Gönderen Konu: Ankara Fehmi Arman 5000 Greft  (Okunma sayısı 41079 defa)

Warmengel

• Full Member
Ankara Fehmi Arman 5000 Greft
« : 08 Kasım 2019, 17:22:31 »
Arkadaşlar herkese merhaba . Bugün ekimimi tamamladım . Ankara Fehmi Arman Saç ekim merkezinde 2 seans 5000 greft olarak ekimim gerçekleşti. Sorusu olan ve süreci takip etmek isteyen varsa yardım edebilirim.

ahmetrts

• Hero Member
Ynt: Ankara Fehmi Arman 5000 Greft
« Yanıtla #1 : 08 Kasım 2019, 18:08:45 »
Hayırlı olsun daha net resımler paylaşırsanız ektirmeyi düşünen arkadaşlar için referans olabilirsiniz geçmiş olsun

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 08 Kasım 2019, 20:17:56 »
hayırlı olsun alan çok geniş umarım tatmın edıcı bır sonuç olur
Global Moderator

byflamingo

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 08 Kasım 2019, 22:27:31 »
ekiminizi kim yaptı ve ne kadar ödediniz?
hayırlı olsun bu arada.

Warmengel

• Full Member
« Yanıtla #4 : 09 Kasım 2019, 07:26:56 »
Arkadaşlar güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Öncelikle neden saç ektirdiğimden bahsetmek istiyorum. Yaşım 26 ve ailede saçı olan yok :) yani saç anlamında şanssız bir genetiğe sahiptim ve erken döküldü. Minoxil vs zamanında kullandım ancak geçici çözümler. Saç protezi ise tamam güzel duruyor ancak kendine bağlıyor maliyetli ve uğraştırıcı bir çözüm.

Kendime uygun gördüğüm çözüm orantılı bir saç ekimi oldu.

Bu yolculukta açıkcası çok araştırmadım yani araştırmadım derken kafamı bulandırmadım. Ankara acıbadem emphair ile görüştüm 3500 kökten fazla alamayız cevabı ve saç çizgimi benim isteklerimi göz ardı ederek yukarıdan almaları işin açıkcası hoşuma gitmedi.

2.olarak Fehmi Arman saç ekim merkezi ile görüştüm. Yakın bir arkadaşımda burda ektirmiş ve memnun kalmıştı. Ortak tanıdık vasıtası ile uğraştığım kuaför bir tanıdık (ki ünlülerin de kuaförlüğünü yapmıştır mesela Hakan Altun :)   ) yine burayı önerdi ve kendide orada ektirmiş zaten sonuçlar gayet başarılı.

Fehmi Arman saç ekim merkezi ile görüşmeye gittim danışma da Elif hanım var güleç yardımsever bir insan yukarıda paylaştığım ilk çizgiyi o çekmişti saç analizi yaptık açık alanımın çok olduğunu ancak donör bölgemin sağlıklı olduğunı 2-3 saçlarımın fazlalığından vs bahsetti görüşme benim açımdan olumlu geçti. Benim için uygun görülen plan 5000-5500 greft 2 seans arka 4 parmak açıklık için mavi su ( solüsyon kullanımı idi)

Kararımı Fehmi armandan yana kullandım. 2 seans bahsettiğim gret hedefi için one by one yöntemi ile ( greftleri köke yerleştirirken cımbız yerine silindir bir aparat var onunla daha sağlıklı ve kayıpsız yerleşiyor daha zahmetli) 7500 Tl ye anlaştık. 500 kapora kalanı karta tek çekim yaptırdım kart taksiylendiriyorı.

Operasyonuma Tolga doktor girdi. Zira bütün tanıdıklarıma da o girmişti. Benim operasyonumda kendisi sağolsun tüm greftlerin alımı ve kanal açımında bizzat çalıştı. İlk gün 2500 greft ikinci günde 2500 greft olmak üzere dengeli bir ekim gerçekleşti. Tepe açıklığına kadar gelindi biraz aşağıyada indi. Ben açıkcası çok memnun kaldım.
Ha unutmadan greftlerin yerleştirilmesini ekipteki hemşire hanımlar yapıyor tecrübeli bir ekip birlikte uyumları mevcut.

Hem ilk seansın ilk gecesi hemde şimdi bulunduğum gece rahat geçti.  Bugün pansuman yapılacak.

Ekimden önce tepe ve ön açıklık fotoları saç yok :)

Warmengel

• Full Member
« Yanıtla #5 : 09 Kasım 2019, 07:44:06 »
Yazı uzun olmuş bir şey düzelteyim. One by one yönteminde greftleri köke yerleştirirken yazmışım kanala olacaktı.

