek ekim yapan bir merkezin içine düşmüşsünüz.teyze ,bana,oğul ,abi kardeş ne varsa hiç biri doktor değil hatta sağlıkçılarmı zan altında bırakmak istemem o yüzden kesin konuşmayalım ama büyük ihtimal sağlıkçıda değiller.nerden biliyorsun dersen ankarada yaşıyorum ve çoğu ekim merkezi ile ilgili bilgim var hatta fehmi armani ile görüşmüşlüğümde var.
doktor olmayan hatta sağlıkçı bile olmayan insanlara saç ektirebilirsiniz fakat bunu burda yanlış yazmak insanları yanlış bilgilendiriyor.
lütfen buna dikkat edelim sizin gibi ekim yaptırdıkları kişileri doktor sanan bir sürü kişi var genelde foruma yazdıkları zaman doğru olmadığını kendileride anlıyorlar.her gördüğünüz beyaz önlüklüyü doktor sanmayın harbi bunlar neden beyaz önlük giyiyorlar ve hastaneler neden buna izin veriyor anlamıyorum gerçekten.
Şöyle söyleyim greft alımı ve kanal açımını yani operasyonun en önemli aşamasını gerçekleştiren Tolga bey doktor ondan eminim. Greft yerleşimini uzman hemşireler gerçekleştiriyor.
Aslında bu şöyle bir durum mesela emphair ekibinde doktor yok yine kendileri ile konuştuğumda uzmanların ekimi gerçekleştirdiğini doktor olmadığını söylemişlerdi.
Üslubunuza dikkat etmenizi rica edeceğim yalnız, sizde emin değilsiniz doktor olup olmadığından yalnız ben emin olduğumu belirttim aksi takdirde yalancılık ile itham edilmiş oluyorum.
Sonuc olarak bu iş evet ciddi bir cerrahi operasyon ama emphair gibi yerlerde de doktorsuz güzel sonuclar alınabiliyor. Herkesin istediği saçlara ulaşması dileğimle.
Cevaplarınız için teşekkür ederim konumu takipte kalmanızı rica ederim.