Konuştukça batıyorsun. Bence daha fazla yorum yapma. Cinsel yan etkiyle ilgili tek bir kelime dahi etmemişim. Hala okuduğunu anlamamışsın. Bence bir kaç kere daha okumalısın cümlemi. Ayrıca mavi serum kullanmak kötü demişim. Daha nasıl anlatabilirim durumu. mavi serum kullanmak kötü:) umarım şimdi anlayabilmeyi başarmışsındır. Hala anlamadıysan bu cümleyi de bir kaç kere daha okumanı tavsiye ederim. Son cümlen için de diyeceğim şey, daha önceki mesajımda da dediğim gibi ülkedeki okuduğunu anlama oranı düşük Hala anlamamışsın cümlemi
Sana böyle okurum şöyle okurum diye kendimi övmek yerine somut örnekler vereyim. Türkçe 40 soru 35 net yapmıştım, birincinin 36 neti vardı girdiğim ilk üniversite sınavında(netler doğru da olabilir).Lysde tm kısmında türkçem iyi olduğu için derece yapmıştım okuduğumu anlamam iyi.
Tekrar söylüyorum sen düzgün yazamıyorsun. Şimdi diyorsun nerden çıkarıyosun böyle dediğimi, bak yazdığını ilkokul öğrencisine okuduğunu anlama dersi verir gibi anlatıcam.
"fin. kullanıp DHT yi baskılamak kişide daha da büyük problemler oluşturur" Daha da büyük problemler ? Bundan önceki cümlende de "mavi serum kullanmak tamam kötü".
bir önceki cümlen bu olunca ve sonra fin kullanıp daha da büyük problemler oluşturur diyince ne anlam çıkıyor sence okuduğunu anlayan yazdığını hissettiren arkadaş. Sonra tekrar finin yat etkilerine laf ederek devam ediyorsun.
Lütfen kendi yetersizliğini genele laf söylerek kapatmaya çalışma.