Gönderen Konu: Ankara Fehmi Arman 5000 Greft  (Okunma sayısı 41090 defa)

Warmengel

• Full Member
Ynt: Ankara Fehmi Arman 5000 Greft
« Yanıtla #16 : 12 Kasım 2019, 19:50:53 »
Teşekkür ederim. Evet açık alan çoktu ama ekip iyi çalıştı sık bir ekim gerçekleşti. Açıkcası birdaha yaptırırmıyım sanmıyorum zor bir süreç. Birde ehil olmayan yerlerde merdiven altı nasıl yaptırıyorlar anlamak mümkün değil doğrusu.

Warmengel

• Full Member
« Yanıtla #17 : 18 Kasım 2019, 17:47:52 »
Arkadaşlar bugün 2. Yıkamamı yaptırıp kabuklardan kurtuldum

Warmengel

• Full Member
« Yanıtla #18 : 20 Kasım 2019, 23:34:31 »
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Süreç gayet iyi gidiyor çok şükür yalnız birşey soracağım. Saçı beslemek için ilaç öneriniz varmı ? Şuan omega 3, daily one vitamin ve 1000 lik solgar biotin kullanıyorum eklemem gereken bir ilaç varmı ? xpecia tablet cinsel hayatı etkiliyormu ??

tolga06

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 21 Kasım 2019, 00:04:52 »
Kullandigin takviyeler guzel. Xpecia 1 kutu gunde 2 adet + 2 kutu gunde 1 adet seklinde toplam 3 kutu kullan. Cinsel hayati etkilemez sac için cok faydalidir.

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 21 Kasım 2019, 01:48:47 »
Arkadaşlar güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Öncelikle neden saç ektirdiğimden bahsetmek istiyorum. Yaşım 26 ve ailede saçı olan yok :) yani saç anlamında şanssız bir genetiğe sahiptim ve erken döküldü. Minoxil vs zamanında kullandım ancak geçici çözümler. Saç protezi ise tamam güzel duruyor ancak kendine bağlıyor maliyetli ve uğraştırıcı bir çözüm.

Kendime uygun gördüğüm çözüm orantılı bir saç ekimi oldu.

Bu yolculukta açıkcası çok araştırmadım yani araştırmadım derken kafamı bulandırmadım. Ankara acıbadem emphair ile görüştüm 3500 kökten fazla alamayız cevabı ve saç çizgimi benim isteklerimi göz ardı ederek yukarıdan almaları işin açıkcası hoşuma gitmedi.

2.olarak Fehmi Arman saç ekim merkezi ile görüştüm. Yakın bir arkadaşımda burda ektirmiş ve memnun kalmıştı. Ortak tanıdık vasıtası ile uğraştığım kuaför bir tanıdık (ki ünlülerin de kuaförlüğünü yapmıştır mesela Hakan Altun :)   ) yine burayı önerdi ve kendide orada ektirmiş zaten sonuçlar gayet başarılı.

Fehmi Arman saç ekim merkezi ile görüşmeye gittim danışma da Elif hanım var güleç yardımsever bir insan yukarıda paylaştığım ilk çizgiyi o çekmişti saç analizi yaptık açık alanımın çok olduğunu ancak donör bölgemin sağlıklı olduğunı 2-3 saçlarımın fazlalığından vs bahsetti görüşme benim açımdan olumlu geçti. Benim için uygun görülen plan 5000-5500 greft 2 seans arka 4 parmak açıklık için mavi su ( solüsyon kullanımı idi)

Kararımı Fehmi armandan yana kullandım. 2 seans bahsettiğim gret hedefi için one by one yöntemi ile ( greftleri köke yerleştirirken cımbız yerine silindir bir aparat var onunla daha sağlıklı ve kayıpsız yerleşiyor daha zahmetli) 7500 Tl ye anlaştık. 500 kapora kalanı karta tek çekim yaptırdım kart taksiylendiriyorı.

