Gönderen Konu: 63. Gün Durumum düşündürücü  (Okunma sayısı 10926 defa)

Muhib

• Full Member
Ynt: 63. Gün Durumum düşündürücü
« Yanıtla #90 : 21 Ocak 2020, 00:45:09 »
Valla çok üzüldüm dostum senin adına.. konunu okudum.. benim tahminim köklerin çıkarılmasında problem olmalı.. köklere zarar verilmiş gibi.. sağlam çıkarılan kökler ise steril olmayan ortam dolayısıyla kısa sürede ölmüş ve maalesef ölü kökler ekilmiş.. bunu da şok temizlemiş ve elde var fiyasko..
Donör ne durumda bilmiyorum ama iyi bir ekim yerinde iyi bir sonuç elde edebilirsin.. gördüğüm kadarıyla çok büyük bir açıklığın yok..

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #91 : 21 Ocak 2020, 02:16:35 »
Olabilir....Ne olduysa şoktan sonra olmuş öncesinde belirgin bir problem gözğkmüyor

Zaten bir ekimin başarılı veya başarısız olduğunu şoktan sonra görüyoruz. İnsan isterki en azından kendim için şok öncesi görüntü öylece kalsın, maalesef öyle olmuyor; ekim pozitifse tek tek çıkmaya başlıyorlar, negatifse zaten durum arkadaştaki gibi oluyor. Senin şoka kadar herşey normalmiş demen sade bu arkadaş için değil bütün ekimler şoka kadar zaten normal görünüyor. Senin bu yorumundan önceki yorumuna gelirsek; arkadaşla beraber ekim yapan kişinindemi şakak kısımları taşlaşmışta ondada hiç çıkış olmamış. Birader bu ekim normal değil yani kökler karışmamış olsa bile anormal olan birşeyler olmuş ve kökler daha derinin içine girmeden ölmüşler. Yoksa başarısız birçok ekim oluyor, bu tamamen farklı bir ekim ve ekim merkezinin büyük bir hatası de,ne dersen de. Ekimler başarılı da olsa başarısız da olsa ekim yapan ekibe aittir sonuç, ekim yaptıran kişinin bir hastalığı veya cildinde bir sıkıntı yoksa eğer. Öyle bile olsa ekim öncesi kan testi veya rahatsızlığınız falan varmı diye soruluyor ve gerekirse ekim reddediliyor eğer ticari amaçlı bir firma değilse.
Kendimde başarısız bir ekim yaşadım ama 350- 400 kökte olsa çıktı, bu Arkadaşınki gibi değildi. Kendi ekimimdeki ortamı ve ekibi gözden geçirdiğimde firmanın nekadar ticari hareket ettiğini 9 ay sonra anladım. Ancak ikinci ekimimde üçte biri ekildiği halde insan içine çıkabilecek duruma geldim. Demekki ekim yapan ekimciyle alakalı ekim sonuçları.Çok az bir kısmıda kişinin kendisine aittir. 

Onleriacik

• Full Member
« Yanıtla #92 : 21 Ocak 2020, 09:05:25 »
Çıkan 20-30 saçın ben ekilenler olduğunuda düşünmüyorum, şokta dökülen eski zayıf saçların yeniden çıktığını sanıyorum. Tuhaf bir durum en kötü ekimci dahi ekse en az 100-150 kök çıkardı herhalde.
hocam yardımcı olabileceğim bişey olursa yapmaya hazırım eğer aklındaki bu şüpheyi senin için uygunsa ismini vermeden Ekim yaptırdığım hocaya sorabilirim onunda bu konuda fikrini almış oluruz.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 21 Ocak 2020, 09:26:27 »
Olabilir....Ne olduysa şoktan sonra olmuş öncesinde belirgin bir problem gözğkmüyor

Şoktan önce nekroz dışında herhangi bir aksilik zaten  olmaz. Ekimlerde 9.10 gün hemen herkesin saçları 10 numaradır. şoktan önce sacların biraz uzamış olması o saçların tuttuğu anlamı taşımaz... kökün etrafındaki epitelden sebep dahi saç bir tık uzar.. bu sebeple kabuk dökümü sonrası görüntü köklerin tutup tutmadığı hakkında asla ama asla fikir veremez.

