Gönderen Konu: FINASTERIDE VS. Minoxidil  (Okunma sayısı 9035 defa)

_Ghost_

• Yeni üye
  • *
Ynt: FINASTERIDE VS. Minoxidil
« Yanıtla #15 : 30 Kasım 2019, 23:44:20 »
İçinde ne olduğunu bilmediğiniz şeyi hadi kullandınız, doğal seçilim derim de insanlara bunu tavsiye etmek nedir?

Ve kerimov gibi arkadaşlarda, senin gibi okuduğunu anlamayanların yaptığı yorum üzerine yorum yapıyor ( ben sanki mavi su kullanın demişim gibi:) ) ki bu daha da komik bir durum ortaya çıkarıyor. Malum sürü psikolojisi..

kerimov

• Sr. Member
« Yanıtla #16 : 30 Kasım 2019, 23:50:35 »
Ve kerimov gibi arkadaşlarda, senin gibi okuduğunu anlamayanların yaptığı yorum üzerine yorum yapıyor ( ben sanki mavi su kullanın demişim gibi:) ) ki bu daha da komik bir durum ortaya çıkarıyor. Malum sürü psikolojisi..

Adam cidden mavi su falan övmemiş, geçenki bingöllü troll hortladı sandım kusura bakma @Ghost

_Ghost_

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 30 Kasım 2019, 23:56:58 »
Sorun değil. Keşke herkes senin gibi yanlış birşey dediğinde, yanlış anladığında kusura bakma diyebilse. Çünkü bu bir olgunluktur. Asla thinkingme için demiyorum. Genel olarak söylüyorum yanlış anlaşılmasın yine:)

sirocco

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 01 Aralık 2019, 00:06:38 »
Adam cidden mavi su falan övmemiş, geçenki bingöllü troll hortladı sandım kusura bakma @Ghost

Cidden tebrik ettim senin gibi yanlış anladığında kusura bakma diyebilen az kişi var :) Neyse konumuza dönersek, saç çıksın diye bir hormonu baskılamak yani vücudun hormon dengesini bozmak yanlış bir şey. Minoxidil içinde söyleyebileceğim şey minoxu bıraktığında, minox a başladığın günden de geriye gidiyorsun

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 01 Aralık 2019, 01:49:01 »
Ülke olarak en büyük sorunlarımızdan bir tanesi okuduğumuzu anlamak. Yukarda da yazdığım gibi mavi serum kötü bir şey. Kullanmamak gerek. Aynı görüşü savunmuşuz. Ayrıca finasteridi 18-19 yaşındaki insanlar kullanırsa psikolojik olarak daha büyük sorunlar olabileceğinden bahsetmişim.

Lütfen okuduğumuzu iyice anlayalım öyle yorum yapalım!!
ben okuduğumu anlıyorum lakin sen cümle kurmayı bilmiyorsun çok okumadığından dolayı. Yazdığın paragrafta finasın mavi serumdan cinsel yan etkileri sebebiyle daha fazla etkisi olacağını yazmışsın, ben de demişim ki mavi serumun etki yapmadığını nereden biliyorsun. yazdığın cümlelerde "her şey" bitişik , bağlaçlar yanlış kullanılmış gelmişsin bana okuduğunu anlamıyorsun diyorsun.

orada yazdığın entryi 100 kişiye okutsak 80i mavi serumu finasa tercih ettiğini anlar. diğerleri de ikilemde kalır

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #20 : 01 Aralık 2019, 04:39:16 »
Kisaca uzatmadan  içeriği  beli  olmuyan  hiç bişey  kullanmayın.  ..