Operasyonuma Tolga doktor girdi. Zira bütün tanıdıklarıma da o girmişti. Benim operasyonumda kendisi sağolsun tüm greftlerin alımı ve kanal açımında bizzat çalıştı. İlk gün 2500 greft ikinci günde 2500 greft olmak üzere dengeli bir ekim gerçekleşti. Tepe açıklığına kadar gelindi biraz aşağıyada indi. Ben açıkcası çok memnun kaldım.
Ha unutmadan greftlerin yerleştirilmesini ekipteki hemşire hanımlar yapıyor tecrübeli bir ekip birlikte uyumları mevcut.

Hem ilk seansın ilk gecesi hemde şimdi bulunduğum gece rahat geçti.  Bugün pansuman yapılacak.

Ekimden önce tepe ve ön açıklık fotoları saç yok :)

mavi su sana kim öerdi ekim merkezinmi?

donerden saç alma olayını plastik cerrah yapmalı demişsin ama çok iyi araştırmaya kalktığın zaman fehmi armanda estetik cerrah olup olmadığı muallakta,bir ara bende görüştüm onlarla ne dedikleri belli değil .sana zahmet olursa plastik cerrahın adını soyadını yazabilirmisin .büyük ihtimal bilmiyorum diyeceksin şimdi kime sorsam öyle diyor benim şahsi düşüncem orda plastik cerrah falan çalışmıyor sadece o şekil bilgi veriyorlar üstü kapalı olarak sonra herkes o kişiyi plastik cerrah sanıyor.

Warmengel

• Full Member
« Yanıtla #21 : 21 Kasım 2019, 20:19:45 »
mavi su sana kim öerdi ekim merkezinmi?

donerden saç alma olayını plastik cerrah yapmalı demişsin ama çok iyi araştırmaya kalktığın zaman fehmi armanda estetik cerrah olup olmadığı muallakta,bir ara bende görüştüm onlarla ne dedikleri belli değil .sana zahmet olursa plastik cerrahın adını soyadını yazabilirmisin .büyük ihtimal bilmiyorum diyeceksin şimdi kime sorsam öyle diyor benim şahsi düşüncem orda plastik cerrah falan çalışmıyor sadece o şekil bilgi veriyorlar üstü kapalı olarak sonra herkes o kişiyi plastik cerrah sanıyor.

Şahsi düşünceden ziyade Tolga bey plastik cerrah. Yani yalan beyan vermeyi göze alamazlar diye düşünüyorum. Fehmi Arman kendiside hekim zaten. Tolga bey oğlu onuda bu iş için yetiştirmiş. Tolga beyin özellikle kanal açımında 10 senelik bir tecrübesi mevcut. Zaten yaptıkları işler bunu kanıtlıyor tavsiye ile çalışan bir merkez reklamını vs görmedim. Bakalım inşallah sonucumuz güzel olur, düşünen herkesinde sonucu güzel olur. Şimdilik maşallah herşey iyi gidiyor.

Warmengel

• Full Member
« Yanıtla #22 : 21 Kasım 2019, 20:20:52 »
Kullandigin takviyeler guzel. Xpecia 1 kutu gunde 2 adet + 2 kutu gunde 1 adet seklinde toplam 3 kutu kullan. Cinsel hayati etkilemez sac için cok faydalidir.

Cevabınız için teşekkürler. PRP yi ne zaman yaptırmalıyım sizce ?

