Arkadaslar merhaba, yasim 29. durum NRW 3 vertex
on gorusmem bu forumda yazilanlarin bire bir aynisi idi. hocam bu masadan benim reddettigim cok kimse kalkti dedi. sana ekim yapariz ancak operasyon gununde 2 ve 3 lu kok sayina bagli olarak yola devammi tamammi karari alicagini belirtti. donor bolgenin cok yogun degil ancak kaliteli oldugunu soyledi. 3500 kadar cikabiliriz dedi ve donor bolgende tahribat olabilir goze alacaksin dedi.
Ardindan kasim ayina leyla hanimla randevulastik ve 3000 Greft uzerinden para alacagini ancak uzerine operasyon surecinde cikacagimizi vurguladi.
Icimi Sinenler: Dunyanin 2 - 3 en iyi sac ekim doktorlarindan biriyim dedi. (kendine Ozguveni), yaparsan yap yapmasan sen bilirsin modundaydi, gercekci idi, forum harici ismini bilmediginiz cok cok guzel sonuclari oldugunu belirtti. Operasyonu komple kendisi yapacak v.b
Sinmeyenler: Sac ekim planlamasi, kalinligi bosluk alan, v.b hic bir seye bakmadi sadece eliyle suzdu. 10 carpi 10 alana 35cm2 eklenip 3500 greft olacak seklinde aynaya bak olc bic dedi. Bence ekim planlamasi olmasi gerekiyor. 1 dk surmedi diyebilirim.
Donor alanda tahribati icin ongorusuzlugu
Toppik kullandigim fotograflari kendilerine gosterdim kendisi bile sasirdi:) bu saci nasil kapattin dedi. ben kendisine 8 aylik kiz arkadasim beni sirma sacli biliyor dedim:) kisacasi surec benim icin cok sikintili arkadaslar 24 gun icerisinde ofise gittigimde saclarini 3-5 numaraya vurmus, donor alanda bosluk olmayan, kisaltmis sac ektirmemis biri olarak gorunmek istiyorum. birde kiz arkadasim gorustugumde ozguvenimi sarsmayacak, kendimden utandirmayacak hatta iliskimizi bitirmeyecek bir duzeyde olmasini istiyorum.
simdiden her gece 1mg pro-pecia, sabahta ac karnina solgar biotin aliyorum.
Katki yapacak arkadaslara simdiden tesekkur ediyorum....