Gönderen Konu: Yaş 27 minox+finas+xpecia DÖKÜLME ÇOĞALDI  (Okunma sayısı 4341 defa)

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Ynt: Yaş 27 minox+finas+xpecia DÖKÜLME ÇOĞALDI
« Yanıtla #15 : 21 Kasım 2019, 00:39:07 »
Minoxidil   bu saça  yaramaz sadece finasteride  xpecia  tabletten  yeterli 6 ay kullanın sonra saç ekim   yapin  saç  ekim  yaptıktan sonra  bu 2 li   kullanın xpecia  5 ay  sonra bırakın sadece finasteride  devam  edin  finasteride  6 ay sonra bırakın   iyi bir saç  ekim  merkezi  dr   seçin   forum içinde  bakın.

Burakcan

• Full Member
« Yanıtla #16 : 21 Kasım 2019, 02:28:49 »
Arkadaşlar merhaba bugün 35. gün oldu. Finasterid +minoxidil +xpecia kullanıyorum. Bunlara ilave olarak BUGÜN l-arginin tablet ekledim. Yanlardaki küçük saçlar uzamaya başladı atacağım fotoğrafta pek belli olmayabilir. Sizlerinde yorumunu almak istiyorum gidişat iyimi? ne zamana kadar bu kısa saçlar uzar.? Bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim. Herkese sağlıklı saçlar diliyorum.

tüye aldanma sen ilk başta hep böyle başlar sonra o tüyler hep öyle kalır,kesin sonuç için uzaktan çektiğin tepe fotoğraflarına bak o zaman gelişim varmı yokmu anlarsın.

Müfettiş

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 21 Kasım 2019, 09:21:26 »
tüye aldanma sen ilk başta hep böyle başlar sonra o tüyler hep öyle kalır,kesin sonuç için uzaktan çektiğin tepe fotoğraflarına bak o zaman gelişim varmı yokmu anlarsın.
Bazıları tüy olmaktan çıktı uzuyor daha sonra dökülür mü bilmiyorum. Bunlar hep böyle kısa kalır mı yoksa gerekli bakım takviye yapılırsa uzar mı?

Müfettiş

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 21 Kasım 2019, 09:24:14 »
Minoxidil   bu saça  yaramaz sadece finasteride  xpecia  tabletten  yeterli 6 ay kullanın sonra saç ekim   yapin  saç  ekim  yaptıktan sonra  bu 2 li   kullanın xpecia  5 ay  sonra bırakın sadece finasteride  devam  edin  finasteride  6 ay sonra bırakın   iyi bir saç  ekim  merkezi  dr   seçin   forum içinde  bakın.

Minox kullanmadığım zaman yağlanıyor saçım. Saç çıkarma etkisi olmasa bile sırf bu yüzden hayatımın bi parçası olabilir. Evet ekim yapacam ama saçlarımın biraz daha güçlenmesini istiyorum.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #19 : 21 Kasım 2019, 21:25:07 »
Finasterid  güçlendirir  alpecin şampuan  veya revita şampuan  şampuan  kullanin

Müfettiş

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 22 Kasım 2019, 16:31:51 »
Finasterid  güçlendirir  alpecin şampuan  veya revita şampuan  şampuan  kullanin

Minoxidil Ne işe yarar? Saç hangi durumdayken kullanılır? Saç ekimi yaptıktan sonra kullanmalımıyız?

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 22 Kasım 2019, 20:29:27 »
Minox kullanmadığım zaman yağlanıyor saçım. Saç çıkarma etkisi olmasa bile sırf bu yüzden hayatımın bi parçası olabilir. Evet ekim yapacam ama saçlarımın biraz daha güçlenmesini istiyorum.

içinde alkol varda o yüzden saç derisini kurutuyor iyi bir şey değil aslında.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 22 Kasım 2021, 21:34:06 »
Son durum nedir acaba...resim atarmisiniz...

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 22 Kasım 2021, 21:49:24 »
 minox basta dokulme yapar normal bir durum.sonrada saçlar bir iyi bir kotu olur dongu olur
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

kelaynak3636

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 23 Kasım 2021, 13:50:26 »
Son durum ne
  • Yaşınız 21
Avodart (günde 1)
Günde 1magnezyum sitrat
Günde 1 yeşilçay
Loprox ve tuzsuz şampuan

Facebook Twitter Instagram