Gönderen Konu: 63. Gün Durumum düşündürücü  (Okunma sayısı 10928 defa)

Veli344

• Jr. Member
  • **
Ynt: 63. Gün Durumum düşündürücü
« Yanıtla #45 : 17 Ocak 2020, 11:20:27 »
Ekimin üzerinden 130 gün geçti ve sonuç gördüğünüz gibi yerimizde saymaya devam ediyoruz :)

teyfo33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 17 Ocak 2020, 12:12:03 »
nbende burada yaptracaktım fakat sureklı aynı kısılerın reklamlarını yaptıgı ve forumda bır elı gecmıcek ınsan gordugum ıcın son dakııka vazgecıp sahın hocaya karar kıldım gercekten cok komık fıyata sac ekımı yapıyor ve dusunduruyor buda ıster ıstemez ucuz etin yahnisi dedigimiz tabir aklıma gelıyor.  surec gerıden gelıyor olanbılır bıraz daha bekleyın merkez ne dedı bu duruma hakan basunal oranın sahını bıldıgım kadarı ile
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15231.0

Takviyeler ;
Finasterid 1/4
 aksam xpecia
coraspin
d3 vitamini

Veli344

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #47 : 17 Ocak 2020, 12:14:12 »
nbende burada yaptracaktım fakat sureklı aynı kısılerın reklamlarını yaptıgı ve forumda bır elı gecmıcek ınsan gordugum ıcın son dakııka vazgecıp sahın hocaya karar kıldım gercekten cok komık fıyata sac ekımı yapıyor ve dusunduruyor buda ıster ıstemez ucuz etin yahnisi dedigimiz tabir aklıma gelıyor.  surec gerıden gelıyor olanbılır bıraz daha bekleyın merkez ne dedı bu duruma hakan basunal oranın sahını bıldıgım kadarı ile
Çevremizde meslektaşlarımız hep oraya ekim yaptırmışlar ve çok memnunlar bizde güvendik ektirdik maalesef. Ekim merkezi bazen oluyor üzgünüz gelin ücretsiz tekrar ekelim diyorlar.
Saç Ekimi Sonrası Tedavim
Biotin 5 mg
Çinko 25 mg
Corasprin 81 mg haftada 3 defa
Minoxil sabah akşam
Avodart haftada bir
Sebamed Saç Dökğlmesine K Şampuan

teyfo33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 17 Ocak 2020, 12:48:02 »
Çevremizde meslektaşlarımız hep oraya ekim yaptırmışlar ve çok memnunlar bizde güvendik ektirdik maalesef. Ekim merkezi bazen oluyor üzgünüz gelin ücretsiz tekrar ekelim diyorlar.
abı hakan abıde arkasında durur yaptıgı seyın  baya takıp ettım ben orayı cunku ılk ekım yaptıracagım yerdi benım  ektıklerıde cıkıyor ama oluyor bazen ıste
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15231.0

Takviyeler ;
Finasterid 1/4
 aksam xpecia
coraspin
d3 vitamini

anonymous0

• Sr. Member
« Yanıtla #49 : 17 Ocak 2020, 13:10:39 »

üzgünüz gelin ücretsiz tekrar ekelim diyorsa durum vahim, bu durumda verilebilecek en iyi vaat seçtiğiniz bir ekim merkezinin ücretini ödeyelim olmalı, pişkinlik resmen. Bence ilişiğinizi kesin.

Ecza deposu gibisin zaten hocam, acil bir çözüm bulmalısın.

Veli344

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #50 : 17 Ocak 2020, 13:56:28 »
üzgünüz gelin ücretsiz tekrar ekelim diyorsa durum vahim, bu durumda verilebilecek en iyi vaat seçtiğiniz bir ekim merkezinin ücretini ödeyelim olmalı, pişkinlik resmen. Bence ilişiğinizi kesin.

