Gönderen Konu: Ankara Fehmi Arman 5000 Greft  (Okunma sayısı 41078 defa)

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ankara Fehmi Arman 5000 Greft
« Yanıtla #30 : 22 Kasım 2019, 00:45:59 »
Şöyle söyleyim greft alımı ve kanal açımını yani operasyonun en önemli aşamasını gerçekleştiren Tolga bey doktor ondan eminim. Greft yerleşimini uzman hemşireler gerçekleştiriyor.

Aslında bu şöyle bir durum mesela emphair ekibinde doktor yok yine kendileri ile konuştuğumda uzmanların ekimi gerçekleştirdiğini doktor olmadığını söylemişlerdi.

Üslubunuza dikkat etmenizi rica edeceğim yalnız, sizde emin değilsiniz doktor olup olmadığından yalnız ben emin olduğumu belirttim aksi takdirde yalancılık ile itham edilmiş oluyorum.

Sonuc olarak bu iş evet ciddi bir cerrahi operasyon ama emphair gibi yerlerde de doktorsuz güzel sonuclar alınabiliyor. Herkesin istediği saçlara ulaşması dileğimle.
Cevaplarınız için teşekkür ederim konumu takipte kalmanızı rica ederim.

ben gayet üslubuma dikkat ederek yazıyorum sadece burda doğruları yazmak için uyarmak ihtiyacı duydum.aslında çokta umurumda değil fakat senin gibi her ekim yaptırdığı kişiyi doktor sanan o kadar çok kişi varki dayanamadım bu sefer uyarma istedim.
Tolga bey fehmi armanın oğlu ve doktor diyorsunuz madem öyle googlede neden böyle bir doktor yok googlede her doktorun kaydı var çıkmaması imkansız.diyelimki doktor doğru ise fehmi armanın oğlu olamaz .demekki siz kulaktan dolma bilgilerle ekim yaptırmışsınız.bir yerde ekim yaptırdığınız kişilerle ilgili bilgi eksikliğiniz var hatta bu durum farklı muhabbetlere konu olabilir kaldıki bunu bile yapmıyoruö sadece amacım birilerinin sizin vesilenizle yanlış bilgilenmemiş olması.
bu konuyuda bu kadar uzatmaya gerek yok ekiminizi yapan tolga beyin soyadını bence bilmiyordunuz ki bu çok büyük bir sıkıntı sizin açınızdan.biliyorsanız buraya yazın bilmiyorsanız öğrenip yazın hatta başlığada onun ismini yazınız madem öyle fehmi armani ne alaka .bizde o zaman hem doğru bilgileniriz hemde tolga bey doktormu değilmi öğrenmiş oluruz.

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 22 Kasım 2019, 01:06:06 »
Bu arkadaş fehmi armanın forumdaki ajanıdır.

Bu arkadaş fehmi armanın forumdaki ajanıdır.

sanmıyorum kardeşim mesajını düzelt .ben bu fehmi armanla ilgili her şeyi biliyorumda konu sahibine kibarlık olsun diye yazmayayım demiştim ama iddialarında ısrarcı bak tolga bey belki gerçekten doktordur ona lafım yok

ama şunuda açıklıkla söyleyim artık fehmi armani gibi insanlar bu sektörün yüzkarası ve bunlar yüzünden insanlar kime gidiyor kime saç ektiriyor farkında bile değil.
bu adam sanayide çalışan birisi ve yıllardır yalanla dolanla insanları kandırarak ekim yaptırdığı kişilerin isimlerini hastalarından saklıyor .
çünkü saklamasa insanlar ekim kim yapıyorsa ona gidecek bu yüzden forumlarda paylaşım olmasını istemez bu adam yalanları ortaya çıkmasın diye ,o yüzden bu konu sahibi onun adamı olamaz merak etme.aslında bu gibileri cimere şikayet etmek lazım kendini doktor olarak tanıtarak sahtekarlık yapmaktan .

Warmengel

• Full Member
« Yanıtla #32 : 22 Kasım 2019, 08:45:02 »
ben gayet üslubuma dikkat ederek yazıyorum sadece burda doğruları yazmak için uyarmak ihtiyacı duydum.aslında çokta umurumda değil fakat senin gibi her ekim yaptırdığı kişiyi doktor sanan o kadar çok kişi varki dayanamadım bu sefer uyarma istedim.
Tolga bey fehmi armanın oğlu ve doktor diyorsunuz madem öyle googlede neden böyle bir doktor yok googlede her doktorun kaydı var çıkmaması imkansız.diyelimki doktor doğru ise fehmi armanın oğlu olamaz .demekki siz kulaktan dolma bilgilerle ekim yaptırmışsınız.bir yerde ekim yaptırdığınız kişilerle ilgili bilgi eksikliğiniz var hatta bu durum farklı muhabbetlere konu olabilir kaldıki bunu bile yapmıyoruö sadece amacım birilerinin sizin vesilenizle yanlış bilgilenmemiş olması.
bu konuyuda bu kadar uzatmaya gerek yok ekiminizi yapan tolga beyin soyadını bence bilmiyordunuz ki bu çok büyük bir sıkıntı sizin açınızdan.biliyorsanız buraya yazın bilmiyorsanız öğrenip yazın hatta başlığada onun ismini yazınız madem öyle fehmi armani ne alaka .bizde o zaman hem doğru bilgileniriz hemde tolga bey doktormu değilmi öğrenmiş oluruz.