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 21 Kasım 2019, 22:02:51 »
Şahsi düşünceden ziyade Tolga bey plastik cerrah. Yani yalan beyan vermeyi göze alamazlar diye düşünüyorum. Fehmi Arman kendiside hekim zaten. Tolga bey oğlu onuda bu iş için yetiştirmiş. Tolga beyin özellikle kanal açımında 10 senelik bir tecrübesi mevcut. Zaten yaptıkları işler bunu kanıtlıyor tavsiye ile çalışan bir merkez reklamını vs görmedim. Bakalım inşallah sonucumuz güzel olur, düşünen herkesinde sonucu güzel olur. Şimdilik maşallah herşey iyi gidiyor.

baştan sona yazdıkların yanlış fehmi bey doktor değil oğlu doktormu bilmiyorum ama büyük ihtimal o da doktor değil siz ailecek ekim yapan bir merkezin içine düşmüşsünüz.teyze ,bana,oğul ,abi kardeş ne varsa hiç biri doktor değil hatta sağlıkçılarmı zan altında bırakmak istemem o yüzden kesin konuşmayalım ama büyük ihtimal sağlıkçıda değiller.nerden biliyorsun dersen ankarada yaşıyorum ve çoğu ekim merkezi ile ilgili bilgim var hatta fehmi armani ile görüşmüşlüğümde var.

doktor olmayan hatta sağlıkçı bile olmayan insanlara saç ektirebilirsiniz fakat bunu burda yanlış yazmak insanları yanlış bilgilendiriyor.

lütfen buna dikkat edelim sizin gibi ekim yaptırdıkları kişileri doktor sanan bir sürü kişi var genelde foruma yazdıkları zaman doğru olmadığını kendileride anlıyorlar.her gördüğünüz beyaz önlüklüyü doktor sanmayın harbi bunlar neden beyaz önlük giyiyorlar ve hastaneler neden buna izin veriyor anlamıyorum gerçekten.

tolga06

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 21 Kasım 2019, 22:18:23 »
Evet doktor degiller ve herhangi bir saglik yuksekokulu falan da okumadilar. Ama bildigim kadariyla fehmi armaninin 4 ekibi var. Ekiplerinde saglik personelleri mevcut. Ekimden once doktor olup olmadiklarini sorman lazimdi. Arkadas hatali bilgi konusunda hakli.

Diger taraftan moralini bozma fehminin guzel ekim sonuclari mevcut. Artik bundan sonra ilaclarini duzenli kullanmaya bak.prp yaptir. Kac kez yaptırman gerektigini bilmiyorum prp nin gerekliligine dair bir calisma yok. Merkezine gore degisiyor. Kimi merkez 1 prp yapiyor, kimi 2, kimi ayda 1. Merkezine sorarsin.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 21 Kasım 2019, 23:04:37 »
Plastik cerrah 16 saat mesai harcayacak ödeme yaptığın 7000  liradan masrafları düştükten sonra kalan 3000 lirayı hakediş yazarak mutlu olacak.. yani saati 150 liraya operasyona girecek. Tanımam etmem ama bir berberin saç traşına 50 lira aldığını ve ortalama 20 dakikada bu parayı kazandığını düşünürsek Tolga beyin plastik cerrah olmadığı konusunda iddiaya  girebilirim.

Açıklık çok imiş, ama donör fena degil umarım emeklerinin karşılığını alır süreci mutlu sonlandırırsın..

One by one tekniğinde bahsettiğin silindirik ekme aparatını anlatabilirmisin? Normal pensler ile ekip sonrasında silindirik aparatla üzerinden geçiyor olmasınlar? Onunla geeftleri nasıl yerleştiriyorlar ki?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 21 Kasım 2019, 23:10:21 »

Yalan beyan var ortada Fehmi armani sağlıkcı bile değil oğlu tolganın plastik cerrah olduğuna eminmisin sen??
Global Moderator

Warmengel

• Full Member
« Yanıtla #27 : 22 Kasım 2019, 00:17:02 »
baştan sona yazdıkların yanlış fehmi bey doktor değil oğlu doktormu bilmiyorum ama büyük ihtimal o da doktor değil siz ailecek ekim yapan bir merkezin içine düşmüşsünüz.teyze ,bana,oğul ,abi kardeş ne varsa hiç biri doktor değil hatta sağlıkçılarmı zan altında bırakmak istemem o yüzden kesin konuşmayalım ama büyük ihtimal sağlıkçıda değiller.nerden biliyorsun dersen ankarada yaşıyorum ve çoğu ekim merkezi ile ilgili bilgim var hatta fehmi armani ile görüşmüşlüğümde var.