_Ghost_

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 01 Aralık 2019, 10:32:45 »
Mavi serum kullanmak tamam kötü. İyi diyorsun ama 18 yaşında bir çocuk zaten saçım dökülüyor diye bunalımdaysa vs fin. kullanıp DHT yi baskılamak kişide daha da büyük problemler oluşturur. Biliyorsun ki DHT hormonu vücutta aynı zamanda antidepresan görevinide üstleniyor. DHT yi baskılarsa 18-19 yaşındaki bir çocukta pskilojik bakımdan daha kötü sonuçları olabilir. Herşey saç değil neticede.

ben okuduğumu anlıyorum lakin sen cümle kurmayı bilmiyorsun çok okumadığından dolayı. Yazdığın paragrafta finasın mavi serumdan cinsel yan etkileri sebebiyle daha fazla etkisi olacağını yazmışsın, ben de demişim ki mavi serumun etki yapmadığını nereden biliyorsun. yazdığın cümlelerde "her şey" bitişik , bağlaçlar yanlış kullanılmış gelmişsin bana okuduğunu anlamıyorsun diyorsun.

orada yazdığın entryi 100 kişiye okutsak 80i mavi serumu finasa tercih ettiğini anlar. diğerleri de ikilemde kalır

Konuştukça batıyorsun. Bence daha fazla yorum yapma. Cinsel yan etkiyle ilgili tek bir kelime dahi etmemişim. Hala okuduğunu anlamamışsın. Bence bir kaç kere daha okumalısın cümlemi. Ayrıca mavi serum kullanmak kötü demişim. Daha nasıl anlatabilirim durumu. mavi serum kullanmak kötü:) umarım şimdi anlayabilmeyi başarmışsındır. Hala anlamadıysan bu cümleyi de bir kaç kere daha okumanı tavsiye ederim.  Son cümlen için de diyeceğim şey, daha önceki mesajımda da dediğim gibi ülkedeki okuduğunu anlama oranı düşük :) Hala anlamamışsın cümlemi :)
« Son Düzenleme: 01 Aralık 2019, 10:48:39 Gönderen: _Ghost_ »

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 01 Aralık 2019, 11:33:32 »
Cidden tebrik ettim senin gibi yanlış anladığında kusura bakma diyebilen az kişi var :) Neyse konumuza dönersek, saç çıksın diye bir hormonu baskılamak yani vücudun hormon dengesini bozmak yanlış bir şey. Minoxidil içinde söyleyebileceğim şey minoxu bıraktığında, minox a başladığın günden de geriye gidiyorsun
Minoxu tek başına kullanıp bırakırsan tabi ki geriye gider çünkü dht saçlarını dökmeye devam ediyor minoxu kullanacaksanız fin ile birlikte kullanın

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 01 Aralık 2019, 18:07:32 »

Bu minoksidil kabahati değil genlerin bok yemesi :) 2 yıl minoksidil kullanıp bırakırsan tabiki başladığın günden geriye gidersin çünkü bıraktığında minoksidil sayesinde kafanda duran saçlarda gider. Hic minoksidil kullanmasaydın da aynı noktaya gelecektin üstelik daha kısa zamanda. Mesela yıllarca finasterid kullanip bırakanlar saclarinin daha da geriye gittiğini söylüyor. Aynı mantık yine geçerli o kadar yıl dokulmesi gerekenleri kafanda bu ilaçlar tutuyor. En mantiklisi minoksidili belli bir zaman düzenli kullanip mesela 1 yil gibi sonrasinda hayat boyu haftada  3 4 kez kullanmak
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 03 Aralık 2019, 02:51:45 »
Konuştukça batıyorsun. Bence daha fazla yorum yapma. Cinsel yan etkiyle ilgili tek bir kelime dahi etmemişim. Hala okuduğunu anlamamışsın. Bence bir kaç kere daha okumalısın cümlemi. Ayrıca mavi serum kullanmak kötü demişim. Daha nasıl anlatabilirim durumu. mavi serum kullanmak kötü:) umarım şimdi anlayabilmeyi başarmışsındır. Hala anlamadıysan bu cümleyi de bir kaç kere daha okumanı tavsiye ederim.  Son cümlen için de diyeceğim şey, daha önceki mesajımda da dediğim gibi ülkedeki okuduğunu anlama oranı düşük :) Hala anlamamışsın cümlemi :)

