Merhaba arkadaşlar . Ben de saç ekim sürecimi sizinle paylaşmak istiyorum. 31.10.2019 tarihinde saç ekimim gerçekleştirildi. Saç ektirmeye karar verip aksiyona geçirmem bir hafta içerisinde gerçekleşti. Daha önce de aklımdan birkaç defa geçmişti ancak yurt dışında çalıştığım için türkiye de pek duramıyordum. Neyse bir fırsatını bulup gerçekleştirdim . Arenamedi tercih etmemin sebebi de evime yakın olması ve bir arkadaşımın tavsiyesiydi. Saç ekimi konusunda henüz iyi veya kötü demek için biraz erken olduğunu düşünüyorum ancak bu süreçte canımı sıkan , etik olmayan birkaç şey ile karışılaştım.
Öncelikle ben direk arenamedin akasya avm 'de bulunan ofisine gittim orada bir görüşme gerçekleştirdim. Görüşme öncesinde ben orada ektirmeye kara vermiştim zaten . Görüştüğüm Serpil hanım bana 8000 TL paket fiyatı olduğunu söyledi . Benim direk ofise gitmemden ve kararımı vermiş olduğumu anlamasından dolayı sanırım amiyane tabirle nasıl olsa ben bunu kafaya alırım diye düşünerek 8000 TL dedi diye düşünüyorum. Çünkü daha sonra telefonda serkan beyin asistanı mert beyle görüştüğümde bana paket fiyatının 6500 TL olduğunu söyledi. Gerçi ben zaten kararımı verdiğim için 10000 TL bile olsa yaptırırdım ama serpil hanımın yaptığı hoş değildi.
İlk on günlük fotoğraflarımı da paylaşıyorum. Saygı çerçevesi içerisinde görüş, öneri ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim.