Gönderen Konu: 63. Gün Durumum düşündürücü  (Okunma sayısı 10939 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: 63. Gün Durumum düşündürücü
« Yanıtla #75 : 20 Ocak 2020, 17:00:40 »
Sağolun Hintel hocam greftlerin karışma ihtimali sadece bir düşünceydi aynı odada üç ekim yapıldığı için açıkcası hergün aynı işlemleri yapan insanlar bu hatayı yapmazlar diye düşünüyorum. Fotoğraflarsa tam görünmesede toplamda 100-150 saç teli civarında çıkışım var. Detaylı tahlillerde saç kaybı yaşamama engel olacak bir vitamin mineral tiroid vs eksikliğim veya rahatsızlığım yoktur. Önceki sayfalarda yanımda ekim yapılan arkadaşın fotoğrafı mevcut onda hiç çıkış olmadı iletişim halindeyiz benden daha umutsuz. Sanırım bendeki çıkışlar desteklediğim ilaçlardan dolayı biraz saç teli var.

Valla dostum bende açıkcası greftlerin karışma ihtimali olduğunu sanmıyorum bu sadece bir düşünce ise.. süreç erken ama hareket yok ekime bakınca ekimde sık ve özenli duruyor bakalım ilerleyen zamanlarda ne olucak

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #76 : 20 Ocak 2020, 17:10:59 »
Valla dostum bende açıkcası greftlerin karışma ihtimali olduğunu sanmıyorum bu sadece bir düşünce ise.. süreç erken ama hareket yok ekime bakınca ekimde sık ve özenli duruyor bakalım ilerleyen zamanlarda ne olucak
Kökler alınırken acemilik olarak farzediyorum, kölerin hırpalanmış veya yarıdan koparılmış olma ihtimali oluyormu?. Yada fazla bekletilip kuruması vb şeyler...Kökler karışmadıysa başkada bir ihtimal kalmıyor sanki.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 20 Ocak 2020, 17:16:40 »
Gerçi sadece bir düşünce ise, geeftlerin karışması ile bir dialog yada olay geçmedi ise çok düşük bir ihtimal... alımı ve kanalı aynı kişi mi yaptı?

Veli344

• Jr. Member
  • **
Ynt: 63. Gün Durumum düşündürücü bir
« Yanıtla #78 : 20 Ocak 2020, 18:12:58 »
Gerçi sadece bir düşünce ise, geeftlerin karışması ile bir dialog yada olay geçmedi ise çok düşük bir ihtimal... alımı ve kanalı aynı kişi mi yaptı?
Köklerin alımını benim hissettiğim el pratiği yüksek birisi yaptı gayet seri ve dikkatli çalışıyordu. Kanal açılma işlemini onlardan farklı en tecrübeli olan bayan yaptı hatta benden dolayı tekrar tekrar çizmek zorunda kaldı. Kanal açarken bişeyler sorduğumda şuan konuşamam sayarak açıyorum diye uyarıda bulunmuştu hatta  benim aralarında şüphe ile yaklaşacağım köklerin getir götürünü yapan hizaya geçiren arkadaş vardı ondan şüphelenebilirim sadece.
Ama genel anlamda hangi merkez olursa olsun gerçekten empati kurma yeteneği yüksek ve özveri gösterecek insanların çalışması gereken bir meslek yoksa sonuçları çok üzücü olabiliyor.
Saç Ekimi Sonrası Tedavim
Biotin 5 mg
Çinko 25 mg
Corasprin 81 mg haftada 3 defa
Minoxil sabah akşam
Avodart haftada bir
Sebamed Saç Dökğlmesine K Şampuan

Onleriacik

• Full Member
« Yanıtla #79 : 20 Ocak 2020, 18:33:47 »
Hocam adınıza üzüldüm böyle bir kurumun eğer şüphelendiğiniz bir karışıklığı yapma ihtimali varsa muhakkak bunu hukuki yollarda hakkınızı arayın . Farklı bir Ekim merkezine önce bu durumu iletin gerek testleri isteyin ve çıkan saçlardan dna testi yaptırın mutlaka çok geç olmadan . Eğerki bu şüphenizde haklıysanız vay o kurumun haline . Böyle bir hatanın yapılması çok salakça olur afedersiniz inşallah bu hata yapılmamıştır. Ogün Ekim yaptıran diğer kişilerle iletişime geçin kafanızdaki bu şüpheyi söylemeden kurumdan tel numaralarını alın ve konuşun hocam

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #80 : 20 Ocak 2020, 20:16:20 »
Hocam adınıza üzüldüm böyle bir kurumun eğer şüphelendiğiniz bir karışıklığı yapma ihtimali varsa muhakkak bunu hukuki yollarda hakkınızı arayın . Farklı bir Ekim merkezine önce bu durumu iletin gerek testleri isteyin ve çıkan saçlardan dna testi yaptırın mutlaka çok geç olmadan . Eğerki bu şüphenizde haklıysanız vay o kurumun haline . Böyle bir hatanın yapılması çok salakça olur afedersiniz inşallah bu hata yapılmamıştır. Ogün Ekim yaptıran diğer kişilerle iletişime geçin kafanızdaki bu şüpheyi söylemeden kurumdan tel numaralarını alın ve konuşun hocam
Çıkan 20-30 saçın ben ekilenler olduğunuda düşünmüyorum, şokta dökülen eski zayıf saçların yeniden çıktığını sanıyorum. Tuhaf bir durum en kötü ekimci dahi ekse en az 100-150 kök çıkardı herhalde.

Veli344

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #81 : 20 Ocak 2020, 21:00:08 »
Çıkan 20-30 saçın ben ekilenler olduğunuda düşünmüyorum, şokta dökülen eski zayıf saçların yeniden çıktığını sanıyorum. Tuhaf bir durum en kötü ekimci dahi ekse en az 100-150 kök çıkardı herhalde.
Birisi sanırım dikkatli baksa sayabilir ortalama 100-150 civarı çıkış vardır Özcan bey. Fotoğraf ekim öncesine ait şakak kısımlarım önceden tamamen boştu yani şuan olanlar ekilip tutan saçlar :)
Biotin 5 mg
Çinko 25 mg
Minoxil sabah akşam
Avodart haftada bir

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #82 : 20 Ocak 2020, 21:19:37 »
Resimde pek belli değil kendin daha iyi anlarsın ama şakaklar tamamen boştu öncesinde dediğine göre ve ordan çıkışlar olduğuna göre ozaman köklerin değişme olasılığı yattı demektir. Eğer bir pet sizden bir pet diğerinden karışma durumu yoksa. Toplu karışma olasılığı yok şuan yani. Tek bir olasılık kalıyor alımda kökölere zarar verilmiş yüksek oranda demekki.

Veli344

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #83 : 20 Ocak 2020, 22:02:48 »
Resimde pek belli değil kendin daha iyi anlarsın ama şakaklar tamamen boştu öncesinde dediğine göre ve ordan çıkışlar olduğuna göre ozaman köklerin değişme olasılığı yattı demektir. Eğer bir pet sizden bir pet diğerinden karışma durumu yoksa. Toplu karışma olasılığı yok şuan yani. Tek bir olasılık kalıyor alımda kökölere zarar verilmiş yüksek oranda demekki.
Muhtamelen o tarz bir zarar verildi aynı şakak bölgesinde şuanki sayılı çıkışlar fotoğraftaki
Biotin 5 mg
Çinko 25 mg
Minoxil sabah akşam
Avodart haftada bir

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #84 : 20 Ocak 2020, 22:39:12 »
Kardeş olan olmuş artık ama sen ihmal etme detaylı bir muayeneden geç , durumuda gittiğin hastanede anlatki ona göre durumun ciddiyetini anlasınlar ona göre muayene etsinler, ne olur ne olmaz, kendini garantiye al, sonrada ekim merkeziyle yapabildiğin ne varsa yap. Ama ilk önce sağlık. Bunla ceçmiş olsun.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 20 Ocak 2020, 22:39:54 »
Muhtamelen o tarz bir zarar verildi aynı şakak bölgesinde şuanki sayılı çıkışlar fotoğraftaki

Petri karısması pek mümkün değil ama petrileri tepsiye koyuyorlar ise tepsiler karısmıs olabilir... Bu durum %1-2 çıkış olmasına mani bir durum değil...