Ecza deposu gibisin zaten hocam, acil bir çözüm bulmalısın.
Bu süreçten fazlasıyla bunaldım hocam. Önümüzdeki belli bir süre uğraşmak aynı süreci tekrar yaşamak istemiyorum. Belki sadece ön bölgeye bir süre protez saç bile kullanabilirim
Biotin 5 mg
Çinko 25 mg
Minoxil sabah akşam
Avodart haftada bir

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #51 : 17 Ocak 2020, 14:25:21 »
Geçmiş olsun birader, maalesef senin ekimini yüksek bir ihtimal acemilere öğretmek için ekim yaptırtmışlar kökleri alırken herhalde sağlıkı almamışlar yoksa azda olsa birşeyler çıkardı. Nerdeyse hiç yok gibi. 9.ayı bekle bir gelişme olmazsa paranı geri almaya çalış. Birdaha orda ektirmeyi aklından bile geçirme. Okadar kök çöpe gitmiş kalanıda riske etme. Tekrar geçmiş olsun. Bu arada mesajlaşmaların hepsinide sakla veya yedekle lazım olabilir ilerde. Tekrar geçmiş olsun.

ATILIM

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 18 Ocak 2020, 00:58:18 »
Ekilenlerin çıkmamasından ziyade var olan saçlarında zarar görmüş gibi,paranı kesinlikle talep et.

Veli344

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #53 : 18 Ocak 2020, 12:58:27 »
Evet olan ön bölgedeki saçlarım zarar gördüler. Bende tekrar aynı yerde ekim yaptırmayı düşünmüyorum. Para iadesi bu tarz yerlerde gerçekten zor ama şansımı deneyeceğim
Biotin 5 mg
Çinko 25 mg
Minoxil sabah akşam
Avodart haftada bir

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 18 Ocak 2020, 13:20:07 »
Bahsettiğin merkez başarı ortalaması düşük bir yer değil. Senin ekimini acemiler falan yapmamış, acemi adam iğne ile bu kadar düzgün kanal açıp bu çizgiyi oluşturmaz ...
Ekimin başarısızlığı şaşırtıcı derecede kötü. Burda başka bir sıkıntı var. Bir önceki sayfada greftlerin karışma ihtimalinden bahsetmişssin. Neden bu şekilde düşündün?  Yani çıkışların hiç olmaması, aynı gün yapılan diğer arkadastada buna yakın bir durum oluşması bahsettiğin ihtimali güçlendiriyor. Maliyetlerini bilmiyorum ama çok maliyetli degilse  bu durumu kafandan çıkartmak İçin çok geç olmadan saç kılından bir dna testi yaptırabilirsin

Burkinho

• Hero Member
« Yanıtla #55 : 18 Ocak 2020, 14:02:44 »
Ben de ciddi ciddi düşünmeye başladım bu olasılığı, yoksa bunun başka açıklaması olamaz.Ekim bölgesinde tüy bile yok

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 18 Ocak 2020, 14:23:02 »
Normalde çoktan kararma olurdu, lakin süreç 12 ay olsa en uzun, çıkışlar problem. Kanaatime göre alınan greftler ekim zamanına kadar öldü ve ölü greftler ekilmiş olabilir. Ekim merkezinin yaklaşımı önemli dostum, tekrar ekelim derlerse imtina et.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Veli344