Sana böyle okurum şöyle okurum diye kendimi övmek yerine somut örnekler vereyim. Türkçe 40 soru 35 net yapmıştım, birincinin 36 neti vardı girdiğim ilk üniversite sınavında(netler doğru da olabilir).Lysde tm kısmında türkçem iyi olduğu için derece yapmıştım okuduğumu anlamam iyi.
Tekrar söylüyorum sen düzgün yazamıyorsun. Şimdi diyorsun nerden çıkarıyosun böyle dediğimi, bak yazdığını ilkokul öğrencisine okuduğunu anlama dersi verir gibi anlatıcam.
 "fin. kullanıp DHT yi baskılamak kişide daha da büyük problemler oluşturur" Daha da büyük problemler ? Bundan önceki cümlende de "mavi serum kullanmak tamam kötü".
bir önceki cümlen bu olunca ve sonra  fin kullanıp daha da büyük problemler oluşturur diyince ne anlam çıkıyor sence okuduğunu anlayan yazdığını hissettiren arkadaş. Sonra tekrar finin yat etkilerine laf ederek devam ediyorsun.

Lütfen kendi yetersizliğini genele laf söylerek kapatmaya çalışma.

_Ghost_

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 03 Aralık 2019, 07:12:55 »
Ağzına gelen birşeyler sallıyor yok türkçede 40 soruda 35 netim var vs. Benim de 40 türkçe sorusunda 85 netim vardı. Bırak bu boş işleri. Sen benim ne demek istediğimi gayet iyi anlıyorsun. Eğitim seviyemin ne olduğunu bilmeden yok şöyle eğitimim var, yok bölye netim var diye kibirle bir şeyler anlatıyorsun. Anladığım kadarıyla daha yaş olarak daha küçüksün veya olgunlaşamamışsın..

Mavi serum kullanmak tamam kötü. İyi diyorsun ama 18 yaşında bir çocuk zaten saçım dökülüyor diye bunalımdaysa vs fin. kullanıp DHT yi baskılamak kişide daha da büyük problemler oluşturur. Biliyorsun ki DHT hormonu vücutta aynı zamanda antidepresan görevinide üstleniyor. DHT yi baskılarsa 18-19 yaşındaki bir çocukta pskilojik bakımdan daha kötü sonuçları olabilir. Herşey saç değil neticede.

Gelelim diğer cümlene. Hala anlama sıkıntısı yaşıyorsun, okuduğunu anlayamıyorsun. Cümlem de "fin. kullanıp DHT yi baskılamak kişide daha da büyük problemler oluşturur daha da büyük problemler çıkarır" demişim ve cümlenin gerisin de ne olduğunu açıklamışım sebebiyle birlikte. Ama hala " Daha da büyük problemler ?" diyorsun. Dediğim gibi okuduğunu anlama oranı düşük ülkede, ve hala anlamıyorsun. Ne kadar acı gerçek dimi?? Bir de anlamadığın gibi sanki cinsel yan etkisinden bahsetmişim gibi yorum yapıyorsun. Umarım yazdıklarımı anlayabilmişsindir. Neyse bu konu çok uzadı. Sen haklısın, en büyük sensin..

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 03 Aralık 2019, 15:39:39 »
komiksin ne diyeyim tartışmaya gerek yok, ciddiye aldığım için suç benim.

tek olarak kitap okumadığın için eksiğin var düzelteyim, her "şey" ayrı yazılır ve da/de eki bulunma anlamındaysa birleşik yazılır. "Cümlem de" yazıp bana anlamaktan bahsetmen :)
« Son Düzenleme: 03 Aralık 2019, 19:24:29 Gönderen: thinkingme »

dodooo_fb

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 09 Aralık 2019, 17:03:34 »
Tskler. Finasterid ve sivilce    oluşumunu engellermi? Veya cilte  ne gibi zararları etkileri  var
Engellemez dostum.

Facebook Twitter Instagram