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #94 : 21 Ocak 2020, 09:34:06 »
Şoktan önce nekroz dışında herhangi bir aksilik zaten  olmaz. Ekimlerde 9.10 gün hemen herkesin saçları 10 numaradır. şoktan önce sacların biraz uzamış olması o saçların tuttuğu anlamı taşımaz... kökün etrafındaki epitelden sebep dahi saç bir tık uzar.. bu sebeple kabuk dökümü sonrası görüntü köklerin tutup tutmadığı hakkında asla ama asla fikir veremez.
Greftler karışmış olsa kabuk dökümünden sonra saçlar uzamazdı herhalde, uzadıysa karışmamış diyebilir miyiz?

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 21 Ocak 2020, 09:45:43 »
Greftler karışmış olsa kabuk dökümünden sonra saçlar uzamazdı herhalde, uzadıysa karışmamış diyebilir miyiz?

uygun sıcaklıkta dış ortamda dahi kıl kendisini çerivreleyen epitel sayesinde bir tık uzar ki... deri altına yerleştirilen kılları hemen reddedecegini sanmıyorum.. bir miktar uzayacagını tahmin ediyorum. Organ nakli gibi düşün.. nakilden sonra çalışan organ Bir süre  sonra vücut tanımıyor , ya verimi azalıyor , yada çalışmaz hale geliyor yada sorun yaratıyor  vs.

Bu ekimdeki sıkıntı büyük... greftler karışmadı ise greftlere yanlış solüsyon koymuşlar bişy yapmışlar... yanlış alımla, ekerken zedelemekle, kökten tutmakla bu kadar greft ölmez

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #96 : 21 Ocak 2020, 11:24:25 »
hocam yardımcı olabileceğim bişey olursa yapmaya hazırım eğer aklındaki bu şüpheyi senin için uygunsa ismini vermeden Ekim yaptırdığım hocaya sorabilirim onunda bu konuda fikrini almış oluruz.
[/quote

Dostum arkadaşa özelden yaz istersen.

Veli344

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #97 : 21 Ocak 2020, 15:12:00 »
Arkadaşlar iyi forumlar. Yorumlar için çok sağolun abimizin dediği dokularda kalsiyum birikip kireçlenme konusu muhtemel şakak kısımlarında çöküntülerim kafatasına oturan deri görüntüsü mevcut ama sonucun bu şekilde olmasına yeterli değil. Bu şekilde olması tek başıma kalsiyum birikmesinden kaynaklanacağını düşünmüyorum. Zaten yaşımız genç ciddi derecede kalıtsal erkek tipi dökülme mevcut ailede babam mesela tabiri caizse bal  kabağı gibi dönor bölge bile dökülmüş durumda olan saçlarda kendimize iyi bakmamıza rağmen bu şekilde düzenli antrenman düzenli beslenme vs. Dhtyi bloke eden ilaçlar ciddi derecede yan etki hissediyorum :) Kısaca ileriye dönükte gelecek vaat etmiyor saçlarım. Ama ön bölgeye iki seans ekim yaptırıp ileride tepe bölgesine protez saç kullanma niyetim vardı ama şuan donör bölgeyi israf ettiğimiz için açıkcası saç ekiminden çok çekiniyorum artık üstleri uzatıp ön bölgeyi birazda olsa kapattım şuan hevesim kırılmış şekilde bekliyorum.
Ama yinede hata bizde kendimiz merkezi seçip kendimiz ekim yaptırdık.
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2020, 16:02:06 Gönderen: Veli344 »
Saç Ekimi Sonrası Tedavim
Biotin 5 mg
Çinko 25 mg
Corasprin 81 mg haftada 3 defa
Minoxil sabah akşam
Avodart haftada bir
Sebamed Saç Dökğlmesine K Şampuan

BostonCeltics

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #98 : 01 Mayıs 2021, 18:31:01 »
Merhaba kardeşim sonuç ne oldu merak ettim ?
  • Ekim Tarihi: 27.02.2021
  • Ekim Merkezi ismi İstanbul Transplus
  • Greft Miktarı 3802
  • Yaşınız 23

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #99 : 01 Mayıs 2021, 18:45:09 »
Geçmiş olsun  nerde  Ekim yaptınız?

Facebook Twitter Instagram