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #57 : 18 Ocak 2020, 23:08:52 »
Ekim günü şöyle gerçekleşti arkadaşlar. Ücreti ödedikten sonra Konyada farklı bir iş merkezinde olan daire benzeri ekimin yapıldığı yere götürüldük. Önce bilgilendirme kağıt imzalama vs. gibi işlemlerden sonra 11.00 da ekime başlandı. Ekim yapılan oda normal penceresi olan içinde vantilatör çalışan üç tane sedyenin olduğu herhangi biyerdi. Bizede o gün aynı anda üç kişiye ekim yapıldı.Neyse enseden donörleri toplayan kişi tecrübeliydi lokal anestezi sonrası almaya başladı alıp enseye bırakıyor sonra birşeyin  üstüne topladı. Saat 11 den 15 e kadar hepsi kök aldı bu sırada diğerleri kökleri alıp hizaya geçiriyordu ama normal açık olan pencerenin önünde bu işlemi yapıyorlardı. 15.00 de yemek molası sonrasında en tecrübeli olan farklı kişi ön çizgiyi isteğim doğrultusunda biraz açık belirleyip iğne gibi bişeyle sayarak kanalları açtı ve en başta donörleri alan diğer eleman açılan kanallara spançların üşütmese hizaya geçmiş saçları yerleştirdi. Donörleri gösterip hatta isterseniz en boy yapıp hesaplayın 3056 tane aldık dediler. Birazını alnıma koyup pens set ile tek tek içine yerleştirdi sürekli sprey ile sf falan sıkıyordu 18.30 gibi ekimi bitirdiler.
Gözüme batan şeyler kökleri hizaya geçiren kişi biraz acemi gibiydi belki canlı yerlerinden tutmuş olabilir. Belki karıştırmışlardır diyeceğim ama vücut daha farklı tepki verirdi tahminim. 
Birde ortamın steril olmaması.
Bu sonbaharda orada ekim yaptıran başka birileri olsa kıyas yapabiliriz aslında.
Ama 1 bin greft 3 lü 1 bin greft 2 li 1 bin greft tekli denilmişti ortalama 6 bin saç telimi kaybetmeme üzülüyorum açıkcası
Biotin 5 mg
Çinko 25 mg
Minoxil sabah akşam
Avodart haftada bir

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 18 Ocak 2020, 23:44:05 »
Ekim günü şöyle gerçekleşti arkadaşlar. Ücreti ödedikten sonra Konyada farklı bir iş merkezinde olan daire benzeri ekimin yapıldığı yere götürüldük. Önce bilgilendirme kağıt imzalama vs. gibi işlemlerden sonra 11.00 da ekime başlandı. Ekim yapılan oda normal penceresi olan içinde vantilatör çalışan üç tane sedyenin olduğu herhangi biyerdi. Bizede o gün aynı anda üç kişiye ekim yapıldı.Neyse enseden donörleri toplayan kişi tecrübeliydi lokal anestezi sonrası almaya başladı alıp enseye bırakıyor sonra birşeyin  üstüne topladı. Saat 11 den 15 e kadar hepsi kök aldı bu sırada diğerleri kökleri alıp hizaya geçiriyordu ama normal açık olan pencerenin önünde bu işlemi yapıyorlardı. 15.00 de yemek molası sonrasında en tecrübeli olan farklı kişi ön çizgiyi isteğim doğrultusunda biraz açık belirleyip iğne gibi bişeyle sayarak kanalları açtı ve en başta donörleri alan diğer eleman açılan kanallara spançların üşütmese hizaya geçmiş saçları yerleştirdi. Donörleri gösterip hatta isterseniz en boy yapıp hesaplayın 3056 tane aldık dediler. Birazını alnıma koyup pens set ile tek tek içine yerleştirdi sürekli sprey ile sf falan sıkıyordu 18.30 gibi ekimi bitirdiler.
Gözüme batan şeyler kökleri hizaya geçiren kişi biraz acemi gibiydi belki canlı yerlerinden tutmuş olabilir. Belki karıştırmışlardır diyeceğim ama vücut daha farklı tepki verirdi tahminim. 
Birde ortamın steril olmaması.
Bu sonbaharda orada ekim yaptıran başka birileri olsa kıyas yapabiliriz aslında.
Ama 1 bin greft 3 lü 1 bin greft 2 li 1 bin greft tekli denilmişti ortalama 6 bin saç telimi kaybetmeme üzülüyorum açıkcası

Yanlış yerdende tutsa bu kadar köke zarar vermesi muhtemel değil.
Kökleri karıştırsa farklı tepki vermez .. aynen şuanki gibi olur.

sade_americano

• Sr. Member
« Yanıtla #59 : 19 Ocak 2020, 00:02:04 »
gecmis olsun dostum, umarim iyi olur

Facebook Twitter Instagram