Sayın hocam rica ediyorum lütfen ilgili ekim merkezini arayıp bilgi alır mısınız madem sözüme itimat edilmedi aslında sizin ve forumdaşlarım açısından doğruya ulaşmak çok kolay.

Benim aramam mantıklı olmaz çünkü işlemi yaptırdım memnun kaldım bekleme sürecindeyim. En nihayetinde özel hastane içinde steril ameliyathanede deneyimli bir ekip FUE operasyonunu gerçekleştirdi.

Dediğim gibi inşallah herkes istediği saçlara kavuşur. Daha fazla polemiğe girmek konuyu amacından saptıracak. Ben Allah kısmet ederse gelişimimi düzenli olarak paylaşacağım aşağıdaki fotolar 14.gün olan bugünden.

papito

• Sr. Member
« Yanıtla #33 : 22 Kasım 2019, 12:09:35 »
Arkadaşlar bugün 2. Yıkamamı yaptırıp kabuklardan kurtuldum

Anlamadim hocam 2ci yikamada kabuklar nasil olusup kurudu da doktun.

Warmengel

• Full Member
« Yanıtla #34 : 22 Kasım 2019, 13:08:34 »
Anlamadim hocam 2ci yikamada kabuklar nasil olusup kurudu da doktun.

Ektirdim, 4.gün yüzeysel ilk yıkaması oldu merkezde, 11.gün ikinci yıkama ve bu yıkama biraz daha kapsamlıydı kuruyan kabukları temizlediler

duman134

• Sr. Member
« Yanıtla #35 : 22 Kasım 2019, 13:40:39 »
hayırlı olsun kardeşim arzu ettiğin sonuca kavuşmanı dilerim

Warmengel

• Full Member
« Yanıtla #36 : 22 Kasım 2019, 16:28:53 »
hayırlı olsun kardeşim arzu ettiğin sonuca kavuşmanı dilerim

Çok teşekkür ederim inşallah isteyen yaptıran herkes istediği sonuca kavuşur takipte kalınız

Warmengel

• Full Member
« Yanıtla #37 : 26 Kasım 2019, 23:10:07 »
Arkadaşlar herkese merhaba bugün 18.gün şok dökülme yok ancak duşta 1-2 tel geliyor yalnız şöyle bir sorun var kepek oldu saçta .Bu ciddi bir sorun oluşturur mu ? Donör bölgede kepek yok sadece ekim bölgesinde. Şampuan önerir misiniz ? Şuan cosmedin günlük şampuanını kullanıyorum ekim merkezi önermişti

Warmengel

• Full Member
« Yanıtla #38 : 26 Kasım 2019, 23:12:04 »
Arkadaşlar yıkama esnasında halen narin davranıyorum acaba ondan olabilir mi kepek ?biraz daha rahat olup hafif masajımsı mı uygulasam şampuanı ???

Kerimm34

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 26 Kasım 2019, 23:16:17 »
kepek dediğin halen kalan kabuklar olmasın bence kepek değildir sonuçta yaralı bir bölgeden kepek çıkması mantıksız geldi bana işin gerçeği  :)

heprotar

• Sr. Member
« Yanıtla #40 : 26 Kasım 2019, 23:18:50 »
Konazol şampuan haftada bir kullan diyeceğim ama ekim olduğu için herhangi bir yanetkisi olurmu bilemiyorum .

Warmengel

• Full Member
« Yanıtla #41 : 26 Kasım 2019, 23:23:17 »
Arkadaşlar cevaplarınız için öncelikle teşekkür ederim.

@Kerimm34 hocam pulları 2.yıkamanın yapıldığı 10.gün tamamen temizlediler. Yoktu kepek niye çıktı anlamadım.

@heprotar hocam yine cosmedin kepeğe karşı etkili şampuanını hemen sipariş verdim bakalım ne olacak. Yarın ekim merkezi ile görüşeceğim herhangi başka bir şampuana geçebilir miyim diye. Bende bide head and shouldersin clinical strenght var o kesin çözer kepeğide ekim saçlarına zarar vermesin ??

tudors

• Full Member
« Yanıtla #42 : 27 Kasım 2019, 01:58:56 »
head and shouldersin clinical strenght kepek için oldukça etkili aslında ve bence kullansanız ekime zarar vermez ama genede biraz bekleyin üç haftayı doldurunca kullanın.

Warmengel

• Full Member
« Yanıtla #43 : 27 Kasım 2019, 21:27:08 »
Arkadaşlar bu akşamki yıkamada kliniğim önerdiği gibi parmak uçlarımla masaj yaparak yıkadım ve %95 e kadar önledim kepeği. Başına gelecek olursa bilgi maksatlı yazıyorum. Şampuan, Cosmed her saç tipine uygun günlük şampuan diye geçiyor. Ayrıca Cosmedin Kepeğe karşı etkili şampuanını da dediğim gibi sipariş verdim

Warmengel

• Full Member
« Yanıtla #44 : 01 Aralık 2019, 23:43:08 »
Arkadaşlar 23.günden herkese selamlar şok dökülme inceden başladı duşta elime az az saçlar gelmekte.

Facebook Twitter Instagram