2.ihtimal de greftleri beklettikleri petrilerin içersinde izotonik su yerine yanlışlıkla başka bir kimyasal koymaları... yani bu “başarısız bir ekim “ kelimesi ile açıklanabilecek bir durum değil... aynı odadaki diğer arkadaşın durumunuda göZönüne alısak bu başarısızlık rastlantı olamaz

Veli344

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #86 : 20 Ocak 2020, 23:47:49 »
Bu süreçte artık haftada bir aldığım dutasteroidi kullanmayı kesiyorum yan etki hissediyorum ileride ekim planlarsam finasa başlarım. Bir süre daha bekleyip ilk fırsatta ekim merkezine gideceğim. Hızlı bir çıkış olursa belirli aralıklarla fotoğraf paylaşmaya devam edeceğim.
Biotin 5 mg
Çinko 25 mg
Minoxil sabah akşam
Avodart haftada bir

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #87 : 20 Ocak 2020, 23:56:14 »
Üstadlar bir araya geldi.......Meseleyi çözemedi.

Benim şahsi görüşüm ekimde bir sıkıntı olmadığı yönünde olay tamamen arkadaşımızın kalsifikasyon geçirmiş kafatasından kaynaklanıyor.
Kalsifikasyon geçiren arkadaşlar genelde saçları ön bölgenin yanlarından ilk darbeyi yer.
Saç çizgisi düzden vye sonra M e ve en sonunda U ya döner.
Bu tarz dökülmelerinin ana nedeni dhtnin kafatasını sertleştirip saçı besleyecek oksijen kan ya da öbür etmenleri engellemesidir.
Bunun bir çözümü yok malesef.
Ekim sonrası zaten gördüğünüz gibi ekilenler olmuş gibi duruyor şoka kadar tamam peki ya sonra ?
Beni bilenler bilir forumun fake olmayan üyelerindenim ekimi yapan yeri görmedim veya tanımıyorum ama teorime göre kafatasına ekilen saçlar sertleşmeden ötürü yeterince beslenemedi ve yok oldu gitti.
Bu benim teorim ilk günlerde sorun yokmuş gibi duruyor şok dökülmede iyiymiş ama sonrası olmamış bu meseleden ötürü bence.
Arkadaşın alnı çok taşlaşmış zaten eminimki saçları dökülmeden önce o bölgesi daha düzgün elastiktir

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 21 Ocak 2020, 00:04:39 »
Üstadlar bir araya geldi.......Meseleyi çözemedi.

Benim şahsi görüşüm ekimde bir sıkıntı olmadığı yönünde olay tamamen arkadaşımızın kalsifikasyon geçirmiş kafatasından kaynaklanıyor.
Kalsifikasyon geçiren arkadaşlar genelde saçları ön bölgenin yanlarından ilk darbeyi yer.
Saç çizgisi düzden vye sonra M e ve en sonunda U ya döner.
Bu tarz dökülmelerinin ana nedeni dhtnin kafatasını sertleştirip saçı besleyecek oksijen kan ya da öbür etmenleri engellemesidir.
Bunun bir çözümü yok malesef.
Ekim sonrası zaten gördüğünüz gibi ekilenler olmuş gibi duruyor şoka kadar tamam peki ya sonra ?
Beni bilenler bilir forumun fake olmayan üyelerindenim ekimi yapan yeri görmedim veya tanımıyorum ama teorime göre kafatasına ekilen saçlar sertleşmeden ötürü yeterince beslenemedi ve yok oldu gitti.
Bu benim teorim ilk günlerde sorun yokmuş gibi duruyor şok dökülmede iyiymiş ama sonrası olmamış bu meseleden ötürü bence.
Arkadaşın alnı çok taşlaşmış zaten eminimki saçları dökülmeden önce o bölgesi daha düzgün elastiktir

Hoş güzel gülüp eğleniyoruz senin yorumlara ama bazen öyle saçmalıyorsun ki ... ne alaka kalsifikasyon nedir kardeşim.. adamda %1 lik çıkış yok.. aynı odada ekim yapılan arkadaşın kafasını görmedin mi? O adamın tepe o şekilde ise donör basıldık tahmin edemiyorum... bu işte başka iş var

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #89 : 21 Ocak 2020, 00:17:30 »
Hoş güzel gülüp eğleniyoruz senin yorumlara ama bazen öyle saçmalıyorsun ki ... ne alaka kalsifikasyon nedir kardeşim.. adamda %1 lik çıkış yok.. aynı odada ekim yapılan arkadaşın kafasını görmedin mi? O adamın tepe o şekilde ise donör basıldık tahmin edemiyorum... bu işte başka iş var
Olabilir....Ne olduysa şoktan sonra olmuş öncesinde belirgin bir problem gözğkmüyor

Facebook Twitter Instagram