Olabilir....Ne olduysa şoktan sonra olmuş öncesinde belirgin bir problem gözğkmüyor
Zaten bir ekimin başarılı veya başarısız olduğunu şoktan sonra görüyoruz. İnsan isterki en azından kendim için şok öncesi görüntü öylece kalsın, maalesef öyle olmuyor; ekim pozitifse tek tek çıkmaya başlıyorlar, negatifse zaten durum arkadaştaki gibi oluyor. Senin şoka kadar herşey normalmiş demen sade bu arkadaş için değil bütün ekimler şoka kadar zaten normal görünüyor. Senin bu yorumundan önceki yorumuna gelirsek; arkadaşla beraber ekim yapan kişinindemi şakak kısımları taşlaşmışta ondada hiç çıkış olmamış. Birader bu ekim normal değil yani kökler karışmamış olsa bile anormal olan birşeyler olmuş ve kökler daha derinin içine girmeden ölmüşler. Yoksa başarısız birçok ekim oluyor, bu tamamen farklı bir ekim ve ekim merkezinin büyük bir hatası de,ne dersen de. Ekimler başarılı da olsa başarısız da olsa ekim yapan ekibe aittir sonuç, ekim yaptıran kişinin bir hastalığı veya cildinde bir sıkıntı yoksa eğer. Öyle bile olsa ekim öncesi kan testi veya rahatsızlığınız falan varmı diye soruluyor ve gerekirse ekim reddediliyor eğer ticari amaçlı bir firma değilse.
Kendimde başarısız bir ekim yaşadım ama 350- 400 kökte olsa çıktı, bu Arkadaşınki gibi değildi. Kendi ekimimdeki ortamı ve ekibi gözden geçirdiğimde firmanın nekadar ticari hareket ettiğini 9 ay sonra anladım. Ancak ikinci ekimimde üçte biri ekildiği halde insan içine çıkabilecek duruma geldim. Demekki ekim yapan ekimciyle alakalı ekim sonuçları.Çok az bir kısmıda kişinin kendisine aittir.