Arkadaşlar güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Öncelikle neden saç ektirdiğimden bahsetmek istiyorum. Yaşım 26 ve ailede saçı olan yok
yani saç anlamında şanssız bir genetiğe sahiptim ve erken döküldü. Minoxil vs zamanında kullandım ancak geçici çözümler. Saç protezi ise tamam güzel duruyor ancak kendine bağlıyor maliyetli ve uğraştırıcı bir çözüm.
Kendime uygun gördüğüm çözüm orantılı bir saç ekimi oldu.
Bu yolculukta açıkcası çok araştırmadım yani araştırmadım derken kafamı bulandırmadım. Ankara acıbadem emphair ile görüştüm 3500 kökten fazla alamayız cevabı ve saç çizgimi benim isteklerimi göz ardı ederek yukarıdan almaları işin açıkcası hoşuma gitmedi.
2.olarak Fehmi Arman saç ekim merkezi ile görüştüm. Yakın bir arkadaşımda burda ektirmiş ve memnun kalmıştı. Ortak tanıdık vasıtası ile uğraştığım kuaför bir tanıdık (ki ünlülerin de kuaförlüğünü yapmıştır mesela Hakan Altun
) yine burayı önerdi ve kendide orada ektirmiş zaten sonuçlar gayet başarılı.
Fehmi Arman saç ekim merkezi ile görüşmeye gittim danışma da Elif hanım var güleç yardımsever bir insan yukarıda paylaştığım ilk çizgiyi o çekmişti saç analizi yaptık açık alanımın çok olduğunu ancak donör bölgemin sağlıklı olduğunı 2-3 saçlarımın fazlalığından vs bahsetti görüşme benim açımdan olumlu geçti. Benim için uygun görülen plan 5000-5500 greft 2 seans arka 4 parmak açıklık için mavi su ( solüsyon kullanımı idi)
Kararımı Fehmi armandan yana kullandım. 2 seans bahsettiğim gret hedefi için one by one yöntemi ile ( greftleri köke yerleştirirken cımbız yerine silindir bir aparat var onunla daha sağlıklı ve kayıpsız yerleşiyor daha zahmetli) 7500 Tl ye anlaştık. 500 kapora kalanı karta tek çekim yaptırdım kart taksiylendiriyorı.
Operasyonuma Tolga doktor girdi. Zira bütün tanıdıklarıma da o girmişti. Benim operasyonumda kendisi sağolsun tüm greftlerin alımı ve kanal açımında bizzat çalıştı. İlk gün 2500 greft ikinci günde 2500 greft olmak üzere dengeli bir ekim gerçekleşti. Tepe açıklığına kadar gelindi biraz aşağıyada indi. Ben açıkcası çok memnun kaldım.
Ha unutmadan greftlerin yerleştirilmesini ekipteki hemşire hanımlar yapıyor tecrübeli bir ekip birlikte uyumları mevcut.
Hem ilk seansın ilk gecesi hemde şimdi bulunduğum gece rahat geçti. Bugün pansuman yapılacak.
Ekimden önce tepe ve ön açıklık fotoları saç yok