doktor olmayan hatta sağlıkçı bile olmayan insanlara saç ektirebilirsiniz fakat bunu burda yanlış yazmak insanları yanlış bilgilendiriyor.

lütfen buna dikkat edelim sizin gibi ekim yaptırdıkları kişileri doktor sanan bir sürü kişi var genelde foruma yazdıkları zaman doğru olmadığını kendileride anlıyorlar.her gördüğünüz beyaz önlüklüyü doktor sanmayın harbi bunlar neden beyaz önlük giyiyorlar ve hastaneler neden buna izin veriyor anlamıyorum gerçekten.

Şöyle söyleyim greft alımı ve kanal açımını yani operasyonun en önemli aşamasını gerçekleştiren Tolga bey doktor ondan eminim. Greft yerleşimini uzman hemşireler gerçekleştiriyor.

Aslında bu şöyle bir durum mesela emphair ekibinde doktor yok yine kendileri ile konuştuğumda uzmanların ekimi gerçekleştirdiğini doktor olmadığını söylemişlerdi.

Üslubunuza dikkat etmenizi rica edeceğim yalnız, sizde emin değilsiniz doktor olup olmadığından yalnız ben emin olduğumu belirttim aksi takdirde yalancılık ile itham edilmiş oluyorum.

Sonuc olarak bu iş evet ciddi bir cerrahi operasyon ama emphair gibi yerlerde de doktorsuz güzel sonuclar alınabiliyor. Herkesin istediği saçlara ulaşması dileğimle.
Cevaplarınız için teşekkür ederim konumu takipte kalmanızı rica ederim.

Warmengel

• Full Member
« Yanıtla #28 : 22 Kasım 2019, 00:25:55 »
Arkadaşlar bazı şeyleri düzeltme ihtiyacı duydum genel bir yorum yazayım. Buraya üye olma amacım (yazdıklarımdan da anlamışsınızdır) sadece sac ekim maceramı paylaşmak, sizden destek rica etmek ve düşünenlere de yardımcı olmak herhangi bir ticari kaygı kesinlikle gütmüyorum.

Fehmi beyin hekim olup olmadığını kendisinden duymadım bana başka ektiren bir arkadaş söylemişti ( sonuc baya başarılı idi) yanlış ise -ki siz eminseniz benden daha tecrübeli olduğunuz için sizinki doğrudur düzeltmek isterim.

Tolga beyin doktor olduğunu özellikle sordum ve bu yönde cevap aldım kendilerinden.

Bu mecrada olupta Fehmi Arman da ektiren sadece ben değilim başarılı ekimleri mevcut ( tabiki koşullara göre başarısızlıklarda olur).

Sürecime destek rica edeceğim sürçi lisan ettiysem lütfen affola bende sizler gibi ektirip sonucun en iyi olmasını isteyen abiniz/kardeşinizim.

Yorum yazan destek veren herkese teşekkür ederim.

Warmengel

• Full Member
« Yanıtla #29 : 22 Kasım 2019, 00:28:40 »
Sürecim ile alakalı genel bir yorum yazmak gerekirse, 7-8 Kasımda 2500/2500 greft olarak ekim gerçekleşti 3 gün sonra ilk yıkama ve 10.gün kabuk dökümü gerçekleti. 12.gün yani dün kendim yıkadım saçlarımı. Bu süreçte ağrı sızı herhangi bir komplikasyon sıkıntı olmadı donör alanda maşallah sanki ekim olmamış gibi toparladı diyebilirim şimdiden.

Şok dökülme ne zaman gerçekleşir ?

Facebook Twitter Instagram