Birde tabi şimdi ektirdik gelişimi inşallah düzenli olarak paylaşacağım burada siz tecrübe sahibi kardeşlerim/ abilerimdende yorum rica ederim. Nelere dikkat etmem gerekir vs.

Ben muay thai sporu ile uğraşıyorum 2 ay yapamayacağım sanırım ona üzülüyorum açıkcası.

Birde kısmet olursa ağustosa düğünüm olacak açıkcası ekim sebeplerimden biride düğüne saçlı çıkmaktı inşallah toparlar.

Warmengel

• Full Member
« Yanıtla #6 : 09 Kasım 2019, 07:57:31 »
Arkadaşlar bir ekleme daha yapayım 2500 greftin ekimi ilk gün 8 saat ikinci gün 7 saat sürdü. Benim hemen yan ameliyathanede normal fue ile olan arkadaş ilk gün 1 saat erken bitmişti. Ayrıca 2 seanstada PRP yapıldı bana. Neden ikinci gün 1 saat erken bitti dediğimde ön için daha çok uğraşıyorlarmış arka ve tepe bir nebze daha kolaymış

Warmengel

• Full Member
« Yanıtla #7 : 09 Kasım 2019, 08:03:13 »
Ha bu arada unutmadan operasyon özel hastanede steril ameliyathane de yapılıyor. Tuvalet ihtiyacınızı giderebilirsiniz ve öğlen yemek geliyor. Operasyon yaklaşık 9.30 da başlıyor 1.30 a kadar greft alımı ( bende böyleydi mesela ilk gün operasyon başladı Tolga bey bir süre uygun iğneyi denedi 2-3 lü saçlarıda toplayabilen. Bence greft alımınıda bu sebeplerden dolayı plastik cerrah yapmalı) kanal açımı yaklaşık 1 saat ve ekim işlemi 2 hemşire 4 saat sürüyor.

ahmetrts

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 09 Kasım 2019, 09:20:33 »
Tekrar hayırlı olsun umarım istedıgın saclara kavuşursun ilk on gun biyrre çarpmamaya özen goster 5 6 gun fazla dolasma ödem yüzüne kaymasın tatılın keyfını cıkart:)

Warmengel

• Full Member
« Yanıtla #9 : 09 Kasım 2019, 09:22:32 »
Çok teşekkür ederim ahmet bey umarım görüntüsünden memnun olmayan herkes istediği görüntüye kavuşur.

Warmengel

• Full Member
« Yanıtla #10 : 10 Kasım 2019, 09:06:44 »
Arkadaşlar kafamda biraz yağlanma var herhangi bir sıkıntı olurmu ? Zaten daha önceden yağlı bir saç derisine sahiptim ekimin 2. günü biliyorum çok erken ama deri yağlanıyor.

JaCKiE_BrOwN

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 10 Kasım 2019, 10:05:03 »
Arkadaşlar kafamda biraz yağlanma var herhangi bir sıkıntı olurmu ? Zaten daha önceden yağlı bir saç derisine sahiptim ekimin 2. günü biliyorum çok erken ama deri yağlanıyor.

sanırım enjekte edilen sıvıyı vücut atıyor ama bana pek mantıklı bir açıklama olarak gelmiyor nedense. Sanki dht saldırısı gibi bir şey. İyi araştırmak lazım.

Warmengel

• Full Member
« Yanıtla #12 : 10 Kasım 2019, 10:31:31 »
sanırım enjekte edilen sıvıyı vücut atıyor ama bana pek mantıklı bir açıklama olarak gelmiyor nedense. Sanki dht saldırısı gibi bir şey. İyi araştırmak lazım.

Yani daha önceden yağlı bir saç derisine sahiptim sabah duş alsam akşam yağlanırdı, klinikle konuştum normal endişe etmeyin dediler ama beklicez ilk yıkamayı zaten yapacak bişey yok. Teşekkürler cevabınız için

Warmengel

• Full Member
« Yanıtla #13 : 10 Kasım 2019, 11:28:37 »
Arkadaşlar birde ekimden sonra normal hayatta kullanmak için sls ve paraben içermeyen kepek önleyici şampuan önerebilit misiniz ? Teşekkür ederim

Warmengel

• Full Member
« Yanıtla #14 : 12 Kasım 2019, 12:16:29 »
Arkadaşlar 4. Gün ilk yıkama yapıldı bandajlar çıkarıldı tekrar bandajlanmaya lüzum görülmedi.

Facebook Twitter Instagram