Merhaba arkadaslar..
Yaklasik 1.5 yildir forumu takip ediyorum.Sac ekimi dusunenlerin kesinlikle takip etmesi gereken bir forum..Bilgi amaçlı, herkese faydasi olmasi adina ekim surecimi forumda paylasacagim..Nitekim ben de bu forumdan cok faydalandim..
Lutfiye Hanim ekim süreci öncesi cok yardimci oldu.. Gecmis ornekleri gosterdi ve iletisime gecmek istediklerim ile baglanti kurmami sagladi..
Forumdaki ornekler, ekilmesi gereken alandaki aciklık, ve Sibel hanımın ekim yaptıgı kisilerden gelen olumlu bildirimlerle ekim yaptırmaya karar verdim.
Sabah 07.30da ekim süreci basladı..aksam saat 20.00 civarı bitti.. Kök alım esnasında başın pozisyonu ve greft ekleme esnasında da belin pozisyonu ciddi zorluyor insanı..😓😁Ekim sonunda 3300 kanala 4015 greft ekildi. Ekim öncesi ve sonrası fotoları paylaşıyorum.Resimlerin kenarında ekimin kacıncı gununde oldugunu görebilirsiniz..Mumkun oldugunca en ısıklı görselleri cekmeye calıstım.Ozetleyecek olursam;
•İlk yıkama 6.gun yapıldı.Yani bugun..
•Cipro 500 ve tetradox 100 olmak üzere 2 antibiotik kullanıyorum, birde coaspirin..
• Finas kullanmıyorum.
• Agrı sadece ilk gece yaşadım diyebilirim, ağrı kesici ile idare ettim ama şuan bir sorun yok bu konuda..
Suan Kabuk dökme sürecinin tamamlanmasını bekliyorum. 13.-14.gune kadar devam edecek dedi Lutfiye hanım..Sizlerinde değerli yorumları bekliyorum..