Selamlar Arkadaşlar,
Bu itibari ile 11 ay bitti. Süreç bitti diyebiliriz. Çıkışlar, saçın hacimlenmesi vs vs tamamlandı diyebiliriz.
Genel olarak sürecin geldiği iyi kötü noktalardan bahsedeceğim size..
Öncelikle dökülme diye bahsettiğim bay azaltı. Merkez de budurmu normal karşılaşmıştı, Dökülmeyi azaltsın diye bir de PRP yaptırdım.
Genel oalrak saç ekiminden orta derece memnunum. Beklentimi tamamen karşılamadı diyebilirim.Beklentim; ön ve orta kısımda hacimli bir çıkış ,tepe kısmında hafif de olsa bir miktar çıkış.. Yani, Tepe için ileride bir ekim daha gerek olacağını biliyordum en başta..
Saçlarım ön profileden tam istediğim gibi.. Doğal bir şekilde.. eklediğim fotolarda sizin de buna katılacağınızı düşünüyorum. Çevremdekiler, sosyal medyadaki fotolarıma "saçlar bir harika" diye yorum yazıyorlar
Bunun yanı sıra, herşey bu deninli kusursuz değil. Biraz da sonucun olumsuz yanından bahsedeli.
Sağ tarafımda sol tarafa göre daha az saç çıktı. Gün içinde, herkeste oladuğu gibisaç derisi çok az nemlenince saçlar birbirine yapışıyor ve benim sağ tarafım açık kalıyor. İş arkadaşlarım/Çevrem sağ tarafına ekilmedi mi diye soruyor bazen.. yani fark ediliyor. Saçlarımı yıkadıktan sonra nispeten sağ tarafı kapatabiliyorum ama bir süre sonra ilüzyon bitiyor. Sırf bu durumu alt etmek için her sabah saçlarımı yıkayıpta çıkıyorum..ama önümüz kış artık pek yapamam.
Bahsettiğim bu durumu resimlerden görebilirsiniz. Onun haricinde ense de vb. bir sıkıntı yok
Sağ tarafın açık olması mecburi oalrak beni 2. ekime itiyor. Tepeler neyse diyebilirdim ama açıklık sıkıntı.
Saç ekiminin sonucu size bu şekilde özetleyebilirim.
Not; Biotion dışında herhangi birşey kullanmadım, sigara içmiyorum.
Yorum ve önerilerinizi alayım arkadaşlar.